Προς το περιεχόμενο

Powerbank Intenso Slim S10000 10000 mAh 13.50 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω τον ομοιδεατη ( ΑΕΚτζη) TS .Πολυ χρησιμο εργαλειο.

ερωτηση...η συσκευη φορτιζεται σε 6 ωρες μεσω υπολογιστη η'  μεσω πριζας usb?

to powerbank εννοω.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, papos40 είπε

Ευχαριστω τον ομοιδεατη ( ΑΕΚτζη) TS .Πολυ χρησιμο εργαλειο.

ερωτηση...η συσκευη φορτιζεται σε 6 ωρες μεσω υπολογιστη η'  μεσω πριζας usb?

to powerbank εννοω.

Με USB charger...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποίος διαβάσει αυτό το μήνυμα να διαβάσει και τις υπόλοιπες απαντήσεις του νήματος.

Καλησπέρα σε όλους, εχθές στον πρώτο κύκλο φόρτισης το δικό μου είχε σημαντικά μειωμένη απόδοση σε σχέση με την ονομαστική του χωρητικότητα!

6150mAh την στιγμή που το δίνει ονομαστική 10000mAh. Φόρτισε πλήρως ένα iPhone 7 plus και περίπου στο 50% ένα Samsung Galaxy Tab s.

Επίσης κάτι ακόμη που δεν μου άρεσε είναι ότι ενώ το Samsung και ένα ακόμη powerbank τα φορτίζει με 1,5Α το iPhone δεν του έδινε πάνω από 0,95Α (την στιγμή που φορτιστής τοίχου και άλλο powerbank έδιναν 1,6Α) μεγάλο μείον. 

Όταν κάνεις ταυτόχρονη φόρτιση συσκευών και από τις 2 εξόδους δεν φτάνει τα 2,1Α που υποτίθεται μπορεί να δώσει (μέχρι 1,6Α έφτασε)

Σε γενικές γραμμές για τα λεφτά του δεν είναι άσχημη η σχέση απόδοσης/τιμής/βάρους αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτά που υπόσχεται.

Τα καλύτερα powerbank που έχω δοκιμάσει και τα έχω αρκετά χρόνια είναι τα Mophie Powerstation XL αλλά η τιμή είναι αντίστοιχη των δυνατοτήτων τους.

Ελπίζω να βοήθησα.

Intenso.jpg

Επεξ/σία από kilias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kilias είπε

Καλησπέρα σε όλους, εχθές στον πρώτο κύκλο φόρτισης το δικό μου είχε σημαντικά μειωμένη απόδοση σε σχέση με την ονομαστική του χωρητικότητα!

6150mAh την στιγμή που το δίνει ονομαστική 10000mAh. Φόρτισε πλήρως ένα iPhone 7 plus και περίπου στο 50% ένα Samsung Galaxy Tab s.

Kακώς περίμενες κάτι παραπάνω.

Η ονομαστική χωρητικότητα διαφέρει περίπου 35% από την πραγματική σε όλα τα καλά powerbanks.

(Στις χειρότερες συσκευές είναι ακόμη μεγαλύτερη η διαφορά)

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.
1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Kακώς περίμενες κάτι παραπάνω.

Η ονομαστική χωρητικότητα διαφέρει περίπου 35% από την πραγματική σε όλα τα καλά powerbanks.

(Στις χειρότερες συσκευές είναι ακόμη μεγαλύτερη η διαφορά)

Φίλε μου θα διαφωνήσω μαζί σου, τα ποιοτικά powerbank (σαν αυτό που έγραψα παραπάνω) έχουν και δίνουν σε Α αυτά αναγράφουν.

Απλά έχει γεμίσει κινεζιές η αγορά και οτιδήποτε καλύτερο από αυτές μας φαίνεται καλό.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kilias είπε

Φίλε μου θα διαφωνήσω μαζί σου, τα ποιοτικά powerbank (σαν αυτό που έγραψα παραπάνω) έχουν και δίνουν σε Α αυτά αναγράφουν.

Απλά έχει γεμίσει κινεζιές η αγορά και οτιδήποτε καλύτερο από αυτές μας φαίνεται καλό.

Εννοείς ότι σε αυτό που ανέφερες (έστω και αν έχει 5πλάσια τιμή) η ονομαστική και η πραγματική χωρητικότητα είναι η ίδια?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kilias είπε

2 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Εννοείς ότι σε αυτό που ανέφερες (έστω και αν έχει 5πλάσια τιμή) η ονομαστική και η πραγματική χωρητικότητα είναι η ίδια?

https://www.powerbankguide.com/powerbank-capacity-explained/

A quick rule of thumb is to assume that the real world capacity of your powerbank is 2/3 of the theoretical capacity mentioned  on the package. So for a  quality 10000 mAH powerbank it will be about 6600 mAH and for a 26800 mah powerbank it will be about 18000 mAH.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, kilias είπε

Καταλαβαίνεις ότι δεν έχει σχέση η ονομαστική χωρητικότητα του που είναι στα 3,6-3,8Volt  σε σχέση με την χωρητικότητα που δίνει σε φόρτιση στα 5-5.1V?

Κάνεις που κάνεις μετρήσεις Google it να δεις τι είναι αυτά που βγάζεις, φιλικά πάντα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kilias είπε

Επίσης κάτι ακόμη που δεν μου άρεσε είναι ότι ενώ το Samsung και ένα ακόμη powerbank τα φορτίζει με 1,5Α το iPhone δεν του έδινε πάνω από 0,95Α (την στιγμή που φορτιστής τοίχου και άλλο powerbank έδιναν 1,6Α) μεγάλο μείον. 

Όταν κάνεις ταυτόχρονη φόρτιση συσκευών και από τις 2 εξόδους δεν φτάνει τα 2,1Α που υποτίθεται μπορεί να δώσει (μέχρι 1,6Α έφτασε)

Σε γενικές γραμμές για τα λεφτά του δεν είναι άσχημη η σχέση απόδοσης/τιμής/βάρους αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτά που υπόσχεται.

Τα καλύτερα powerbank που έχω δοκιμάσει και τα έχω αρκετά χρόνια είναι τα Mophie Powerstation XL αλλά η τιμή είναι αντίστοιχη των δυνατοτήτων τους.

Ελπίζω να βοήθησα.

Intenso.jpg

Βλέποντας και την εικόνα που έβαλες με το καλωδιο της intenso διαπιστώνω την αιτία που δεν εχεις 2,1Α στην φόρτιση. Δοκίμασε λοιπόν με ένα καλό ποιοτικό καλώδιο και θα δεις την τεράστια διαφορά. Και σε φόρτιση του power bank από QC φορτιστή θα δείς σίγουρα πάνω από 2Α. Δυστυχώς το καλώδιο της intenso είναι πολύ φθηνό και μη συμβατο με μεγάλα ρεύματα, αλλά ευτυχώς είναι το μοναδικό μειονέκτημα για το συγκεκριμένο power bank που είναι πολύ καλύτερο και από ένα παχύτερο Xiaomi 10000 το οποίο είχα πάρει από προσφορά που είχα δει εδώ. Τα δύο χρόνια εγγύησης νομίζω είναι μεγάλη υπόθεση για ένα ποιοτικό power bank και  εδώ η intenso τα δίνει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα μετρήσει παλαιότερα τα 2 powerbannk που αναφέρω παραπάνω και μου είχαν βγάλει πάνω από 9500mAh αλλά είχα την εντύπωση όταν τα πήρα ότι ήταν 10άρια.

Έχετε δίκιο, ξαναμπήκα στο site βρήκα το μοντέλο που έχω και είναι 12000mAh.

http://eu.mophie.com/shop/powerstation-xl-old

10 λεπτά πριν, cmqwerty είπε

Βλέποντας και την εικόνα που έβαλες με το καλωδιο της intenso διαπιστώνω την αιτία που δεν εχεις 2,1Α στην φόρτιση. Δοκίμασε λοιπόν με ένα καλό ποιοτικό καλώδιο και θα δεις την τεράστια διαφορά. Και σε φόρτιση του power bank από QC φορτιστή θα δείς σίγουρα πάνω από 2Α. Δυστυχώς το καλώδιο της intenso είναι πολύ φθηνό και μη συμβατο με μεγάλα ρεύματα, αλλά ευτυχώς είναι το μοναδικό μειονέκτημα για το συγκεκριμένο power bank που είναι πολύ καλύτερο και από ένα παχύτερο Xiaomi 10000 το οποίο είχα πάρει από προσφορά που είχα δει εδώ. Τα δύο χρόνια εγγύησης νομίζω είναι μεγάλη υπόθεση για ένα ποιοτικό power bank και  εδώ η intenso τα δίνει!

Παρεπιπτόντως το καλώδιο που έχει μέσα στο πακέτο ήταν το καλύτερο από όσα είχα στο σπίτι Και δοκίμασα.

Επεξ/σία από kilias
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kilias είπε

Είχα μετρήσει παλαιότερα τα 2 powerbannk που αναφέρω παραπάνω και μου είχαν βγάλει πάνω 9500mAh αλλά είχα την εντύπωση όταν τα πήρα ότι ήταν 10άρια.

Έχετε δίκιο, ξαναμπήκα στο site βρήκα το μοντέλο που έχει και είναι 12000mAh.

http://eu.mophie.com/shop/powerstation-xl-old

Ωραίος, οπότε τροποποίησε τα post σου παραπάνω ώστε να μην παραπληροφορηθεί κάποιος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, turbat0s είπε

Ωραίος, οπότε τροποποίησε τα post σου παραπάνω ώστε να μην παραπληροφορηθεί κάποιος.

Αν το τροποποιήσω δεν θα βγαίνει νόημα με αυτούς που μου έχουν απαντήσει και έχουν δίκιο 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kilias είπε

Αν το τροποποιήσω δεν θα βγαίνει νόημα με αυτούς που μου έχουν απαντήσει και έχουν δίκιο 

Βάλε μια γραμμή σε ότι θες να σβήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, kilias είπε

Απλά μην πάει κανείς και ξοδευτεί νομίζοντας ότι τα μόφι επειδή γράφουν 10 δίνουν 10! 

Επεξ/σία από turbat0s

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...