Mpiftekis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα και καλή χρονιά να έχουμε!!! Έχω το εξής πρόβλημα με το pc του γραφείου. Έχω το κουτί Cooler Master Elite 110 και η μητρική είναι η ASRock H97M-ITX/ac. Θέλω να βάλω μια κάρτα RS232-PCI και πήρα αυτήν αλλά μάλλον δεν μπαίνει στην pci-e που έχει η μητρική ή εγώ κάνω κάτι λάθος. Μπορείτε να μου πείτε κάποια τέτοια κάρτα που να μπαίνει στη θύρα που έχει η μητρική. Λύσεις RS232 σε USB απορρίπτονται καθώς δε λειτουργούν τα καλώδια πάντα όπως τα θέλουμε. Το έχουμε δοκιμάσει με 4-5 καλώδια. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/c/134/pc-controlers.html?keyphrase=pci+express+serial+card
Mpiftekis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή τις είδα λίγο ακριβές, έψαξα λίγο και βρήκα αυτές. Την ίδια δουλειά δεν κάνουν;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ναι. Υπαρχει μια (ελαχιστη) πιθανοτητα η εφαρμογη να μην παιζει με συγκεκριμενο chipset, δεν ειναι πιθανο, απλα το αναφερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα