Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, dollyyy19 είπε

και εγω οταν αγορασα το τελευταιο οχημα,πληρωσα μετρητα και δεν εκανε σκοντο.μου εδωσε τα κλειδια και τα χαρτια,και το πρωτο που εκανα ,ηταν να παω να ξεβιδωσω το πισω πλαισιο μπροστα του.....

Ο εμπορος παντα μετρητα τα παιρνει ή από τον πελατη ή από την τραπεζα αν και μετρητα- μετρητα  δεν νομιζω να επιτρεπεται.Τραπεζικη επιταγή.

Σκοντο δεν κανουν οι εμποροι...

Μονο σε κανενα δωρακι όπως συναγερμος , πατακια κλπ υπαρχει "διαπραγματευση".

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ ειχα αγοράσει ένα αυτοκίνητο στο οποίο ο έμπορος είχε βάλει ένα μικρό, σχετικά διακριτικό αυτοκόλλητο.

6 χρόνια μετά, σε αναζήτηση καινούργιου, πήγα στον ίδιο και μου λέει, αφού έχεις το αυτοκόλλητο ακόμα, παίρνω το παλαιό σου πίσω ( 10ετίας πια)

Τι σας ενοχλεί το διαφημιστικό πλαισιο?

ούτε που το παρατηρεί ποτέ κανείς τι λέει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παρατηρείς εσύ (ο ιδιοκτήτης εννοώ). Και αν είναι κάτι που δεν σου αρέσει αυτό αρκεί. Δεν χρειάζεται να φαίνεται ή όχι στα μάτια τρίτων.

Εδώ αποφεύγω να βάζω πάνω το όποιο άλλο αυτοκόλλητο ή διαφημιστικό, θα κρατήσω το "auto insomnia τηλ.......";

ΥΓ Off-topic, αλλά μέσα στο πνεύμα των ημερών, με τρελαίνουν άσχημα τα αυτοκόλλητα που τοποθετούν άνετα σαν να είναι όχημά τους ,μέσα στα πλοία. Αναρωτιέμαι μόνο αν χθες στο Blue Star Naxos πρόλαβαν να τα βάλουν ή το απέφυγαν :D

Επεξ/σία από haris_216
Δημοσ.
Στις 29/12/2017 στις 2:10 ΜΜ, Supernova21 είπε

Απο τα μεγαλυτερα παραπονα μου... Ποτε δεν μου αρεσε σε κανενα αμαξι.

Θυμαμαι καποτε το προστιμο για οδηγηση χωρις μπροστινη πινακιδα ηταν 30 ευρω. Υστερα εγινε 300. Ξερει καποιος αν εχει αλλαξει αυτο; 

Συγκεκριμενα στον Κ.Ο.Κ αναφερε θυμαμαι προστιμο 300 ευρω σε οποιοδηποτε οχημα δεν φερει 2 νομιμες πινακιδες κυκλοφοριας. Τι γινεται ομως αν εχεις την πισω κανονικα και την μπροστινη καπου μαζι σου;

Οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας γραψει. 

P.s. Προφανως και δεν εχω ορεξη να τσιμπαω 300αρες απλα για την αισθητικη.

Φιλε έφαγα 300αρα απο μαλακα τροχαιο μπαστουρνοβλαχο ενω του ειχα κολλήσει χαρτί της ασφάλειας απο το αστυνομικό τμήμα πως έχει χαθεί.. 

Προσπαθουσε να με πείσει πως κανω κοντρες και δεν την θελω για να μην μου χαλάει την μοστρα.. 

Ανάλογα σε ποιον βλακα θα πεσεις.. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jwcmcs είπε

Φιλε έφαγα 300αρα απο μαλακα τροχαιο μπαστουρνοβλαχο ενω του ειχα κολλήσει χαρτί της ασφάλειας απο το αστυνομικό τμήμα πως έχει χαθεί.. 

Προσπαθουσε να με πείσει πως κανω κοντρες και δεν την θελω για να μην μου χαλάει την μοστρα.. 

Ανάλογα σε ποιον βλακα θα πεσεις.. 

Αν μίλαγες με αυτόν τον τρόπο και μπροστά του καλά έκανε και σε ζωγράφισε 😂

Θα μπορούσες να τη σβήσεις με αυτό το χαρτί πάντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Xacti είπε

39 λεπτά πριν, Xacti είπε

Προφανώς και δεν μίλησα με αυτον τον τρόπο.. Άσχετα αν ήθελα να του κατεβασω οτι κατεβαίνει.. 

Απλα κομπλεξαρας ήταν γιατι το αμάξι μου δεν θα μπορούσε να το εχει ουτε στα πιο τρελά του όνειρα με τον μισθό του. 

Λες να μην το κυνηγησα να την σβήσω? 

Κανένας δεν το δέχτηκε οσες ενστάσεις και αν έκανα.. 

Επεξ/σία από jwcmcs
Δημοσ.
3 ώρες πριν, jwcmcs είπε

Απλα κομπλεξαρας ήταν γιατι το αμάξι μου δεν θα μπορούσε να το εχει ουτε στα πιο τρελά του όνειρα με τον μισθό του. 

Λες να μην το κυνηγησα να την σβήσω? 

Κανένας δεν το δέχτηκε οσες ενστάσεις και αν έκανα.. 

Καλά και συ με τέτοιο αμάξι και καταδέχτηκες να ξεφτιλιστείς για 500€?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Καλά και συ με τέτοιο αμάξι και καταδέχτηκες να ξεφτιλιστείς για 500€?

Οχι φυσικά και δεν καταδεχτηκα αλλα όταν σου λένε απο την ασφάλεια οτι ισχύει για 6 μήνες μήπως και βρεθεί και στο 15μερο σε γράφουν ειναι μουφα..

Δεν ειναι θεμα παραδοχης λαθους η οχι απλα στην δικη μου περίπτωση και γενικά στην περίπτωση απώλειας της μιας πινακιδας εισαι υποχρεωμένος απο τον νομο να αλλάξεις νούμερα που σημαίνει οτι γράφεται στην αδεια σου, αντε μετα πουλώντας το να αποδειξεις οτι δεν το εκανες ρύζι το αμάξι για να φτασεις στο σημείο να αλλαξεις πινακιδα.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...