cineaste Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Η 4Κ/60fps αξίζει? Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2017 από cineaste Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
milos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους τη έχω 2 χρόνια σχεδόν ... Περισσότερα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/570156-xiaomi-yi-sports-cam-6428€/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 https://www.banggood.com/LCD-Display-External-Screen-without-Battery-for-Xiaomi-Yi-Sports-Camera-p-1038630.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN αυτο αξιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaggsR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους τη έχω 2 χρόνια σχεδόν ... Περισσότερα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/570156-xiaomi-yi-sports-cam-6428€/ Διάβασα παραπάνω πως αν είναι σε παροχή ρεύματος δουλεύει συνεχόμενα. Ξέρεις μήπως αν μπορώ να την χρησιμοποιήσω πάνω σε τρίποδο σαν "webcam"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
milos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Διάβασα παραπάνω πως αν είναι σε παροχή ρεύματος δουλεύει συνεχόμενα. Ξέρεις μήπως αν μπορώ να την χρησιμοποιήσω πάνω σε τρίποδο σαν "webcam"? Ναι κουμπώνει άνετα σε τρίποδο . Θέλει μόνο τροφοδοσία μόνιμη γιατί με χρήση wifi η μπαταρία της τελειώνει στο τσαφ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Παντως να ξερετε η xiaomi εχει και dash cam για οσους θελουν να την έχουν μόνιμα στο αμάξι. Την ειχα παρει γυρω στα 32 € χωρις sd απο tomtop αν θυμαμαι καλα. Ηταν η κινέζικη έκδοση αλλά έχει και app που ειναι τα παντα στα αγγλικά και κανεις ολες τις ρυθμισεις απο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasece Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά dash cam γιατί βάζετε; Ξέρω πως στην Ελλάδα το βίντεο δεν έχει νομική ισχύ αποδεικτικού στοιχείου σε περίπτωση τροχαίου. Απλά για να καταγράφετε τις διαδρομές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 επειδη εγω εχω dash cam ο ασφαλιστης μου μου ειχε πει πως αν υπαρχει υλικο σε περιπτωση ατυχηματος μπορεις να το εχεις στο δικαστηριο απο τη στιγμη που δεν τα βρεις με τον αλλο για το ποιος φταιει.Ισως παλιοτερα να μην ισχυε και να αλλαξε.Αυτα τα λεω με καθε επιφυλαξη και χωρις να ξερω αν ισχυει η οχι γιατι ποτε δεν το εψαξα για να πω την αληθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 ναι λεγε τετοια τωρα να το κανει κανενας και να φαει μυνηση για παρανομη καταγραφη... ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Εγω που ημουνα σε τροχαιο και εκανα καταγραφη την διαδρομη, οταν πεταχτηκε ενας και επεσα πανω του, μια χαρα το ειδε η αστυνομια και δεν ειπανε και τιποτα. Κατευθειαν το φταιξιμο στο αλλον χωρις να πουν μηπως ετσι ή μηπως αλλιως. Ιδου: https://youtu.be/Vhlm2Rr9vvU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) καλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν χρειαζοταν κανενα βιντεο... αλλα και παλι ο νομος ειναι ξεκαθαρος, ο αλλος αν ηθελε (και ηξερε) μπορουσε να σου κανει μήνυση και θα κερδιζε και 100% (δεν θα αλλαζε φυσικα ποιος εφταιξε στο τρακαρισμα). καλυτερα κατεβασε το, το βιντεο. εννοειται οτι στο δικαστηριο δεν θα το επαιρναν καν υποψην τους. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2017 από iakoboss7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Στις 12/31/2017 στις 4:48 ΜΜ, Shadowjump είπε Εγω που ημουνα σε τροχαιο και εκανα καταγραφη την διαδρομη, οταν πεταχτηκε ενας και επεσα πανω του, μια χαρα το ειδε η αστυνομια και δεν ειπανε και τιποτα. Κατευθειαν το φταιξιμο στο αλλον χωρις να πουν μηπως ετσι ή μηπως αλλιως. Ιδου: https://youtu.be/Vhlm2Rr9vvU Μήπως όμως αν πήγαινε πιο "χοντρά" η κατάσταση σε δικαστήρια κτλ έβρισκες τον μπελά σου; Δηλαδή η αστυνομία ναι μεν σου έδωσε δίκιο απλά και μόνο επειδή ο άλλος δεν το πήγε στα άκρα; Παρεμπιπτόντως ελπίζω να μην χτύπησε κανείς στο ατύχημα, καλή τράκα φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Αν κάποιος γνωρίζει...υπαρχει κατι καλύτερο κατω απο 70€ ευρώ ;;; Ενδιαφέρομαι για αγορά action cam.Την Xiaomi θυμάμαι που γινοταν χαμός πριν 2 χρόνια...Αξίζει τώρα ή να προτιμήσω κατι καλύτερο ; Μάλλον θα ανοίξω και νέο topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Πάντως τώρα η μαύρη σκέτη βγαίνει στα 41 ευρώ με τα μεταφορικά. Not bad και ας είναι 2 χρονών καμερούλα. Προσωπικά την ζαχαρώνω αλλά προσπαθώ να βρώ τρόπους να με πείσω ότι δεν την χρειάζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, alexzzz είπε Μήπως όμως αν πήγαινε πιο "χοντρά" η κατάσταση σε δικαστήρια κτλ έβρισκες τον μπελά σου; Δηλαδή η αστυνομία ναι μεν σου έδωσε δίκιο απλά και μόνο επειδή ο άλλος δεν το πήγε στα άκρα; Παρεμπιπτόντως ελπίζω να μην χτύπησε κανείς στο ατύχημα, καλή τράκα φαίνεται Ηταν αρκετα καλη. Στα 70χλμ εγινε το χτυπημα. Με 90 πηγαινα οταν ξεκινησα να φρεναρω. Εμεις δεν παθαμε κατι σοβαρο γιατι φορουσαμε ζωνη. Ο αλλος με το ασπρο δεν φορουσε και χτυπησε το κεφαλι του, λιγο ευτυχως, αλλα ειχε αμνησια για 1 εβδομαδα περιπου. Αστυνομια και ΕΚΑΒ παντως ηρθαν πολυ γρηγορα! Το αμαξι μας: Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από Shadowjump 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα