Προς το περιεχόμενο

Powerbank Intenso Slim S10000 10000 mAh 13.50 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Mεσα στις οδηγιες αναφερει οτι οσα λαμπακια αναβουν τοσο και το ποσοστο μπαταριας!

2319ed86-5b25-4971-a85d-4b6379b407b8.png

Φοβερή ανακάλυψη! Σε ευχαριστούμε πολύ!

Δημοσ.
Στις 20/1/2018 στις 3:57 ΜΜ, ChrisN.S. είπε

Φοβερή ανακάλυψη! Σε ευχαριστούμε πολύ!

Ξεχασα να κανω quote τα ποστ εκεινων που ρωτουσαν πιο πισω!  ^_^

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ και εγώ τον ts. Έκανα παραγγελία 4/1 και παρέλαβα στις 19/1. Με τον δικό μου μετρητή όσο έμπιστος μπορεί να είναι μέτρησα, με μεγάλη έκπληξη, 8968mah πολύ πάνω από τα ~7000 που περίμενα να δείξει.

Σημειώνω, για την αξιοπιστία του μετρητή, ότι στο zuk z1 που έχω μέτρησα στην πρώτη πλήρη φόρτιση 3900mah σε μπαταρία 4000-4100mah όπως γράφει το manual του τηλεφώνου.

Οπότε από μεριά μου αξίζει η αναμονή για όποιον ενδιαφέρεται αφού ακόμα παίζει σε αυτήν την τιμή. Επίσης τρομερό και σε μέγεθος, βάρος σε σχέση με ένα romoss sense 4 που έχω.

Μου φάνηκε πάντως κάπως αργό σε φόρτιση, μέτρησα μέχρι 1.4Α

5a65195854c96_intensos10000slim.thumb.jpg.cec2ea86aced571fd0ee21c4d506a529.jpg

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

ωραιος ο critel, εχω κι εγω ενα τετοιο tester, αλλα σημερα παρελαβα,

μια χαρα οι μετρησεις, το 1,4a νομιζω ειναι εστω και οριακα αρκετο για τα περισσοτερα κινητα,

δεν νομιζω να πιανουμε και (πολυ) παραπανω,

το ενσωματωμενο καλωδιο εμενα δεν ξερω αν φτανει να χρησιμοποιουμε παραλληλα το κινητο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω το παρειγγειλα στις 12 απογευμα και παρέλαβα σημερα απογευμα.

8 εργασιμες

Επεξ/σία από bakalex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, patrickdrd είπε

ωραιος ο critel, εχω κι εγω ενα τετοιο tester, αλλα σημερα παρελαβα,

μια χαρα οι μετρησεις, το 1,4a νομιζω ειναι εστω και οριακα αρκετο για τα περισσοτερα κινητα,

δεν νομιζω να πιανουμε και (πολυ) παραπανω,

το ενσωματωμενο καλωδιο εμενα δεν ξερω αν φτανει να χρησιμοποιουμε παραλληλα το κινητο

ως προς το bold , εμενα με βολευει να το «κολλαω» σαν nfc το powerbank με το κινητο .. βεβαια αυξανει αρκτα το βαρος αν θες να το κρατας στο χερι αλλα απ το καθολου !

Επεξ/σία από panosno1com
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος ενδιαφέρεται για μικρότερο- ελαφρύτερο "Powerbank" που θα βολέψει και περισσότερο σε αυτό που αναφέρει ο φίλος "panosno1com" , το you.gr έχει στα 9.90 Ευρώ το "Intenso S5000 5000mAh" σε λευκό και σε μαύρο.

Επεξ/σία από Leon90
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Leon90 είπε

Όποιος ενδιαφέρεται για μικρότερο- ελαφρύτερο "Powerbank" που θα βολέψει και περισσότερο σε αυτό που αναφέρει ο φίλος "panosno1com" , το you.gr έχει στα 9.90 Ευρώ το "Intenso S5000 5000mAh" σε λευκό και σε μαύρο.

Dimensions:
S5000: 130 x 68 x 8,5 mm (H x W x T) / S10000: 130 x 70 x 16 mm (H x W x T)
Weight:  
S5000: 110 gr / S10000: 191 gr

Δεν είναι ούτε σημαντικά μικρότερο ούτε σημαντικά ελαφρύτερο που σημαίνει ότι στην πράξη το μόνο που...κερδίζεις είναι η μισή χωρητικότητα!
Επεξ/σία από zacharis1955
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...