Προς το περιεχόμενο

Backup και SQL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους. Θελω να στησω ενα συστημα για αυτοματο backup στον υπολογιστη του γραφειου της γυναικας μου. Ειναι συμβολαιογραφος και τρεχει το προγραμμα BSynvolaio το οποιο χρησιμοποιει την SQL.

Δεν εχω ιδεα πως λειτουργει η sql, πρωτη φορα την αντιμετοπιζω.

Εμαθα οτι αν βαλω απλα ενα προγραμμα το οποιο παιρνει copy-paste ολα τα αρχεια του δισκου σε ενα εξωτερικο θα εχω θεμα με την sql επειδη "τρεχει" συνεχως στο background οποτε το αρχειο που θα παρω backup πολυ πιθανο να ειναι corrupted. 

Εμαθα επισης οτι μπορω να βρω scriptακι το οποιο θα κανει την SQL να κανει export την βαση δεδομενων οποτε στην συνεχεια θα ειμαι σε θεση να κανω backup αυτο το αρχειο που εγινε export (καταλαβαινω οτι ο,τι αλλαγη θα γινει στην SQL απο την ωρα του export μεχρι την ωρα του backup δεν θα την εχω στο backup).

Γνωριζει κανεις κανενα τετοιο scriptακι? Το ιδανικο θα ειναι να μπορω να το ρυθμισω να κανει αυτοματα το export καθε μερα πχ στις 10 το βραδυ και να εχω ρυθμισμενο το προγραμμα που θα κανει backup να κανει backup αυτοματα στη συνεχεια στις 12 το βραδυ πχ.

Υπαρχει καλυτερη λυση?

(Να πω σε αυτο το σημειο οτι εχω σκοπο περα απο τα καθημερινα backup να τραβαω και μια φορα την εβδομαδα image ολοκληρου του δισκου με αλλο προγραμμα)

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλημέρα, ίσως να χρειάζεσαι προγραμματάκια του τύπου http://sqlbackupfree.com/sql-backup-free/screenshots/ και http://sqlbackupfree.com/sql-backup-free/screenshots/

Το δεύτερο το χρησιμοποιούμε στην δουλειά μου για να κάνουμε backup την β.δ. από ένα πρόγραμμα. Ειναι ελεύθερο.

Δεν το έχω σετάρει εγώ, αλλά είναι απλό στην χρήση του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...