Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 2/1/2018 στις 10:59 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Αν δεν σου κανει κοπο κοιτα τι ειχε παθει η κορη μου .....Αμαξι 24.000 ευρω

Ξερω ζευγαρι που γνωρίστηκε και παντρευτηκε λόγω του 206 (πελάτισσα η νυν γυναικα του τότε τεχνικού συμβούλου της Peugeot, επισκεψεις μόνιμες στο συνεργειο λόγω ζημιών απο τα πρωτα 500 χλμ)... :lol:

Αφου παντρευτηκαν το πουλησαν !

• Like 1
Δημοσ.

Αυτοκινητο του 2003 με 51,000χλμ. Τοσα εχω κανω απο το 2013 και δε το λιωνω κιολας. Υποπτα χαμηλα χλμ. Φαουλ πρωτο

Μεταχειρισμενο 15ετιας και Peugeot. Καλα, και να μην ξερετε απο αμαξια, δεν εχει τυχει ποτε να ακουσετε οτι τα Γαλλικα ειναι μεσα στα τοπ σε αναξιοπιστια; Για καθε 1 που εχει Γαλλικο και δεν εχει βγαλει τιποτα, υπαρχουν αλλοι 9 που εχουν γινει κολλητοι με το συνεργειο. Φαουλ δευτερο. 

Διαλεγεις εστω το 206, against all odds. Δε το πας σε ενα μαστορα να το ελεγξει πριν το παρεις; Δωσε 100€ για εναν ελεγχο, δεν σωθηκε κανενας με €100. Φαουλ τριτο. 

Ο τυπος που σας το πουλησε ετριβε και τα χερια του οταν φυγατε που εδιωξε το σαραβαλο. Καλη τυχη απο δω και περα...

• Like 1
Δημοσ.
Στις ‎4‎/‎1‎/‎2018 στις 3:07 ΜΜ, paylidis είπε

Ξερω ζευγαρι που γνωρίστηκε και παντρευτηκε λόγω του 206 (πελάτισσα η νυν γυναικα του τότε τεχνικού συμβούλου της Peugeot, επισκεψεις μόνιμες στο συνεργειο λόγω ζημιών απο τα πρωτα 500 χλμ)... :lol:

Αφου παντρευτηκαν το πουλησαν !

Μαλλον να την χωρισει επρεπε....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά έχω το αυτοκίνητό μου απ' το 2006 κι έχω κάνει ~35.000χλμ. Το χρησιμοποιώ τόσο περιστασιακά που απ το 13 ως το 16 είχα παραδώσει πινακίδες. 9 χρόνια λοιπόν στο δρόμο, οπότε είμαστε κοντά στα 3800χλμ το χρόνο. Μη σας φαίνεται τόσο περίεργο, αν κάποιος δεν έχει καθημερινές μετακινήσεις για τη δουλειά, είναι πολύ πιθανό να μη φορτώσει χιλιόμετρα.

Επεξ/σία από angmar
Δημοσ.

Όντως υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις. Εμείς vento του 93 το πήραμε το 02 με 43000 χλμ(εκεί δεν ξέρω αν είχαν γυριστεί) αλλά από εκεί και πέρα μέχρι σήμερα έχει 115000 χλμ δλδ 72000 χλμ. Ποιος να το δει και να το πιστέψει. 

Δημοσ.

Πηρε σημερα τηλεφωνο ο συγγενης μου στο συνεργειο του εμπορου- αντιπροσωπειας που αγορασε το αμαξι (nissan λουγιακης λεγεται μιας και με ρωτησατε πιο πανω) και του ειπε οτι δεν το εβαλε ακομα μεσα.

2μηνες εκει το αμαξι σχεδον κ σημερα αποφασισε να του ζητησει τα 100ε μπροστα -προκειμενου να παρει τα ψαλιδια με τις μπιλιες(ειπε οτι θα το αντικαταστησει ολο και οχι μονο τις μπιλιες γιατι δεν μπορει να τις βρει ξεχωριστα)- για να το ξεκινησει τη Δευτερα

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gponiris είπε

Πηρε σημερα τηλεφωνο ο συγγενης μου στο συνεργειο του εμπορου- αντιπροσωπειας που αγορασε το αμαξι (nissan λουγιακης λεγεται μιας και με ρωτησατε πιο πανω) και του ειπε οτι δεν το εβαλε ακομα μεσα.

2μηνες εκει το αμαξι σχεδον κ σημερα αποφασισε να του ζητησει τα 100ε μπροστα -προκειμενου να παρει τα ψαλιδια με τις μπιλιες(ειπε οτι θα το αντικαταστησει ολο και οχι μονο τις μπιλιες γιατι δεν μπορει να τις βρει ξεχωριστα)- για να το ξεκινησει τη Δευτερα

2 μηνες ????? Αν ειναι δυνατον !!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλο μηνα καταρχην!

Και ομως!!Το θεμα εχει φτασει στο απροχωρητο!Οι 2μηνες γινανε 3!

Μετα απο πολλα τηλεφωνα και ακουγοντας καθε 2-3μερες οτι θα ειναι ετοιμο(περιμεναμε να φτιαξει το ψυγειο του καλοριφερ βλεπετε)  ,χτες τσακωθηκαμε στο τηλ. και σημερα μας πηρε και μας ειπε οτι ειναι ετοιμο και αυριο να παμε να το παρουμε.

Επειδη πολυ φοβαμαι οτι θα εχει κανει καμια βλακεια ή θα το παρατησε στη μεση πως μπορω να εξασφαλισω οτι ολα ειναι καλα?Εχει πεσει στην αντιληψη μου οτι ειναι πολυ πονηρος και εχει τον τροπο να αποφευγει καταστασεις.

Να τον βαλω να τα γραψει στο βιβλιο σερβις οτι εκανε?Πως μπορω να εξασφαλισω την παραδοση του αυτοκινητου πριν απο 3μηνες?

Αν δεν δεχτει με καποιο απο αυτα, τι κανω?Καθε βοηθεια/γνωση δεκτη γιατι αρκετα υποφεραμε με τετοια απανθρωπια και αντιεπαγγελματισμο

Δημοσ.

1. Καλά ξεμπερδέματα

2. Φυσικά και ότι εργασία έκανε θα ζητησεις να την αναγράψει στο βιβλιαράκι και εφόσον πληρώσεις θα ζητήσεις παραστατικά ...

3. Όταν πήγες και του παρέδωσες το όχημα με τις βλάβες πριν από 3 μήνες δεν πήρες κάποιο χαρτί  (εντολή επισκευής λέγεται); Το συνεργείο θα πρέπει να το έχει γραμμένο στο βιβλίο εισερχομένων-εξερχομένων οχημάτων.

4. Οι βλάβες που αναφέρεις, μπαλλάκια ψαλιδιων και ψυγείο καλοριφερ, δεν είναι περίεργες για όχημα 15 ετών (πολύ αμφιβάλλω βέβαια για τα 51000 χλμ που λέει ότι έχει ).

5. Σε περίπτωση που πληρώσεις για ανταλλακτικά θα ζητήσεις να πάρεις  τα παλιά ανταλλακτικά πίσω.

6. Μπορείς να δεις από το ΚΤΕΟ πόσα χιλιόμετρα είχε σε κάθε επιθεώρησή  του.

• Thanks 1
Δημοσ.

καλημερα καλο μηνα .  δυστηχως εμπλεξες με λαμογιο   πριν καμοια 10αρια χρονια    απο τον λουγιακη αγορασε ο πατερας μου καινουριο nissan , οταν πηγαμε να το παραλαβουμε ειχε γρατσουνιες  στο προφυλακτηρα... καινουριο αυτοκινητο .. μας ειπε  αυριο θα το φτιαξουμε γιατι το  φανοποιο   ειναι κλειστο  ... για να μην τα πολυλογω  ο τυπος μας δουλευε  δεν ηθελε να φτιαξει της γρατσουνιες. της εφτιαξε μετα απο εναμιση μηνα.. 

οπως ειπε ο νικολαος  οι ζημιες που σου εβγαλε δεν της βγαζει στης 50 χιλιαδες χιλ .   προφανως εχει ριξει χιλιομετρα..  

καλα ξεμπερδεμετα και μακρυα απο τον λουγιακη

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nik0laus είπε

1. Καλά ξεμπερδέματα

2. Φυσικά και ότι εργασία έκανε θα ζητησεις να την αναγράψει στο βιβλιαράκι και εφόσον πληρώσεις θα ζητήσεις παραστατικά ...

3. Όταν πήγες και του παρέδωσες το όχημα με τις βλάβες πριν από 3 μήνες δεν πήρες κάποιο χαρτί  (εντολή επισκευής λέγεται); Το συνεργείο θα πρέπει να το έχει γραμμένο στο βιβλίο εισερχομένων-εξερχομένων οχημάτων.

4. Οι βλάβες που αναφέρεις, μπαλλάκια ψαλιδιων και ψυγείο καλοριφερ, δεν είναι περίεργες για όχημα 15 ετών (πολύ αμφιβάλλω βέβαια για τα 51000 χλμ που λέει ότι έχει ).

5. Σε περίπτωση που πληρώσεις για ανταλλακτικά θα ζητήσεις να πάρεις  τα παλιά ανταλλακτικά πίσω.

Το χαρτί του ΚΤΕΟ είναι το πιο εύκολο να παρακαμφθεί και δεν λέει τίποτα. 

Συνήθως ο πωλητής θα σου παρουσιάσει τον τελευταίο έλεγχο καθώς δεν είναι υποχρεωμένος να κρατάει αρχείο για όλες τις επισκέψεις. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nik0laus είπε

1. Καλά ξεμπερδέματα

1.Ευχαριστώ και μακάρι να τελειώσει αυτη η κοροϊδία

2.Όταν πηγαμε δευτερη φορα προ μηνων του ζητησαμε χαρτι που να αναγραφει τις βλαβες και τις επισκευες που θα γινουν και το αποφευγε ρίχνοντας το μπαλακι στο γιο του με ερωτήσεις τύπου γιατί δεν είναι έτοιμοκαι απαντήσεις τύπου...δεν πρόλαβα .Στην συζητηση επι επισκευης είπε ότι θα βάλει μερικα μεταχειρισμενα και κάποια μη αυθεντικα για την δουλειά και δεν θα κόψει απόδειξη.Κόστος 100ε.Εμείς που δεν γνωρίζαμε τη διαδικασία του τα δώσαμε εξαρχής οπότε υποθέτω ότι δεν παίζει να κόψει τιποτα

3.Όχι. Δεν έδωσε κανένα χαρτί(εντολη επισκευης) .Μπορουμε να το ζητήσουμε σήμερα?Αν δεν το δώσει τι κάνουμε?Να φωνάξω την αστυνομια?

4,6 Όλα περίεργα μου ακούγονται πλέον,οπότε θα το ψάξω λίγο καλύτερα 

5.Οκ

Δημοσ.

Εσύ δεν έχεις κάποιο χαρτί ότι του το άφησες εκεί προς επισκευή ;

Αν το δώσει σε άλλον και το κυκλοφορεί και κάνει μια ληστεία , αν του το κλέψουν από το μαγαζί , αν το σπάσει κάποιος τρίτος εκει που το έχει αυτος παρκαρισμένο εσύ πως θα "ισχυριστεις"  ότι το αυτοκίνητο ήταν στο συνεργείο.

Αν δεν στο έδωσε  τώρα πιάσε το αυγό και κούρεψέ το ....

Τώρα με αυτόν που έμπλεξες, πάρε το αυτοκίνητο όπως το έχει φτιάξει και μετά πήγαινέ το να το δει κάποιος μηχανικός και άνθρωπος της προκοπής να το ελέγξει και να σου πει για την γενική κατάστασή του και να ξέρεις πραγματικά τι σου γίνεται

Εννοείται ότι από αυτόν που το έχεις τώρα  μόλις το παραλάβεις δεν υπογράφεις τίποτα ότι τάχα μου φτιάχτηκαν όλα κλπ

Eχεις Π.Μ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nik0laus είπε

Εσύ δεν έχεις κάποιο χαρτί ότι του το άφησες εκεί προς επισκευή ;

Αν το δώσει σε άλλον και το κυκλοφορεί και κάνει μια ληστεία , αν του το κλέψουν από το μαγαζί , αν το σπάσει κάποιος τρίτος εκει που το έχει αυτος παρκαρισμένο εσύ πως θα "ισχυριστεις"  ότι το αυτοκίνητο ήταν στο συνεργείο.

Αν δεν στο έδωσε  τώρα πιάσε το αυγό και κούρεψέ το ....

Τώρα με αυτόν που έμπλεξες, πάρε το αυτοκίνητο όπως το έχει φτιάξει και μετά πήγαινέ το να το δει κάποιος μηχανικός και άνθρωπος της προκοπής να το ελέγξει και να σου πει για την γενική κατάστασή του και να ξέρεις πραγματικά τι σου γίνεται

Εννοείται ότι από αυτόν που το έχεις τώρα  μόλις το παραλάβεις δεν υπογράφεις τίποτα ότι τάχα μου φτιάχτηκαν όλα κλπ

Eχεις Π.Μ

Πόσο δικιό έχεις.

Αν τα ήξερα νωρίτερα δεν θα το αφήναμε το αμάξι για κανένα λόγο. 

Και μόνο που οι ίδιοι δεν αναφέρανε την ύπαρξη του χαρτιού εισαγωγής του αμαξιου,καταλαβαινω αμεσως το μέγεθος της αντιεπαγγελματικοτητας.

Εμείς το πήραμε σήμερα και κάναμε το σταυρό μας.Δεν μας εδωσε κανενα χαρτι εισαγωγης του αμαξιου και στο βιβλιαριακι του σερβις το οποιο ειναι της ιδιας της αντιπροσωπειας εγραψε 2 επισκευες με σφραγιδα.Τίποτα αλλο.

Όπως είπες και εσύ,θα ψάξουμε να βρούμε κάποιον έμπιστο να δούμε τα πεπραγμενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...