MiP Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Το Powerbank κωλολεει.Φορτιζει 50% σε 1 ώρα και το κινητό (Redmi Note 4) το φορτίζει σε 40 λεπτά.Βγαζει 2.1Α αλλά δν είναι quick charge.Οσο για το μέγεθος είναι 1.5 εκατοστά σε πάχος 13 εκατοστά σε μήκος και γύρω στα 200 γραμμάρια σε βάρος.Αρκετα ποιοτικό και με ενσωματωμένο καλωδιακι micro USB.Το θεωρώ ισάξιο του Xiaomi 10000 που κοστίζει 20€. 1
mercier Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μεγάλη προσοχή με το e-shop γιατί η άμεση αντικατάσταση που διαφημίζουν μου αποδείχτηκε πως είναι ψέμα. Δυο μέρες πριν τα Χριστούγεννα αγόρασα το λαπτοπ: http://www.e-shop.gr/laptop-innovator-le-m1479c-141-hd-2gb-32gb-wifi-bt-win-10-ice-white-p-PER.920535 με παραλαβή από Ρέθυμνο για δώρο στον ανιψιό μου. Δεν λειτούργησε ποτέ, δεν μπήκε ποτέ στα windows βγάζοντας συνέχεια μήνυμα error. Δοκιμάζοντας Dos Prompt είδα μάλιστα ότι δεν λειτουργεί επιπλέον το πλήκτρο space. Δεν έκανε ούτε επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις ρυθμίσεις. Γυρνώντας μετά τις διακοπές στις 4 Ιανουαρίου το επέστρεψα σε κατάστημα της Αθήνας, και ζήτησα άμεση αντικατάσταση όπως διαφημίζουν. Μου είπαν θα μου απαντήσουν κατά τις 10 με 12 Ιανουαρίου αφού πρώτα εξετάσουν αν επισκευάζεται. Όπως καταλαβαίνετε αυτή είναι η άμεση αντικατάσταση που διαφημίζουν. Καμία διαφορά από την επισκευή. Όταν παραπονέθηκα μου είπαν ότι έτσι είναι και έπρεπε να διαβάσω και τα ψιλά γράμματα... 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Και γιατί δεν το επιστρέφεις να πάρεις τα χρήματά σου πίσω; και το σχέση έχει η κατάσταση που περιγράφεις με το παρόν θέμα;
zacharis1955 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, mercier είπε Μεγάλη προσοχή με το e-shop γιατί η άμεση αντικατάσταση που διαφημίζουν μου αποδείχτηκε πως είναι ψέμα. Δυο μέρες πριν τα Χριστούγεννα αγόρασα το λαπτοπ: http://www.e-shop.gr/laptop-innovator-le-m1479c-141-hd-2gb-32gb-wifi-bt-win-10-ice-white-p-PER.920535 με παραλαβή από Ρέθυμνο για δώρο στον ανιψιό μου. Δεν λειτούργησε ποτέ, δεν μπήκε ποτέ στα windows βγάζοντας συνέχεια μήνυμα error. Δοκιμάζοντας Dos Prompt είδα μάλιστα ότι δεν λειτουργεί επιπλέον το πλήκτρο space. Δεν έκανε ούτε επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις ρυθμίσεις. Γυρνώντας μετά τις διακοπές στις 4 Ιανουαρίου το επέστρεψα σε κατάστημα της Αθήνας, και ζήτησα άμεση αντικατάσταση όπως διαφημίζουν. Μου είπαν θα μου απαντήσουν κατά τις 10 με 12 Ιανουαρίου αφού πρώτα εξετάσουν αν επισκευάζεται. Όπως καταλαβαίνετε αυτή είναι η άμεση αντικατάσταση που διαφημίζουν. Καμία διαφορά από την επισκευή. Όταν παραπονέθηκα μου είπαν ότι έτσι είναι και έπρεπε να διαβάσω και τα ψιλά γράμματα... Αν και το post σου είναι εντελώς of topic η άμεση αντικατάσταση για τον πρώτο χρόνο εγγύησης ίσχύει ΣΙΓΟΥΡΑ αν η βλάβη αφορά το hardware και οφείλεται αποδεδειγμένα σε αστοχία υλικού...
ChrisN.S. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/5/2018 στις 12:41 ΜΜ, MiP είπε Το Powerbank κωλολεει.Φορτιζει 50% σε 1 ώρα και το κινητό (Redmi Note 4) το φορτίζει σε 40 λεπτά.Βγαζει 2.1Α αλλά δν είναι quick charge.Οσο για το μέγεθος είναι 1.5 εκατοστά σε πάχος 13 εκατοστά σε μήκος και γύρω στα 200 γραμμάρια σε βάρος.Αρκετα ποιοτικό και με ενσωματωμένο καλωδιακι micro USB.Το θεωρώ ισάξιο του Xiaomi 10000 που κοστίζει 20€. Κάτσε και ξαναμέτρα γιατί αυτή την ταχύτητα μάλλον την φαντάστηκες. Πιθανόν να ήταν προφορτισμένο και να μην το πήρες χαμπάρι. Για 50% σε powerbank 10.000mah με 2.1a 5v θες τουλάχιστον 2,5 - 3 ώρες φόρτιση με καλό καλώδιο.
MiP Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Κάτσε και ξαναμέτρα γιατί αυτή την ταχύτητα μάλλον την φαντάστηκες. Πιθανόν να ήταν προφορτισμένο και να μην το πήρες χαμπάρι. Για 50% σε powerbank 10.000mah με 2.1a 5v θες τουλάχιστον 2,5 - 3 ώρες φόρτιση με καλό καλώδιο. Φιλικα παντα.50% εννοώ σε 40 λεπτά.Ουτε καν 3 ώρες που λες.Οσο για το αν ήταν προφορτισμένο, ναι ήταν 75%. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από MiP
slowmotion Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 αν δεν κάνω λάθος είναι το ίδιο με αυτό με μικρή διαφορά στα χρήματα https://mustshop.gr/tilefonia/kiniti-tilefonia/power-banks/intenso-powerbank-s10000-10.000-mah-schwarz.html?sl=el&ref=bestprice.gr#/product/220692
spy94 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, slowmotion είπε αν δεν κάνω λάθος είναι το ίδιο με αυτό με μικρή διαφορά στα χρήματα https://mustshop.gr/tilefonia/kiniti-tilefonia/power-banks/intenso-powerbank-s10000-10.000-mah-schwarz.html?sl=el&ref=bestprice.gr#/product/220692 Δεν υπαρχει ομως φυσικο καταστημα οποτε + τα σιγουρα μεταφορικα.
patrickdrd Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 εντωμεταξυ ποσο κραταει αυτη η "προσφορα" (του e-shop);;; για παντα; γιατι τρεχει ακομα; μουφα μου μυριζει... με κοβω να ακυρωνω..
turbat0s Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπα αφού από την πρώτη μέρα γράφουν ξεκάθαρα για 11 Ιανουαρίου, μάλλον περιμένουν να δούν πόσες παραγγελίες θα πέσουν για να ζητήσουν από τον προμηθευτή. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από turbat0s 1
bakalex Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Eυχαριστω.Πηρα και γω.Και το χρειαζομαι για 12 του μηνος. Χλωμο ομως να είναι 12 του μηνος e-shopΠεριστερι.Πιθανοτερο παραλαβη 12/1 απο e-shop Μενιδι
zacharis1955 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, slowmotion είπε αν δεν κάνω λάθος είναι το ίδιο με αυτό με μικρή διαφορά στα χρήματα https://mustshop.gr/tilefonia/kiniti-tilefonia/power-banks/intenso-powerbank-s10000-10.000-mah-schwarz.html?sl=el&ref=bestprice.gr#/product/220692 To γνωστό mustshop.gr που χτυπάει τις τιμές στα πάντα αλλά πάντα με άγνωστη ημερομηνία παραλαβής, αμφιβάλλω πολύ αν έχει παραλάβει ποτέ κανείς από 'κει, κατά καιρούς εμφανίζει στο Skroutz και δεύτερο eshop θυγατρικό με ίδιες τιμές... Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από zacharis1955
mercier Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/5/2018 στις 8:03 ΜΜ, zacharis1955 είπε Αν και το post σου είναι εντελώς of topic η άμεση αντικατάσταση για τον πρώτο χρόνο εγγύησης ίσχύει ΣΙΓΟΥΡΑ αν η βλάβη αφορά το hardware και οφείλεται αποδεδειγμένα σε αστοχία υλικού... Ακόμα να το παραλάβω και μόλις μου είπαν ότι δεν το έχει δει καν ο τεχνικός. Έκανα και review στο σάιτ τους αλλά ΔΕΝ το δημοσίευσαν. Δεν ισχύουν αυτά που λές. Και τώρα ας κάνουμε μετάφραση από ελληνικά στα ελληνικά για να δείξουμε την εξαπάτηση: "άμεση αντικατάσταση αν η βλάβη αφορά το hardware" όπως λες. hardware= Μου είπαν επακριβώς από το e-shop και όποιος θέλει ας το εξακριβώσει (είναι τα ψιλά γράμματα που αναφέρω πιο πάνω): "Ναι μεν λέμε hardware, αλλά στο hardware δεν συμπεριλαμβάνονται ο σκληρός δίσκος, η μπαταρία, κάρτα δικτύου, κάρτα οθόνης και άλλα. Οπότε το τεχνικό μας τμήμα θα ελέγξει αν η βλάβη είναι σε αυτά και τότε δεν θα το αντικαταστήσει αλλά θα το επισκευάσει. " Όπως καταλαβαίνεις ακόμα είμαι σε αναμονή για να αποφανθεί το τεχνικό τμήμα για την "άμεση αντικατάσταση' που εν τέλει δεν είναι άμεση. Έχει ο θεός... Εν τω μεταξύ "έμαθα" ότι ο σκληρός δίσκος, η μπαταρία, η κάρτα δικτύου, η κάρτα οθόνης, όλα αυτά, δεν λέγονται hardware. Η θα πρέπει να αλλάξουμε τη γλώσσα ή μας κοροϊδεύουν που είναι και ηλίου φαεινότερον. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από mercier
petran91 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Εγώ παρέλαβα από το πρώτο κύμα της προσφοράς (πριν εξαντληθεί). Δεν το έχω αδειάσει ακόμα για να μιλήσω για ακριβή χωρητικότητα, αλλά so far so good. Thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα