panoskir Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Η xiaomi Yi 1080p στα 46€ τελική με μεταφορικά Yi Official Store UK (Fulfilled by Amazon) Xiaomi YI Πατάτε στο promotion και σας αφαιρεί 16 λίρες. skroutz στα 83€ Υπαρχει και με selfie stick + bluetooth controler στα 60€ με κωδικό XU7BEZAA Skroutz 100€ Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2017 από panoskir 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Thanks. Τσιμπησα μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 thanks εριξα και εγω μια για την εκδοση με το selfie stick να ρωτησω επειδή δεν αγοραζω και συχνα από amazon (δουλευω πολυ κινεζομαγαζα) με τι θα γινει παραδοση? με κουριερ η ελτα ερχεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Την έχει κανείς να μας πει γνώμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ώρα για action camera, λοιπόν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny77 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Για αξεσουάρ τι παίζει με αυτή ; Βρίσκουμε φτηνά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morrison100 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 πηρα κι εγω μια απλη, ελπιζω να μην παει άπατη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 πηρα κι εγω μια απλη, ελπιζω να μην παει άπατη...Για τα λεφτά της μια χαρά είναι.Δες στο youtube τι ωραία τραβάει. Βέβαια σε νυχτερινή λήψη δεν αξίζει αλλά για μέρα και υποβρυχιες λήψεις είναι πολύ καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Έλα παιδιά, 45 ευρώ είναι. Χαλάλι και σέικερ να είναι το τελικό αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnycer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Iδια προσφορά επαιζε και στο Γερμανικό Amazon, είχα στείλει στο thread που είχε ανοίξει τότε και αφορούσε την 4κ+.... Παιδια αξιζει τα λεφτά της με το παραπάνω! Νομίζω ειναι καλύτερη απο ολες τις κινεζιες στα 40-50ευρώ που κυκλοφορούν... 1080p@60 γράφω συνήθως και είμαι κομπλέ! Δεν πέφτουν τα fps, μαρμελάδα πάει! Παρτε 2-3 εξτρα μπαταριες απο ebay (τις πουλανε με εξωτερικο φορτιστή συνήθως)... Θα βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα αξεσουάρ επίσης στο ebay με κανα 20-30ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Βάλτε κανένα λίνκ για μπαταρίες να πάρουμε Btw αυτό είναι σωστό; https://m.ebay.co.uk/itm/2-X-Li-ion-Battery-Dual-Charger-Dock-1010mAh-For-Xiaomi-YI-Action-Sport-Camera/182330981683?epid=1994261000&hash=item2a73c5fd33:g:J1QAAOSwal5YEa65 Θα κουμπωνουν σωστά η θα έχουμε θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnycer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ενα παρόμοιο (αν οχι ολοιδιο) έχω, κανένα θέμα μεχρι στιγμής κουμπώνουν κανονικά! Το μονο παραπονο ειναι οτι οι μπαταριες δν ειναι αυθεντικές, και κρατούν λιγότερο απο την μαμά... Αλλα και πάλι, εχεις 3 μπαταρίες συνολο με εξωτερικό φορτιστή ProTip: Δουλεύει και χωρίς μπαταρία αν ειναι συνδεδεμένη μονιμα σε ρεύμα. Εγώ που γράφω κυρίως στο αμάξι με εχει βολέψει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xor Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 καλημερα παιδια, παιζει αξεσουαρ για να κουμπωνει στο κεφαλι; οχι σε κρανος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ενα παρόμοιο (αν οχι ολοιδιο) έχω, κανένα θέμα μεχρι στιγμής κουμπώνουν κανονικά! Το μονο παραπονο ειναι οτι οι μπαταριες δν ειναι αυθεντικές, και κρατούν λιγότερο απο την μαμά... Αλλα και πάλι, εχεις 3 μπαταρίες συνολο με εξωτερικό φορτιστή ProTip: Δουλεύει και χωρίς μπαταρία αν ειναι συνδεδεμένη μονιμα σε ρεύμα. Εγώ που γράφω κυρίως στο αμάξι με εχει βολέψει Η γνήσια μπαταρια ποσό περιπου κρατάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ενα παρόμοιο (αν οχι ολοιδιο) έχω, κανένα θέμα μεχρι στιγμής κουμπώνουν κανονικά! Το μονο παραπονο ειναι οτι οι μπαταριες δν ειναι αυθεντικές, και κρατούν λιγότερο απο την μαμά... Αλλα και πάλι, εχεις 3 μπαταρίες συνολο με εξωτερικό φορτιστή ProTip: Δουλεύει και χωρίς μπαταρία αν ειναι συνδεδεμένη μονιμα σε ρεύμα. Εγώ που γράφω κυρίως στο αμάξι με εχει βολέψει Μόλις γλίτωσα τις έξτρα μπαταρίες. Thanks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα