nickvas19 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Παιδες οηρα αυτες τις λαμπες... Οκ δεν λεω κομπλε. Αλλα εχω καποιες αποριες; Γινεται να τις έλεγχω οταν ειμαι εκτος σπιτιου ή εστω να τις σεταρω να αναβουν μονες τους συγκεκριμένες ωρες; Εαν οχι υπαρχει κατι τετοιο και ποια; Ευχαριστώ
paparen Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 ναι γινεται. Μπορεις να τις ελεγχεις ειτε μεσω του mi home app ειτε μεσω του yeelight app. Προτιμω το 2ο. Απο τη στιγμη που συνδεθουν με τον xiaomi λογαριασμο σου, μπορεις να τις ελεγχεις απο οπουδηποτε και αν βρισκεσαι. Schedule μπορεις επισης να βαλεις (πρεπει να το βαλεις σε καθε λαμπα ξεχωριστα και οχι σε group). Κλικαρεις την καθε λαμπα απο το το "device" του yeelight app, μετα πατας κατω δεξια το εικονιιδιο που δειχνει ενα βελος προς τα πανω και μετα κλικαρεις "schedules"
nickvas19 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Και τρόμαξα λεω τζαμπα την πηρα. Ουφ Ευχαριστώ πολυ φιλος... Καλη αγορα ηταν τελικά.
ptoube Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Να σας ρωτήσω... Διάβασα ότι μπορούμε να την ελέγχουμε φωνητικά μέσω google. Χρειάζεται κάτι εκτός από τη λάμπα για να συμβεί αυτό;
platonas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μεσω google assistant δουλευουν κανονικα παντως , τις ειχα δοκιμασει με το κινητο μου .Απλα νομιζω πρεπει να ειναι στον singapore server.
ptoube Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Εγώ είμαι στον γερμανικό αλλά δε δουλεύει με την καμιά
hara75gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Στις 17/8/2018 στις 4:06 ΜΜ, ptoube είπε Εγώ είμαι στον γερμανικό αλλά δε δουλεύει με την καμιά Στο γερμανικό δε δουλεύει ούτε το Amazon echo. Singapore πάνε και λειτουργεί μια χαρά, χωρίς κανένα κόλλημα
ptoube Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 5 hours ago, hara75gr said: Στο γερμανικό δε δουλεύει ούτε το Amazon echo. Singapore πάνε και λειτουργεί μια χαρά, χωρίς κανένα κόλλημα Thnx, θα το δοκιμάσω
R-evil-S Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Με Amazon Echo (στα αγγλικά) επιβεβαιώνω ότι παίζουν απροβλημάτιστα με το Yeelight Skill. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα