Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Yi 1080p @ Yi Official Store UK (Fulfilled by Amazon) 46€

panoskir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Καλά πως την έχασες; Δεν την είχες δέσει καλά; Την είχες σε ιμαντα; Πώς έφυγε;

Είπα να δοκιμάσω να πάρω λήψεις με την κάμερα κολλημένη πάνω στην σανίδα με το κλασσικό 3Μ αυτοκόλλητο. Σκεπτόμενος ότι στο κράνος της μοτοσυκλέτας που τρώει νερά δεν είχα ποτέ θέμα, νόμιζα το ίδιο και εδώ. Τελικά ξεκόλλησε, ήξερα που μου έπεσε, γύρισα πίσω αλλά μάλλον κάποιος άλλος την χαίρεται τώρα.

For the record, είμαι ακόμα σε αναζήτηση ίδιας καινούριας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

https://www.amazon.co.uk/YI-Sports-Action-Control-Waterproof/dp/B06Y2CYTGB/ref=sr_1_19_sspa?ie=UTF8&qid=1517262918&sr=8-19-spons&keywords=yi+action&psc=1 

παίζει πάλι σε προμότιον η yi 4k plus στο άμαζον όπως και οι υπόλοιπες εγώ την έχω και είναι απίστευτη επίσης βρήκα προσφορά την yi την απλή που ψάχνει ο φίλος απο πάνω απο geekbying στα 44 ευρώ με selfiestick και ρεμοτε αλλά έχει και 30 ευρώ μεταφορικά απο ισπανική αποθήκη..

Capture.PNG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οοοχιιιι χτες παρηγγειλα αυτην απο Γερμανια στα 53. Βεβαια δεν εχει αποσταλει ακομα, αλλα τωρα που κοιταξα μηπως ακυρωσω την παραγγελια μου λεει "Dispatching soon, cancellation isn't guaranteed". Λετε να μην γινεται να ακυρωθει και να μου μεινουν αμανατι 2 καμερες?

Επεξ/σία από kpapageo1

ξανά σε flash προσφορά με το στικ και το χειριστήριο στα 49 ευρώ. Ισχύει για τις επόμενες 2 ώρες ή μέχρι να εξαντληθεί το απόθεμα.

https://www.amazon.de/gp/product/B073JHLKT9/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3DUHD1BHNQJLB&psc=1

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μολις την δοκιμασα και εγω. Εξαιρετικο vfm! Πολυ καλες πρωτες εντυπωσεις!

Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω το original case? Μονο OEM βρισκω στα αμαζον ανα την ευρωπη :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...