Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να γίνει, αλλά αν έχεις Windows 8/10 έχεις ένα καλό ποσοστό να το γλιτώσεις (λιγότερο σε 7) χωρίς πολλές φασαρίες αρκεί η εγκατάσταση η προηγούμενη να έχει γίνει σε AHCI και όχι IDE λειτουργία του SATA ελεγκτή καθώς το 2ρο δεν υπάρχει πλέον σαν επιλογή σε νέα Chipset. Τα Windows μάλλον θα πρέπει να τα ενεργοποιήσεις ξανά αλλά αν είχες πριν κλειδί από Windows 7/8 θα έχει μείνει λογικά με την παλιά μητρική εκτός αν (δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα προσωπικά) το έχεις ενώσει με Microsoft λογαριασμό στον παλιό.

Δημοσ.

Δεν μας είπες τι build είχες πριν και Windows. Επίσημα Ryzen και Kaby/Coffee Lake υποστηρίζουν Windows 10 μόνο. Το IDE/AHCI είναι ρύθμιση στο BIOS. Αν έκανες την εγκατάσταση σε IDE και δεν κάνεις μιά αλλαγή στην Registry πριν αλλάξεις τα κομμάτια, θα φας μπλε οθόνη στο φόρτωμα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι είναι ide ahvi πάντως είχα παλιά εξαρτήματα εκτός από κάποια έχω ένα xenon ddr2 μητρική παλιά δεν θυμάμαι και μετά rx 460 και παίρνω τρ μητρική ryzen 1200 και 8γβ ραμ

Windows 10

Δημοσ.

Πράγματα πριν του 2010 ακούω, οπότε η ρύθμιση σίγουρα θα είναι στο παλιό σύστημα. Κάνε format και αν είχες γνήσια τα Windows 10, ίσως αν έκανες είσοδο στα Windows με λογαριασμό Microsoft και όχι τοπικό να μπορέσεις να μεταφέρεις τον κωδικό στο νέο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...