Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μεταχειρισμενο αμαξι

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, gponiris είπε

Καταρχας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και να εχετε υγεια και οτι επιθυμειτε!!

Η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζουμε απο αυτοκινητα,οποτε οπως καταλαβαινετε στρεφομαστε εις γνωσην τριτων για να αποκτησουμε σχετικη εμπειρια.

Μερικα χαρακτηριστικα που ρωτησατε.Το αμαξι ειναι peugeot 206 του 2003, 1400κυβικα.

Καπου ειχα διαβασει και εγω για 1ετος εγγυηση που υποχρεωνονται να δινουν αλλα δεν το βρισκω.Οποιος βρει το λινκ ας το ανεβασει παρακαλω.

Τα χλμ δεν εχω καταλαβει πως μπορω να τα διαβασω.Θελει καποιο ειδικο μηχανημα?

Η νομικη προστασια που εχει το ασφαλιστηριο συμβολαιο καλυπτει τετοιες περιπτωσεις ή χρειαζεται αλλου ειδους?

Υποτιθεται αυτη τη βδομαδα θα το φτιαξουν.Εν τω μεταξυ το αμαξι ειναι εκει πολυ καιρο και αρχιζω να ανυσηχω...Μηπως να το περναμε απο εκει τελικα?Ειμαστε σε διλλημα πλεον

Σας ευχαριστω ολους για το χρονο που διαθετετε.

Να βάζει αμάξι 3.5 χιλιάδες χιλιόμετρα τον χρόνο δεν υπάρχει περίπτωση! 

Επισης στο car.gr ο μέσος όρος τιμής για τέτοιο αμάξι είναι περίπου 3.000€.

Από τα 400 περίπου Peugeot 206 του 2003-2005 μόνο ΕΝΑ έχει τόσα  λίγα χιλιόμετρα.. 

Επεξ/σία από karaLRS
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 χρονων αμαξι με 51000 χλμ ουτε με σφαιρες!.151000 μπορει, και παλι λιγα ειναι.Μα πριν το κλεισετε δεν το πηγατε σε καποιον δικο σας μηχανικο για ελεγχο? Ετσι γουρουνι στο σακι?

Για να το κρατάει τόσο καιρό ο μάστορας πιθανώς κάτι βλέπει.Το άσχημο είναι να μη σου βράζει τα νερά (πιθανό πρόβλημα στη φλάντζα που υποφέρουν τα pegeot) και για αυτό σου πέταξε τα νερά από το καλοριφέρ.

Αν δεν ξέρει πες του τα ακριβή περιστατικά όπως τα έγραψες παραπάνω να σου πει κόστος να ξέρεις που βαδίζεις.Από την άλλη αυτοκίνητο σχεδόν 15ετίας είναι θα έχει τα προβληματάκια του μακάρι να μην είναι μεγάλα.

Νομική προστασία είναι για κάλυψη σε περίπτωση τροχαίου και δεν έχει σχέση με ζημιές αυτοκινήτου.Οδική βοήθεια βάζουμε ειδικά σε παλιά αυτοκίνητα όπως το δικό σου τα μας το μεταφέρει γερανός στο συνεργείο.

• Like 1

21 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Για να το κρατάει τόσο καιρό ο μάστορας πιθανώς κάτι βλέπει.Το άσχημο είναι να μη σου βράζει τα νερά (πιθανό πρόβλημα στη φλάντζα που υποφέρουν τα pegeot) και για αυτό σου πέταξε τα νερά από το καλοριφέρ.

Αν δεν ξέρει πες του τα ακριβή περιστατικά όπως τα έγραψες παραπάνω να σου πει κόστος να ξέρεις που βαδίζεις.Από την άλλη αυτοκίνητο σχεδόν 15ετίας είναι θα έχει τα προβληματάκια του μακάρι να μην είναι μεγάλα.

Νομική προστασία είναι για κάλυψη σε περίπτωση τροχαίου και δεν έχει σχέση με ζημιές αυτοκινήτου.Οδική βοήθεια βάζουμε ειδικά σε παλιά αυτοκίνητα όπως το δικό σου τα μας το μεταφέρει γερανός στο συνεργείο.

Ποτε μην λες ποτε και σε καινουργια !!!

• Like 1

2 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Σωστά Γιάννη και εγώ έχω σε όλα της οικογένειας,εξάλλου 10 ευρώ το 6μηνο δεν είναι και κανένα φοβερό κόστος

Αν δεν σου κανει κοπο κοιτα τι ειχε παθει η κορη μου .....Αμαξι 24.000 ευρω

• Like 1

11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν δεν σου κανει κοπο κοιτα τι ειχε παθει η κορη μου .....Αμαξι 24.000 ευρω

Το είδα.Είναι να μη σου κάτσει.Τελικά δεν έγινε τίποτε γιατί δεν είναι κάτι από Γαλλία για ντικατάσταση;;;

7 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Το είδα.Είναι να μη σου κάτσει.Τελικά δεν έγινε τίποτε γιατί δεν είναι κάτι από Γαλλία για ντικατάσταση;;;

Τιποτα δεν εγινε..Αν θυμαμαι καλα πουληθηκε σε μαντρα στο μισο της αξιας του με ελαχιστα χλμ .

• Like 1

Πραγματι με στεναχωρει η ταλαιπωρια απο τετοιου ειδους καταστασεις...Πρεπει με καποιο τροπο να διασφαλιζονται τα δικαιωματα και η προστασια του καταναλωτη πιστευω

Στη δικη μας περιπτωση το χειροτερο ειναι δεν στραφηκαμε σε ιδιοκτητη και επιλεξαμε εμπορο αντιπροσωπο μονο και μονο γιατι μας υποσχεθηκε η εταιρεια οτι το αμαξι το περνανε κοσκινο προτου το παραδωσουν συν πληρως σερβις.Δικο μας μηχανικο δεν ειχαμε γιατι οπως προαναφερω δεν ειχαμε ιδεα απο αμαξια,οποτε και τροπο εξασφαλισης της αγορας.

Το αποκαρδιωτικο της υποθεσης μου ειναι οτι, εφοσον του επισημανα (κατα το διαπλικτισμο μας) οτι με 1500χλμ που καναμε σε 3,5μηνες θεωρω απαραδεκτο να χαλασουν καποια πραγματα και οτι επρεπε κατα τον αρχικο ελεγχο -που υποτιθεται εκαναν- να μας ενημερωνε για τυχον προβληματα που εχει το αμαξι, καταληξαμε στον αποστωμοτικο λογο του ιδιοκτητη... 'αφου ξερατε οτι ειναι μεταχειρισμενο γιατι το πηρατε?ειναι φυσιολογικες οι φθορες και δεν φταιω εγω αν το πηγαινετε πανω απο βραχια!'

Όταν είσαι άσχετος πας με κάποιον τεχνικό ή έστω πας με κάποιον που ξέρει 5 πράματα και ακούς τη γνώμη του.

Το άσχημο είναι ότι οι περισσότεροι δεν κοιτάνε τα βασικά αλλά αν έχει ζάντες αλουμινίου , σπόϊλερ , καλό σαλόνι κ.λ.π. Σε ένα μεταχειρισμένο και ειδικά 15ετίας αυτά είναι δευτερεύοντα. Το βασικό να είναι καλά συντηρημένο μηχανικά και αυτό δυστυχώς δεν θα το βρεις σε μάντρα.Αυτοί κοιτάνε να του φτιάξουν την εμφάνιση γιατί ξέρουν ότι οι περισσότεροι εκεί πέφτει το μάτι τους.

Απλά κοίτα να του μαζέψεις τα βασικά , όσο σε πάει και προσοχή την επόμενη φορά.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως να φτιάξουμε μια φόρμα αγοράς αυτοκινήτου όπως έχουμε για τα pc ???

Αλλά το site να απορρίπτει αυτόματα λέξεις κλειδιά όπως γαλλικά ή ιταλικά αυτοκίνητα - γαλλική ή ιταλική κατασκευή ή εξάρτημα,,,  μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ιαπωνικά - γερμανικά αυτοκίνητα με γαλλικούς κινητήρες 

ειδικά το τελευταίο διάστημα βλέπω πολλά γερμανικά αυτοκίνητα πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ με γαλλικά μηχανικά μέρη να τα κουβαλάνε οι οδικές βοήθειες 

κριμα γιατί και τα γαλλικά και τα ιταλικά αυτοκίνητα μου αρέσουν πολύ στον σχεδιαστικό τομέα 

Επεξ/σία από george kesoglu
  • Like 1

2 ώρες πριν, george kesoglu είπε

Αλλά το site να απορρίπτει αυτόματα λέξεις κλειδιά όπως γαλλικά ή ιταλικά αυτοκίνητα - γαλλική ή ιταλική κατασκευή ή εξάρτημα,,,  μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ιαπωνικά - γερμανικά αυτοκίνητα με γαλλικούς κινητήρες 

ειδικά το τελευταίο διάστημα βλέπω πολλά γερμανικά αυτοκίνητα πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ με γαλλικά μηχανικά μέρη να τα κουβαλάνε οι οδικές βοήθειες 

κριμα γιατί και τα γαλλικά και τα ιταλικά αυτοκίνητα μου αρέσουν πολύ στον σχεδιαστικό τομέα 

Κι  εμενα αλλα μονο για αυτο ειδικα τα Ιταλικα .

13 hours ago, george kesoglu said:

Τα γερμανικά τα έχεις στα αξιόπιστα δηλαδή ενώ τα σύγχρονα γαλλικά και ιταλικά χαλάνε? 

• Like 1

44 λεπτά πριν, NickTG είπε

Τα γερμανικά τα έχεις στα αξιόπιστα δηλαδή ενώ τα σύγχρονα γαλλικά και ιταλικά χαλάνε? 

εσυ αυτο καταλαβες??? ξαναδιαβασε ΟΛΟ  το ποστ μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...