Προς το περιεχόμενο

Powerbank Intenso Slim S10000 10000 mAh 13.50 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, kilias είπε

Είχα μετρήσει παλαιότερα τα 2 powerbannk που αναφέρω παραπάνω και μου είχαν βγάλει πάνω από 9500mAh αλλά είχα την εντύπωση όταν τα πήρα ότι ήταν 10άρια.

Έχετε δίκιο, ξαναμπήκα στο site βρήκα το μοντέλο που έχω και είναι 12000mAh.

http://eu.mophie.com/shop/powerstation-xl-old

Παρεπιπτόντως το καλώδιο που έχει μέσα στο πακέτο ήταν το καλύτερο από όσα είχα στο σπίτι Και δοκίμασα.

Επομένως είναι δώρο άδωρο να έχεις τόσο καλά powerbanks και να χρησιμοποιείς καλώδια που το ρεύμα τους δεν ξεπερνάει το 1Α αφού πολλά από αυτά είναι και χαμηλής ποιότητας. Μπορείς να βρεις πολύ φθηνά και ποιοτικά καλώδια από τα 2 Κινέζικα γνωστά μαγαζιά.

Επεξ/σία από cmqwerty
  • Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, cmqwerty είπε

Επομένως είναι δώρο άδωρο να έχεις τόσο καλά powerbanks και να χρησιμοποιείς καλώδια που το ρεύμα τους δεν ξεπερνάει το 1Α αφού πολλά από αυτά είναι και χαμηλής ποιότητας. Μπορείς να βρεις πολύ φθηνά και ποιοτικά καλώδια από τα 2 Κινέζικα γνωστά μαγαζιά.

1,5 έφτασε με το καλώδιο που είχε στην συσκευασία και ελαφρώς χαμηλότερα με το καλύτερο καλώδιο που είχα διαθέσιμο στο σπίτι. Εσείς με άλλο καλώδιο έχετε δει 2;

Επίσης υπάρχει κάποια εξήγηση που στο iPhone έδινε max 0,95 ενώ τα mophie και ο φορτιστής τοίχου έφταναν 1,5;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kilias είπε

1,5 έφτασε με το καλώδιο που είχε στην συσκευασία και ελαφρώς χαμηλότερα με το καλύτερο καλώδιο που είχα διαθέσιμο στο σπίτι. Εσείς με άλλο καλώδιο έχετε δει 2;

Επίσης υπάρχει κάποια εξήγηση που στο iPhone έδινε max 0,95 ενώ τα mophie και ο φορτιστής τοίχου έφταναν 1,5;

Στο δικό μου έφτασε μέχρι 2,13Α (αυτή είναι η μέγιστη τιμή και όχι η σταθερή δηλ το intenso μου έδινε στην συγκεκριμένη φόρτιση από 1,77 μέχρι 2,13Α). 'Ομως εκτός από το καλώδιο αυτό εξαρτάται και από την συσκευή που θα φορτίσεις. Αν δηλαδή το iPhone σου υποστηρίζει πάνω από 1,5Α

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, cmqwerty είπε

Στο δικό μου έφτασε μέχρι 2,13Α (αυτή είναι η μέγιστη τιμή και όχι η σταθερή δηλ το intenso μου έδινε στην συγκεκριμένη φόρτιση από 1,77 μέχρι 2,13Α). 'Ομως εκτός από το καλώδιο αυτό εξαρτάται και από την συσκευή που θα φορτίσεις. Αν δηλαδή το iPhone σου υποστηρίζει πάνω από 1,5Α

Τα αλλά 2 φόρτιζαν σταθερά το iPhone στο 1,5A.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Πήρα και εγώ ένα καθώς την άλλη φορά δεν πρόλαβα. 

Πολύ καλό όπως και το: https://www.e-shop.gr/intenso-7334530-powerbank-q10000-quick-charge-10000mah-black-p-TEL.034054 που το είχε επίσης σε προσφορά (15 ) πριν ενάμισι μήνα...

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, frozex είπε

Αυτό είναι το μεταλλικό; 

Όχι είναι πλαστικό το "κουτί" , έχει καλή αίσθηση και πιάσιμο.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, frozex είπε

Αυτό είναι το μεταλλικό; 

Όχι είναι πλαστικό αλλά πολύ καλής ποιότητας,  μεταλλικό είναι αυτό: https://www.e-shop.gr/intenso-7334530-powerbank-q10000-quick-charge-10000mah-black-p-TEL.034054...

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...