H1llzFr4D Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρες! Ψάχνω να αγοράσω tablet για την μητέρα μου εδώ και καιρό για να αντικαταστήσω ένα παλιό netbook που είχε και που πρόσφατα χάλασε, αλλά μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να το αγοράσω από ΗΠΑ (Σικάγο) χωρίς τελωνεία κλπ, μιας και κοντινό μου άτομο έχει πάει για διακοπές μέχρι την επόμενη εβδομάδα 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 100€, λίγα παραπάνω αν υπάρχει καλός λόγος 2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): internet browsing, youtube, έγγραφα (ebooks, docs), περιορισμένο gaming (bejeweled, hidden object games κλπ) 3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: Σε αυτό το ποσό δεν ξέρω τι να περιμένω, αλλά τουλάχιστον 720p και 8+ ίντσες, όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.): Μια θύρα HDMI θα ήταν καλή, αλλά σε καμία περίπτωση απαραίτητη. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Όχι ιδιαίτερα, θα ήθελα μια μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις αλλά μέχρι εκεί. 6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; Όχι απαραίτητα. 7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; Θέλω να rootαρεται αν γίνεται, και αν μπορώ να του περάσω και κάποιο clean aosp rom θα ήμουν υπερευχαριστημένος. Πάλι όμως, όχι απαραίτητα. 8) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι, αλλά όχι απαραίτητα 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; Android, με αυτά που ανέφερα στο 7 κατα νου 10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; Προαιρετικά. 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Όπως ανέφερα παραπάνω, έχω την δυνατότητα να αγοράσω απο Αμερική χωρίς τελωνεία. Βέβαια αν υπάρχει καλύτερη εναλλακτική σε Ελλάδα δεν θα πω όχι! 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; Καινούριο Το ζήτημα είναι πως δεν θέλω να παραγγείλω για παράδοση στο σπίτι, μιας και το άτομο που ανέφερα κάνει της εξόδους του και δεν θέλω να το βάλω να περιμένει σπίτι για να τα παραλάβει, οπότε θέλω να υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από κατάστημα (Σικάγο) ή από pickup points (όπως το amazon locker). Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δυστυχως, κατα 99% δεν θα εχεις εγγυηση στην Ευρωπη. Εγω θα λεγα να κοιτουσες κανα Κindle Paperwhite, μιας και σε νοιαζει και το διαβασμα. Εφοσον ολα τα υπολοιπα ειναι αναγκαια, ας απαντησει καποιος που ξερει καλυτερα τις "εκει" επιλογες. Προσωπικα, θα εδινα κατι παραπανω για να παρω ενα iPad μιας και τα χουν πολυ φθηνοτερα εκει. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2017 από Σαϊνόμπι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
H1llzFr4D Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δυστυχως, κατα 99% δεν θα εχεις εγγυηση στην Ευρωπη. Εγω θα λεγα να κοιτουσες κανα Κindle Paperwhite, μιας και σε νοιαζει και το διαβασμα. Εφοσον ολα τα υπολοιπα ειναι αναγκαια, ας απαντησει καποιος που ξερει καλυτερα τις "εκει" επιλογες. Προσωπικα, θα εδινα κατι παραπανω για να παρω ενα iPad μιας και τα χουν πολυ φθηνοτερα εκει. Ευχαριστώ για την απάντηση! Το kindle paperwhite δεν είναι αποκλειστικά ebook reader? Αυτήν την εντύπωση είχα. Βέβαια ψάχνοντας γιαυτό έπεσα πάνω στο amazon fire hd 8 στα $95, έχει κανείς απόψεις γι'αυτό, και γενικότερα για το λογισμικό της amazon; Αν αξίζει γενικά σκέφτομαι να κοιτάξω και το 10 που πάει στα 125. Αν πρόκειται για λίγα παραπάνω λεφτά θα σκεφτόμουν την λύση iPad, αλλά απ'ότι βλέπω μιλάμε για 2x την αρχική τιμή, οπότε βγαίνει πολύ απόσα διαθέτω. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2017 από H1llzFr4D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα