Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, andreasavgeris είπε

Εμεις εδω γιατι δεν ξεκιναμε ενα petition ωστε να βρεθει μια λυση?

Λυση σε τι ακριβως;Στο οτι δε μας αρεσει η πινακιδα μπροστα επειδη ειναι μεγαλη;

Δεν ξεκινατε ενα petition για τις λακουβες στους δρομουςκαλυτερα,που εχει και καποιο νοημα;

• Like 4
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η πισω πινακιδα στο αμαξι μου, οπως και σε πολλα -ισως τα περισσοτερα αυτοκινητα που βλεπω,  εχει στο μαυρο πλαισιο της, τα στοιχεια της επισημης αντιπροσωπειας που αγορασα το αυτοκινητο. Ονομα, τηλεφωνο, περιοχη κλπ

Πως μπορω να 'σβησω' αυτα τα στοιχεια, χωρις να καθομαι να ξεβιδωνω και να αλλαζω πλαισιο; Εχω δει σε διαφορα αυτοκινητα, να εχουν απο πανω απο αυτα τα στοιχεια, κατι σαν μια ασπρη λωριδα, αλλα δεν εχω καταλαβει αν ειναι αυτοκολητο(φανταζομαι οχι απλο), ή βαψιμο ή κατι αλλο. Θελω μια λυση, που να μην 'φυγει' με την πρωτη βροχη ή στον ηλιο, δηλαδη να σβησω τα στοιχεια του εμπορου, και αυτο να ειναι ετσι για παντα.

Πως μπορει να γινει;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mindreader είπε

Η πισω πινακιδα στο αμαξι μου, οπως και σε πολλα -ισως τα περισσοτερα αυτοκινητα που βλεπω,  εχει στο μαυρο πλαισιο της, τα στοιχεια της επισημης αντιπροσωπειας που αγορασα το αυτοκινητο. Ονομα, τηλεφωνο, περιοχη κλπ

Πως μπορω να 'σβησω' αυτα τα στοιχεια, χωρις να καθομαι να ξεβιδωνω και να αλλαζω πλαισιο; Εχω δει σε διαφορα αυτοκινητα, να εχουν απο πανω απο αυτα τα στοιχεια, κατι σαν μια ασπρη λωριδα, αλλα δεν εχω καταλαβει αν ειναι αυτοκολητο(φανταζομαι οχι απλο), ή βαψιμο ή κατι αλλο. Θελω μια λυση, που να μην 'φυγει' με την πρωτη βροχη ή στον ηλιο, δηλαδη να σβησω τα στοιχεια του εμπορου, και αυτο να ειναι ετσι για παντα.

Πως μπορει να γινει;

Με 10 ευρω αλλαζεις το πλαισιο .

• Like 1
Δημοσ.

και εγω οταν αγορασα το τελευταιο οχημα,πληρωσα μετρητα και δεν εκανε σκοντο.μου εδωσε τα κλειδια και τα χαρτια,και το πρωτο που εκανα ,ηταν να παω να ξεβιδωσω το πισω πλαισιο μπροστα του.....

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mindreader είπε

Πως μπορει να γινει;

νεφτι

• Like 1
Δημοσ.

Από την άλλη μπορεί κανείς να αφαιρέσει εντελώς το πλαίσιο. 

Το προτιμώ έτσι.

Σκέτη η πινακίδα.....

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιο γρηγορο και απλο απ'ολα, βαψε τα γραμματα της αντιπροσωπειας πανω στο πλαισιο με μαυρο χρωμα, ακομα και ανεξιτιλο μαρκαδορο προσωρινα. Αν το αποτελεσμα δε σε ικανοποιησει κανεις κατι απο οσα αναφερθηκαν πιο πανω.

5 ώρες πριν, dollyyy19 είπε

και εγω οταν αγορασα το τελευταιο οχημα,πληρωσα μετρητα και δεν εκανε σκοντο.μου εδωσε τα κλειδια και τα χαρτια,και το πρωτο που εκανα ,ηταν να παω να ξεβιδωσω το πισω πλαισιο μπροστα του.....

Του κανες τη μουρη κρεας του υπαλληλου των 800 ευρω...

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.

μαρεσει η ξερολιαση σου.ποιος σου ειπε οτι συναλλασομουν με υπαλληλο?και ναι ,του ετσουξε που δεν τον αφησα να διαφημιζεται στο οχημα μου πλεον,και διαμαρτυρηθικε.καλο θα ηταν δε,να μην κανεις τον γνωστη και να μην πετας εξυπναδες,οταν δεν γνωριζεις.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλικό αυτοκίνητο πηγαίνει για σέρβις σε αντιπροσωπία από την οποία δεν αγοράστηκε ωστόσο του βάλανε το πλαίσιό τους μιας και δεν είχε τίποτα. Πριν κάμποσο καιρό το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο σε σημείο όπου υπήρξε βλάβη αγωγού και έπρεπε να σκαφτεί και άρα να φύγουνε τα αυτοκίνητα. Η λύση ήταν ο γερανός της τροχαίας ωστόσο στο συγκεκριμένο (δεν ξέρω τι έγινε με τα άλλα)  είδανε τον αριθμό τηλεφώνου της αντιπροσωπίας, πήρανε εκεί και από την αντιπροσωπία καλέσανε τον ιδιοκτήτη και τον ενημέρωσαν.

Υπάρχει δηλαδή και η άλλη πλευρά από το ζόρι σας να μη διαφημίζεται ο έμπορος/αντιπρόσωπος κλπ.

Επεξ/σία από 1988panos2171
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/1/2018 στις 3:57 ΜΜ, panos2171 είπε

Δ

Όχι δεν είναι. Θυμάμαι μικρού μεγέθους αυτοκόλλητη είχα δει σε Ferrari. Ποτέ δεν είχε θέμα ο άνθρωπος, όποτε τον σταματούσαν ήταν για να δουν απλά το αυτοκίνητο. :lol:

Κάποια από αυτά δεν έχουν καν θέση, ούτε τρύπες (Ferrari, Porsche, Lambo) οπότε δε μπαίνουν στον κόπο να ασχοληθούν. Προφανώς για κάτοχο αυτοκινήτου 200-300.000€ δεν είναι τίποτα το πρόστιμο των 300€.

Ασε που εαν εχεις προσεξει εχουν παντα και ωραια νουμερα. τυπου ΑΒΧ-3333 ΑΒΖ-1000

Οτι θελεις κανεις αμα εχεις λεφτα στην Ελλαδα..

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Φιλικό αυτοκίνητο πηγαίνει για σέρβις σε αντιπροσωπία από την οποία δεν αγοράστηκε ωστόσο του βάλανε το πλαίσιό τους μιας και δεν είχε τίποτα. Πριν κάμποσο καιρό το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο σε σημείο όπου υπήρξε βλάβη αγωγού και έπρεπε να σκαφτεί και άρα να φύγουνε τα αυτοκίνητα. Η λύση ήταν ο γερανός της τροχαίας ωστόσο στο συγκεκριμένο (δεν ξέρω τι έγινε με τα άλλα)  είδανε τον αριθμό τηλεφώνου της αντιπροσωπίας, πήρανε εκεί και από την αντιπροσωπία καλέσανε τον ιδιοκτήτη και τον ενημέρωσαν.

Υπάρχει δηλαδή και η άλλη πλευρά από το ζόρι σας να μη διαφημίζεται ο έμπορος/αντιπρόσωπος κλπ.

Η τροχαία έπρεπε να πάρει την αντιπροσωπεία; Δεν μπορούσε να βρει τον κάτοχο από την πινακίδα;

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dollyyy19 είπε

μαρεσει η ξερολιαση σου.ποιος σου ειπε οτι συναλλασομουν με υπαλληλο?και ναι ,του ετσουξε που δεν τον αφησα να διαφημιζεται στο οχημα μου πλεον,και διαμαρτυρηθικε.καλο θα ηταν δε,να μην κανεις τον γνωστη και να μην πετας εξυπναδες,οταν δεν γνωριζεις.....

Κάτι αντίστοιχο συνέβη σε φίλο κατά την παραλαβή του καινούριου του αυτοκινήτου , ο αντιπρόσωπος τοποθέτησε στα κλειδιά διαφημιστικά μπρελόκ τα οποία αφαιρέσαμε επιδεικτικά μπροστά του και τα πετάξαμε στο κάδο απορριμμάτων , το βλέμμα του αντιπροσώπου και των υπαλλήλων όλα τα λεφτά .

Τώρα θα ρωτήσετε γιατί το κάναμε γιατί πολύ απλά ο αντιπρόσωπος ήταν το αντίθετο του επαγγελματία και έκανε την αγορά αντί για χαρμόσυνο γεγονός εφιάλτη.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, zio10 είπε

Η τροχαία έπρεπε να πάρει την αντιπροσωπεία; Δεν μπορούσε να βρει τον κάτοχο από την πινακίδα;

Δεν πήγε καμιά τροχαία εκεί. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...