Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσιμπα αυτό https://m.banggood.com/Xiaomi-Mi-Note-3-5_5-Inch-Facial-Recognition-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-660-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1198804.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB. 275€ ευρω. Επέλεξε τροπο αποστολής priotity mail. Υπομονη ενα μήνα. Πήγαινε ενα 3ημερακι με τα 100 που περισσεψαν.

• Like 1
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εινε παρα  πολυ καλο κινητο αυτο που  μου προτεινεις>?>

θα  μου  προτεινατε να  επαιρνα  το  

Samsung Galaxy  στα  λεφτα  αυτα/??

πιστευετε  πιο εινε καλυτερο το  

Samsung Galaxy J7  η το Xiaomi Mi Note 3 5.5 Inch Facial-Recognition 6GB RAM 64GB ROM Snapdragon 660 Octa Core 4G Smartphone?? Επεξ/σία από alluros
Δημοσ.

το   Χιαομι  σε πια πραγματα εινε  καλυτερο απο το  Samsung Galaxy J7??

και  τι διαφορες  εχουνε αυτα  τα  2 στη  οθονη??

το  

LEAGOO S8 Pro 5.99 Inch Bezel-Less 18:9 Big Screen 4G Mobile Phone 6GB RAM 64GB ROM

τι διαφορες  εχει με τα  Samsung Galaxy J7  και   Xiaomi Mi Note 3 5.5 Inch Facial-Recognition 6GB RAM 64GB ROM Snapdragon 660 Octa Core 4G Smartphone?? ??

το  

LEAGOO S8 Pro 5.99 Inch Bezel-Less 18:9 Big Screen 4G Mobile Phone 6GB RAM 64GB ROM   το προτεινε το παιδι  πιο πανω

νομιζω  οτι  το  LEAGOO S8 Pro 5.99  εινε καλυτερο  σε  ολα  τα πραγματα απο τα  αλλα 2  κινητα

εσας πια εινε   η γνωμη σας??

Δημοσ.

Φιλε αστο leagoo και μην το πολυψειρριζεις. Πάρε αυτο που σου πα απο πανω απο το λινκ που σου δωσα. Σε ενα μήνα θα σου δώσω τη διεύθυνση μου να μου στείλεις λουλουδια.

Δημοσ.

Φιλε μου σορυ κιολας αλλα μου φαινεται δν εχεις ιδεα απο τηλεφωνα..
Εγω θα σου προτεινα να παρεις το Galaxy J7 που λες.. Προφανως δν ειναι η κλτρη επιλογη αλλα αυριο μεθαυριο αμα γινει κατι με τα κινητα που θα σου προτεινουν θα μπεις εδω μεσα και θα βριζεις κοσμο οποτε κλτρα στην ασφαλη επιλογη!
Δεν ειναι ολα τα κινητα για ολους πανε σε ενα μαγαζι να τα δεις απο κοντα κλτρα!
Επισης εγω θα σου ελεγα παιζει σε προσφορα το Huawei P10 στα 399 στα καταστηματα!(απορρω πως δν το ειπατε ακομα)
ΠΑΝΕ παρτο οσο προλαβαινεις, αμα δν θελεις να ανεβεις παρε η αυτο που σου ειπαν!

Μην το πολυψαχνεις γενικα ειναι σαν να μην ξερεις προπαιδεια και προσπαθεις να μαθεις διαφορικες εξισωσεις εε δεν γινεται!

Δημοσ.

μου προτεινες το  LEAGOO το οποιο  θεωρω  οτι εινε παρα  πολυ  καλο

απλα πες  μου κατι  θα  μπορουσες να το συγκρινεις με το  Samsung Galaxy J7 ??

ΞΕΧΝΑ το LEAGOO για δικο σου καλο μην βλεπεις τους 8 πυρινους 2 καμερες και τρελενεσαι δν ειναι τα χαρακτηριστικα του κινητου που το κανουν "καλο"

Δημοσ.

και γω το P10 θα έγραφα, όχι ότι είναι καμιά τρελή τιμή (όλο το καλοκαίρι στα 410 έπαιζε αν δεις), αλλά είναι και από κωτσο. Τώρα αν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα, εσύ αποφασίζεις.

Δημοσ.

και γω το P10 θα έγραφα, όχι ότι είναι καμιά τρελή τιμή (όλο το καλοκαίρι στα 410 έπαιζε αν δεις), αλλά είναι και από κωτσο. Τώρα αν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα, εσύ αποφασίζεις.

Για ατομα που δν ασχολουνται η δν εχουν καποιον να τους παρει απο το "χερι" και να τους δειξει ειναι η κλτρη λυση τα καταστηματα και ας μην ειναι το κλτρο deal αμα υπολογιζεις ολες τις μεταβλητες στην εξισωση ειναι η καλυτερη επιλογη σιγουρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...