Supernova21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Απο τα μεγαλυτερα παραπονα μου... Ποτε δεν μου αρεσε σε κανενα αμαξι. Θυμαμαι καποτε το προστιμο για οδηγηση χωρις μπροστινη πινακιδα ηταν 30 ευρω. Υστερα εγινε 300. Ξερει καποιος αν εχει αλλαξει αυτο; Συγκεκριμενα στον Κ.Ο.Κ αναφερε θυμαμαι προστιμο 300 ευρω σε οποιοδηποτε οχημα δεν φερει 2 νομιμες πινακιδες κυκλοφοριας. Τι γινεται ομως αν εχεις την πισω κανονικα και την μπροστινη καπου μαζι σου; Οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας γραψει. P.s. Προφανως και δεν εχω ορεξη να τσιμπαω 300αρες απλα για την αισθητικη. 1
johnbond Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Απο τα μεγαλυτερα παραπονα μου... Ποτε δεν μου αρεσε σε κανενα αμαξι. Θυμαμαι καποτε το προστιμο για οδηγηση χωρις μπροστινη πινακιδα ηταν 30 ευρω. Υστερα εγινε 300. Ξερει καποιος αν εχει αλλαξει αυτο; Συγκεκριμενα στον Κ.Ο.Κ αναφερε θυμαμαι προστιμο 300 ευρω σε οποιοδηποτε οχημα δεν φερει 2 νομιμες πινακιδες κυκλοφοριας. Τι γινεται ομως αν εχεις την πισω κανονικα και την μπροστινη καπου μαζι σου; Οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας γραψει. P.s. Προφανως και δεν εχω ορεξη να τσιμπαω 300αρες απλα για την αισθητικη. Δεν είναι θέμα αισθητικής. Η πινακίδα αν και άσχημη είναι απαραίτητη. Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι να την κάνουν λίγο μικρότερη. Αν την έχεις μαζί σου πάντως δε νομίζω να γλιτώνεις. Εμένα με είχε γράψει έτσι,τότε που το πρόστιμο ήταν ακόμη 33ε αν θυμάμαι καλά..
webparts Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Φαντασου σκηνικο.Οδηγας και πεφτει πισω σου αυτοκινητο χωρις πινακιδα μπροστα.Ο τυπος βαζει οπισθεν Απο τα μεγαλυτερα παραπονα μου... Ποτε δεν μου αρεσε σε κανενα αμαξι. Θυμαμαι καποτε το προστιμο για οδηγηση χωρις μπροστινη πινακιδα ηταν 30 ευρω. Υστερα εγινε 300. Ξερει καποιος αν εχει αλλαξει αυτο; Συγκεκριμενα στον Κ.Ο.Κ αναφερε θυμαμαι προστιμο 300 ευρω σε οποιοδηποτε οχημα δεν φερει 2 νομιμες πινακιδες κυκλοφοριας. Τι γινεται ομως αν εχεις την πισω κανονικα και την μπροστινη καπου μαζι σου; Οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας γραψει. P.s. Προφανως και δεν εχω ορεξη να τσιμπαω 300αρες απλα για την αισθητικη. Φαντασου σκηνικο.Οδηγας και πεφτει πισω σου αυτοκινητο χωρις πινακιδα μπροστα.Ο τυπος βαζει οπισθεν και φευγει απο καποιο παραδρομο.Μετα τι παραπονο θα εχεις; 300 ευρω προστιμο,ειτε αν δεν ειναι ευδιακριτη,ειτε αν δεν ειναι η γνησια,ειτε αν δεν την φοραει το οχημα. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2017 από webparts 1
2018 σε βαρέθηκα Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Στις 29/12/2017 στις 2:10 ΜΜ, Supernova21 είπε Απο τα μεγαλυτερα παραπονα μου... Ποτε δεν μου αρεσε σε κανενα αμαξι. Θυμαμαι καποτε το προστιμο για οδηγηση χωρις μπροστινη πινακιδα ηταν 30 ευρω. Υστερα εγινε 300. Ξερει καποιος αν εχει αλλαξει αυτο; Συγκεκριμενα στον Κ.Ο.Κ αναφερε θυμαμαι προστιμο 300 ευρω σε οποιοδηποτε οχημα δεν φερει 2 νομιμες πινακιδες κυκλοφοριας. Τι γινεται ομως αν εχεις την πισω κανονικα και την μπροστινη καπου μαζι σου; Οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας γραψει. P.s. Προφανως και δεν εχω ορεξη να τσιμπαω 300αρες απλα για την αισθητικ . first world problems 2
panos2171 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Στις 29/12/2017 στις 2:23 ΜΜ, johnbond είπε Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι να την κάνουν λίγο μικρότερη. Mικρότερη και αυτοκόλλητη. Κι εμένα δε μου αρέσει αλλά τι να κάνουμε. Το θετικό σε μένα είναι ότι έχω την παλαιού τύπου που είναι κάπως πιο μικρή, την έχω και κολλημένη ακριβώς στο σημείο όπου με βρίσκουν όταν ξεπαρκάρουν οπότε βγαίνει και ένα καλό από την ύπαρξή της.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Βλέπω σε κάτι αυτοκίνητα (κυριως καινούρια) κάτι μικρές πινακίδες μπροστά αλουμινένιες αλλά και μερικές αυτοκόλλητες σαν τις μεγάλες αλλά σε μικρές και αναρωτιέμαι αν είναι νόμιμες.
BritGreek Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δεν γνωρίζω τι ακριβώς ισχύει, πέραν του αυτονόητου, αλλά καθημερινά βλέπω πολλά ακριβά αυτοκίνητα, τα οποία μπροστά δεν έχουν καθόλου πινακίδα, ενώ πίσω έχουν κανονικά. Ειδικά στην παραλιακή. Δεν μου φαίνεται λογικό. 2
webparts Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Φυσικα και ειναι παρανομη οποιαδηποτε πινακιδα περαν του υπουργειου. Οταν θα παει ο τροχαιος να σας παρει πινακιδες και δει την αυτοκολλητη τοτε θα τρεχετε να κλαφτειτε στο ινσομνια,βριζοντας ολους τους αλλους κλασσικα. 5
panos2171 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δ 49 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε Βλέπω σε κάτι αυτοκίνητα (κυριως καινούρια) κάτι μικρές πινακίδες μπροστά αλουμινένιες αλλά και μερικές αυτοκόλλητες σαν τις μεγάλες αλλά σε μικρές και αναρωτιέμαι αν είναι νόμιμες. Όχι δεν είναι. Θυμάμαι μικρού μεγέθους αυτοκόλλητη είχα δει σε Ferrari. Ποτέ δεν είχε θέμα ο άνθρωπος, όποτε τον σταματούσαν ήταν για να δουν απλά το αυτοκίνητο. 49 λεπτά πριν, BritGreek είπε Δεν γνωρίζω τι ακριβώς ισχύει, πέραν του αυτονόητου, αλλά καθημερινά βλέπω πολλά ακριβά αυτοκίνητα, τα οποία μπροστά δεν έχουν καθόλου πινακίδα, ενώ πίσω έχουν κανονικά. Ειδικά στην παραλιακή. Δεν μου φαίνεται λογικό. Κάποια από αυτά δεν έχουν καν θέση, ούτε τρύπες (Ferrari, Porsche, Lambo) οπότε δε μπαίνουν στον κόπο να ασχοληθούν. Προφανώς για κάτοχο αυτοκινήτου 200-300.000€ δεν είναι τίποτα το πρόστιμο των 300€. 2
GeorgeSmirlis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Σωστό και αυτό να μου πεις. Σιγά τα 300€ γι'αυτους. 1
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, panos2171 είπε Δ Όχι δεν είναι. Θυμάμαι μικρού μεγέθους αυτοκόλλητη είχα δει σε Ferrari. Ποτέ δεν είχε θέμα ο άνθρωπος, όποτε τον σταματούσαν ήταν για να δουν απλά το αυτοκίνητο. Κάποια από αυτά δεν έχουν καν θέση, ούτε τρύπες (Ferrari, Porsche, Lambo) οπότε δε μπαίνουν στον κόπο να ασχοληθούν. Προφανώς για κάτοχο αυτοκινήτου 200-300.000€ δεν είναι τίποτα το πρόστιμο των 300€. Εκτός του ότι δεν είναι τίποτα το πρόστιμο για (τους περισσότερους) αυτούς πιστεύω ότι είναι και λίγο στο κλίμα του ξεχωρίζω, κάνω ό,τι θέλω και δε μου κάνουν τίποτα κλπ. 1
johnbond Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Έπρεπε τη 2η φορά που ξανακάνει την ίδια παράβαση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το πρόστιμο να πολλαπλασιάζεται..πχ απο 300 στα 1000
TheAccountant Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Στις 29/12/2017 στις 2:10 ΜΜ, Supernova21 είπε Απο τα μεγαλυτερα παραπονα μου... Ποτε δεν μου αρεσε σε κανενα αμαξι. Απο τα μεγαλυτερα μου παράπονα ειναι που δεν κατάσχονται τα αυτοκινητα χωρις πινακιδες και την γλυτώνουν με 30αρες και 300αρες. Ειναι εξαιρετικα σημαντικό ενα αυτοκινητο να ταυτοποιηται άμεσα απο οποιονδήποτε. Σύμφωνοι οτι το φορματ της πινακίδας που επιλέξαμε ειναι της απολύτου υπερβολής, πλην ομως θα πρεπει να την φέρουμε ολοι ανεξαρτητως γούστων. 2
Knight of Mercy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Αναζητώ τον "Ευφυή" κάτοικο της χώρας που κυκλοφορεί αυτοκίνητο 200,000 € - 300,000 € και το έχει καταχωρημένο στο όνομά του. Ή Leasing είναι (άρα το πρόστιμο έρχεται ως Τιμολόγιο και θεωρείται έξοδο) ή στο όνομα κάποιας Εταιρείας (πάλι έξοδο). Για ποιό λόγο να μην κυκλοφορεί με μόνο μια πινακίδα ή ακόμα και να παρκάρει παράνομα (η Εφορία πληρώνει) ..........
andavg0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Εγω ρε παιδια αναρωτιεμαι πως γινεται να ειμαστε Ευρωπαικη ενωση και η καθε χωρα να κανει οτι γουσταρει με τις πινακιδες... Το θεμα ειναι το εξης.. Οποιος θυμαται τις προηγουμενες πινακιδες (πολυ θα ηθελα να εχω αυτες) η μπροστινη παιδια ηταν αρκετα μικροτερη απο την πισω ετσι δεν ενοχλουσε τοσο αισθητικα... Απο το 2004 ομως και μετα ειναι ιδιο μεγεθος γκουμουτσες μπρος πισω... Εκτος απο αυτο η μονη επιλογη που εχεις ειναι να παρεις τετραγωνη αν βολευει το αμαξι σου. Παρολα αυτα στην Αγγλια η πινακιδα ανηκει στον ιδιοκτητη, οχι στο κρατος και ειναι υποχρεωμενος να την φτιαξει ο ιδιοκτητης με ενα τροπο που συμβαδιζει με τους κανονες του κρατους αλλα ταυτοχρονα και με την αισθητικη του καθε αυτοκινητου... Στην σουηδια η εμπροσθια πινακιδα μπορει να ειναι αυτοκολλητη... Εμεις εδω γιατι δεν ξεκιναμε ενα petition ωστε να βρεθει μια λυση? Ξερω οτι εχουμε πολυ σοβαροτερα προβληματα σαν χωρα κλπ κλπ κλπ αλλα κουβεντα να γινεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα