kathytherion Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, σκέφτομαι αυτό το μοντέλο για βασικό υπολογιστη καθώς τα τελευταία χρόνια μ έχει βολέψει το λαπτοπ κ έχω καταργήσει το σταθερό υπολογιστή... Η χρήση για την οποία το προόριζε ειναι βασική, Ίντερνετ ταινίες επεξεργασία εικόνας κ εγγράφων καθώς επισης και εγγραφή Σιντι . Έψαχνα καιρο μοντέλο που να χει καλή σχέση ποιότητας και τιμής, όχι τα πολυ φθηνά των διακοσίων ευρώ αλλα ούτε και χιλιάρικο., απλά ήθελα να αναβάθμιση τη συσκευή που έχω τωρα η οποία ειναι ένα λαπτοπ που το χά πάρει σε προσφορά και έχει τα απολύτως βασικα( δεν ήξερα αν θα με βολέψει τότε κ πήρα κατι φθηνό, πλέον χρησιμοποιώ μονο αυτό) Το μοντέλο που παραθέτω έχει τα χαρακτηριστικά που ζηταω(ανάλυση οθόνης, μνήμη, σκληρός ΣΣδ, επεξεργαστής καλός κλπ)και θέλω να σιγουρευτώ για την επιλογή μου. Το μονο μείον ως τωρα που χω εντοπίσει ειναι η απουςια λειτουργικού όπου περνάω και η ίδια κατι, και η αδυναμία αναβάθμισης μνήμης η οποία ειναι 8 γίγα. (Πιστεύω θα φτάνει και θα περισσεύει αφού μέχρι τωρα είχα τεσσάρα και σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα θα φυσάει ο υπολογιστής, αλλα όσο να ναι ειναι ένα μείον) Τι λέτε; Να κάνω κίνηση; Το χει πάρει κανεις το μοντέλο αυτό κ έχει μείνει ευχαριστημένος;
MarKad Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, kathytherion είπε Κανείς δεν το έχει; Κανε μια ερωτηση στα παιδια εδω :
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα