Προς το περιεχόμενο

Powerbank Intenso Slim S10000 10000 mAh 13.50 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάρει intenso ssd και παλιότερα power bank. Κανένα από τα δύο δεν έβγαλε χρόνο , ενώ το power bank από day 1 ήταν το πιο αργό που έχω χρησιμοποιήσει και είχε περίπου το 60-70% της ονομαστικής χωρητικότητας. 

Ποιότητα mls γενικά. Καλύτερα no name πάρα από αυτούς...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Έχω πάρει intenso ssd και παλιότερα power bank. Κανένα από τα δύο δεν έβγαλε χρόνο , ενώ το power bank από day 1 ήταν το πιο αργό που έχω χρησιμοποιήσει και είχε περίπου το 60-70% της ονομαστικής χωρητικότητας. 

Ποιότητα mls γενικά. Καλύτερα no name πάρα από αυτούς...

Τόσο έπρεπε να έχει!

• Like 2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Aσχετο...

Ειπα offtopic, αλλα αν εχεις αντιθετη αποψη ότι η intenso είναι αξιολογη εταιρια είναι δικη σου αποψη, για μενα είναι σαν την mls, δε διαφερει σε τιποτα, παραγγελνει προιοντα από φτηνες κινεζικες εταιριες, βαζει το ονομα της πανω και πουλαει.

• Like 2
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Οτιδήποτε πετάξω καμιά 10αριά φορές κάτω -που συνήθως ξεχνάω να το πώ- ακόμα και των...Flintstones να είναι σίγουρα θα χαλάσει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά πάντως δεν το πέταξα ούτε μια φορά κάτω και χρήση ελαχιστοτατη του χω κάνει από αρχές έτους που το πήρα, αλλά αν συνδέσω κινητό επάνω δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα αρχίσει να το φορτίζει και δεν θα μου βγάλει την πίστη, έχω ψωνίσει πάρα πολλά ηλεκτρονικά τελευταία, intenso με αυτά που είδα και διαβάζω δεν με βλέπω να το ξανά επιχειρώ, χίλιες φορές Xiaomi κι ας δώσω κάτι παραπάνω

κι όσο για την χωρητικότητα, 3000 μπαταρία, φορτίζω στο 15%, ζήτημα είναι αν θα μου την γεμίσει την δεύτερη φορά

Επεξ/σία από patrickdrd
  • Like 2
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και γω τα προβλήματα. Δεν φορτίζει καμία συσκευή αν την συνδέσω πάνω του, είτε μέσω usb είτε με το ενσωματωμένο. Πρέπει να το συνδέσω για φόρτιση, να ανάψουν τα λαμπάκια, και μετά μπορώ να φορτίσω άλλη συσκευή. Η χρήση που του έκανα ήταν να κάθεται στο σακίδιο, σε ασφαλή θέση, και να βγαίνει 1 φορά τη μέρα. Δεν τίθεται θέμα απροσεξίας. 

Η χωρητικότητα του ήταν σωστή (6-7.000 mah στα 5v, όπως όλα τα powerbank). 

• Like 1
Δημοσ.

Στις οδηγίες γράφει ότι το καλώδιο πρέπει πρώτα να το συνδέσεις στην συσκευή και μετά στο powerbank.

Εμένα δουλεύει κανονικά.

Δημοσ.
10 minutes ago, kilias said:

Στις οδηγίες γράφει ότι το καλώδιο πρέπει πρώτα να το συνδέσεις στην συσκευή και μετά στο powerbank.

αυτο ομολογω πως πρωτη φορα το ακουω,
εχω δυο pb και τα καλωδια τα εχω μονιμως πανω,
ετοιμα για χρηση

το δοκιμασα παντως κι αυτο που λες,
μια απο τα ιδια, με την τριτη το αναγνωρισε

Δημοσ.

Εμενα στο δίμηνο σταματησε να φορτίζει το κινητό ενώ αυτό φορτιζε κανονικά.Επιστροφη στο e shop και αντικατάσταση με καινούργιο.Να δω πόσο καιρό θα βγάλει το καινούργιο

Δημοσ.

Το δικό μου σχεδόν κοντεύει χρόνος που το έχω, δουλεύει κανονικά, έχει φάει σκόνες κτλπ και αντέχει.εάν θα ξανά έπαιρνα το ίδιο; Όχι θα πήγαινα σε χιαομι ελέω γρήγορης φόρτισης στο input.μόνο γι'αυτό.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Το δικό μου σχεδόν κοντεύει χρόνος που το έχω, δουλεύει κανονικά, έχει φάει σκόνες κτλπ και αντέχει.εάν θα ξανά έπαιρνα το ίδιο; Όχι θα πήγαινα σε χιαομι ελέω γρήγορης φόρτισης στο input.μόνο γι'αυτό.

https://www.e-shop.gr/intenso-7334530-powerbank-q10000-quick-charge-10000mah-black-p-TEL.034054, το έχω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...