Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι σίγουρα γρηγορότερο το 1+5t από το S8. Ακόμα και το 3Τ είναι γρηγορότερο. Είχα S7, 3, 3Τ και τώρα S8+. Το S8+ είναι καλύτερο σε κάμερα και είναι αδιάβροχο. Τα υπόλοιπα ανήκουν στο 5Τ. Θεωρώ μεγάλη απάτη το 5 (αυτός ήταν και ο λόγος που πήρα το S8+ τότε) και πιστεύω πως αντ'αυτού θα έπρεπε να βγει το 5Τ από την αρχή. Θα το σκεφτόμουν σίγουρα διαφορετικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/12/2018 στις 8:05 ΠΜ, ziaba είπε

Αφού μπορείς να πάρεις το s8 αυτό να πάρεις...  Το 1+5t θα ξεχαστεί απ όλους μόλις βγει το 1+6...  Πχ ποιος θυμάται τώρα το 1+3 το απλό ενώ το s7 το προτείνουν αβέρτα ακόμα και τώρα...  είναι και κάτι μήνες πιο παλιό απ το oneplus 

Να προτείνουμε το 1+3 πως φίλε ziaba?! 

Αφού δν υπάρχει δυνατότητα αγοράς του να το προτείνουμε έτσι για να λέγαμε?!!

άμα ειχα την επιλογή πάντως για s7 ή 1+3 θα πήγαινα στο 1+3 με τα μπούνια που λέμε εδω πάνω

Επεξ/σία από 4four
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, 4four είπε

Να προτείνουμε το 1+3 πως φίλε ziaba?! 

Αφού δν υπάρχει δυνατότητα αγοράς του να το προτείνουμε έτσι για να λέγαμε?!!

άμα ειχα την επιλογή πάντως για s7 ή 1+3 θα πήγαινα στο 1+3 με τα μπούνια που λέμε εδω πάνω

πως δεν υπάρχει πλάκα με κάνεις? καινούριο από έξω δεν παίζει? κινά, ebay, amazon κτλ... μεταχειρισμένο από τις αγγελίες εδώ ή έξω μάλιστα πριν 2 μήνες έπαιζε και στην ίδια τιμή περίπου με το s7 στο σκρουτζ δεν το πρότεινε κανένας εδώ και πολύ καιρό γιατί? γιατί ξεχάστηκε άπλα

ZzKCiLsMRwu3iRqcLmzl_A.png

KFMQJFj4SIOEjAhJk8jRBQ.png

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για μενα και το s8 μα και το 1+5τ αξιζουν την αγορα καποιου.

1+ ποιο ενα δυνατο στις επιδοσεις κινητο με φουλ υποστηριξη απο dev.

s8 καμερα καλυτερη οχι τοσο γρηγορο μα επισης φουλ υποστηριξη απο dev και μετα τα 2 ετη root πανευκολο με 2 κλικ rcovery.

επειδη εχω παιδια και τις φωτογραφιες δεν τις εχω για face insta και αλλα ναρκισσιστικα μεσα αλλα για να τις εκτυπωνω και φτιαχνω  τα οικογενειακα χειροπιαστα αλμπουμ θα πηγαινα για αυτο που υπερτερει σε καμερα.

εχω το z5c και το λατρευω σε ολα εκτος απο χαμηλο φωτισμο καμερα.

το εχω πει το επομενο κριτηριο αγορας θα ειναι.

α.οικονομικο

β.καμερα 

γ.ευκολο root μετα τα 2 ετη (στο sony δε το εχω αυτο).

επιδοσεις εχουν ολα πλεον.

Επεξ/σία από georgerapp
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...