Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλες γιορτες μαγκες.

Ξερει κανεις αν υπαρχουν Vega 56 ή 64 σε λογικες τιμες , κανα μαγαζακι που δεν ειναι στο σκρουτζ και εχει ακομα στοκ ?

Δημοσ.

Και να ξέραμε σιγά μην στο λέγαμε !  :devil:  :devil:

δεν νομίζω φίλος,δεν νομίζω να πουλάει κανείς φθηνά και αν υπήρχε θα τον είχαν ξετρυπώσει οι "ειδικοί" ;)

• Like 1
Δημοσ.

Οι λέξεις Vega κ λογική τιμή δεν ταίριαξαν ποτέ κ ούτε πρόκειται. Η 64 είναι αισχρά ακριβή για αυτά που αποδίδει. Η 56 ναι μεν καλή αν μπορέσεις να την βρεις μέχρι το πολύ 520 (αν είσαι fan boy). Αλλιώς με 550 αγοράζεις την φθνότερη 1080 που είναι 10% + καλύτερη.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα με ένοιαζε κανένα freesync αν θα μπορούσα να πάρω την 1080ti στα χρήματα της vega 64 (κάπου τόσο παίζοντας οι custom)...

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα με ένοιαζε κανένα freesync αν θα μπορούσα να πάρω την 1080ti στα χρήματα της vega 64 (κάπου τόσο παίζοντας οι custom)...

Εχεις μεγαλο δικιο. Εχω πει ακριβως το ιδιο και σε αλλο νημα. Με μια Ti οπου εχεις καρφομενω το 100αρι ή το 144αρι frames, ειτε εχεις λειτουργια G-F/Sync ειτε δεν εχεις, ειναι ενα και το ιδιο

Δημοσ.

Πλέον το freesync δεν είναι φθηνή επιλογή για αυτές τις κάρτες. Καλύτερα βολεύεται κάποιος να πάρει μια οθόνη με gsync πληρώνοντας εκεί τα έξτρα χρήματα κ μια pascal πάρα vega κ λιγα λιγότερα χρήματα για freesync οθόνη.

• Like 1
Δημοσ.

Πλέον το freesync δεν είναι φθηνή επιλογή για αυτές τις κάρτες. Καλύτερα βολεύεται κάποιος να πάρει μια οθόνη με gsync πληρώνοντας εκεί τα έξτρα χρήματα κ μια pascal πάρα vega κ λιγα λιγότερα χρήματα για freesync οθόνη.

btw, κραταει ακομα η 970 σου?

Οσο για σενα ts, η απαντηση ειναι οχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...