HIA Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά!τα φώτα σας παρακαλώ.αγόρασα Στην κόρη μου ένα leagoo m8 για τις γιορτες.εκείνη μετέφερε τα πάντα συνδέοντας τα δυο κινητά και μετά από 2 μέρες δεν ξέρω τι έκανε και το κινητό έκανε reset.Δυστυχώς δεν θυμάται τον κωδικό για google με αποτέλεσμα το κινητό να μην ανοίγει.Βοήθεια παιδιά....κλαίει και δεν εχω λύση...Ευχαριστώ εκ των προτέρων
NikosKallithea Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Εχεις αποδειξη αγορας φιλε μου? ^ Aυτο και στο σέρβις
Zampion Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 ^ Aυτο και στο σέρβις Ναι το κανουν δωρεαν δεν υπαρχει καποια χρεωση μετα αν δεν βγαλει ακρη κατι θα κανω αρκει να μου αποδειξη οτι το κινητο ειναι δικο του
gusdevelopers Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά!τα φώτα σας παρακαλώ.αγόρασα Στην κόρη μου ένα leagoo m8 για τις γιορτες.εκείνη μετέφερε τα πάντα συνδέοντας τα δυο κινητά και μετά από 2 μέρες δεν ξέρω τι έκανε και το κινητό έκανε reset.Δυστυχώς δεν θυμάται τον κωδικό για google με αποτέλεσμα το κινητό να μην ανοίγει.Βοήθεια παιδιά....κλαίει και δεν εχω λύση...Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΚρίμα τα 95€ που έδωσες για αυτό το σάπιο κινητό θα μπορούσες να δώσεις αλλά 6 και να πάρεις xiaomi redmi 4a 1
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ναι το κανουν δωρεαν δεν υπαρχει καποια χρεωση μετα αν δεν βγαλει ακρη κατι θα κανω αρκει να μου αποδειξη οτι το κινητο ειναι δικο του ????? Τι θα κανεις εσυ για το κινητο του αλλου;;;; Ναι το κανουν δωρεαν δεν υπαρχει καποια χρεωση μετα αν δεν βγαλει ακρη κατι θα κανω αρκει να μου αποδειξη οτι το κινητο ειναι δικο του ????? Τι θα κανεις εσυ για το κινητο του αλλου;;;;
gusdevelopers Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ναι το κανουν δωρεαν δεν υπαρχει καποια χρεωση μετα αν δεν βγαλει ακρη κατι θα κανω αρκει να μου αποδειξη οτι το κινητο ειναι δικο τουτι; θα κανείς εσυ
Kostasspil Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ναι το κανουν δωρεαν δεν υπαρχει καποια χρεωση μετα αν δεν βγαλει ακρη κατι θα κανω αρκει να μου αποδειξη οτι το κινητο ειναι δικο του Τι θα κάνεις εσύ;
NikosKallithea Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Κάντε ενα λικε μην ρωτάτε ολοι το ιδιο, δεν εχει κανένα νόημα 1
HIA Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Εχεις αποδειξη αγορας φιλε μου? Εχεις αποδειξη αγορας φιλε μου?Φυσικά και εχω...Δεν θα τολμούσα να ρωτήσω αλλιώς. ^ Aυτο και στο σέρβις Γίνεται?σίγουρα.Στο γερμανό μου είπαν ότι δεν γίνεται.βέβαια δεν αγοράστηκε από εκεί.Ναι το κανουν δωρεαν δεν υπαρχει καποια χρεωση μετα αν δεν βγαλει ακρη κατι θα κανω αρκει να μου αποδειξη οτι το κινητο ειναι δικο του Ναι το κανουν δωρεαν δεν υπαρχει καποια χρεωση μετα αν δεν βγαλει ακρη κατι θα κανω αρκει να μου αποδειξη οτι το κινητο ειναι δικο τουΦυσικά μπορώ να σου το αποδείξω.εχω την απόδειξη αγοράς.Την προηγούμενη εβδομάδα το αγόρασα για την κόρη μου και τώρα έχω δράματα.
Zampion Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Πολυ ομορφα πανε εκει που το πηρες αν ειναι μεσα στην εγγυση και θα στο ξεκλειδωσουν δωρεαν. Οσοι ρωτατε θα τον βοηθησω τον ανθρωπο θα τον πω πως μπορει να το κανει μονος του αν ειναι ολα οκ υπαρχουν τροποι δεν θα παρω το κινητο του και θα το κανω εγω δεν θα κανω κατι υπαρχουν bypass που τα εχω δουλεψει και λειτουργουν τι εννοιται ολοι τι θα κανω εγω? σαν τι να κανω δηλαδη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα