Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους. Αυτή τη στιγμή έχω ένα iPhone 6s 16Gb, το οποίο με καλύπτει σε όλα εκτός από τον αποθηκευτικό χώρο. Επομένως και σε συνδυασμό με τις προσφορές που τρέχουν, μου μπήκαν σκέψεις να το αποχωριστω είτε για το Galaxy s7 το απλό, είτε για το huawei p10 είτε για το lg g6 ή έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό. Βασικό κριτήριο είναι η φωτογραφική λόγω παιδιού.

Ευχαριστώ όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει και καλή χρονιά σε όλους

Δημοσ.

Εγώ ψηφίζω Huawei P10, το S7 εξίσου καλή κάμερα, αλλα πολύ συντομα, θα είναι 2 γενιές πίσω, που νομίζω οτι είναι αποτρεπτικος παράγοντας. Το G6, έχει πολύ καλή λήψη βίντεο, και Full Manual Mode στο Video που δε θα βρείς αλλου(και παραδέχομαι οτι μου ψιλολείπει), αλλα κατα τα άλλα, έχει λίγο υποδεέστερα χαρακτηριστικά, και οθόνη με μεγάλη ανάλυση που τρώεει παραπάνω μπαταρία απο οτι θα έπρεπε.

Edit

Τώρα είδα το βασικό σου κριτήριο. G6.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι ανεβάζοντας το μπατζετ για κάτι με μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Από τη μια το Galaxy s8 και από την άλλη το 1+ 5t 8Gb-128Gb. Με ενδιαφέρει η καλή κάμερα, οπότε το oneplus είναι μεγάλος συμβιβασμός σε αυτόν τον τομέα; Επίσης αν πάω για oneplus συμφέρει η αγορά του από bangood, όπου βγαίνει περίπου στα 470 ή καλύτερα από το επίσημο site της oneplus στα 560€; 

Οποιαδήποτε άποψη ευπρόσδεκτη...

Επεξ/σία από Symbad
Δημοσ.

Σιγουρα εχει χειροτερη καμερα απο το S8 οχι ομως κακη,σιγουρα το S8 ειναι πανεμορφο.Ομως το 1+5t ειναι ψιλοτερας επιδοσεων και με τα 8gb ram και το σχεδον stock android θ κρατησει κανα χρονο και βαλε παραπανω.Απο το επισημο site για να εχεις 2 χρονια εγγυηση στα κινεζικα αν θυμαμαι σωστα δινουν 1.Περιμενε να το επιβεβαιωση και καποιος αλλος.Συν οτι απο το κανονικο site ερχεται πολυ πιο γρηγορα.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα και Καλη Χρονια σε ολους.....Ενδιαφερομαι και εγω για το oneplus 5t και ηθελα να σας ρωτησω....εαν αγορασω απο το site της εταιρειας θα εχω και εξοδα τελωνειου..?? Ξερεις καποιος να πει τι παιζει με αυτο..??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, galletti είπε

Παιδια καλησπερα και Καλη Χρονια σε ολους.....Ενδιαφερομαι και εγω για το oneplus 5t και ηθελα να σας ρωτησω....εαν αγορασω απο το site της εταιρειας θα εχω και εξοδα τελωνειου..?? Ξερεις καποιος να πει τι παιζει με αυτο..??

Όχι. Θα πληρώσεις όσο κοστίζει στο site και σε τρεις μέρες θα το έχεις.

Δημοσ.

Σε Ευχαριστω πάρα πολύ για την ανταπόκριση Half Evil......ψαχνω μερες στα φορουμ να δω τι παιζεται με το τελωνειο και εχω λαλησει με αυτα που διαβαζω.....θελω να κανω την αγορα με πιστωτικη φιλου που με εξυπηρετει αλλα δεν ηξερα αν θα χρεωθει παραπανω ο φιλος και ψαχνομαι......Θα το παραγγειλω αμεσα λοιπον.....

Χρειαζεται να προσεξω κατι στην παραγγελια η στην αποστολη του...???

Σε Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σου.......

• Like 1
Δημοσ.

Παρακαλώ. Χθες το έλαβε φίλος, έχω ανοίξει ένα θέμα παραπάνω.  Κανένα πρόβλημα, άψογη εξυπηρέτηση, πληρωμή με πιστωτική,  το τηλέφωνο έρχεται από ΕΕ ,  όχι από Κίνα,  μέσα σε 4 μέρες νομίζω το είχε. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, galletti είπε

Σε Ευχαριστω πάρα πολύ για την ανταπόκριση Half Evil......ψαχνω μερες στα φορουμ να δω τι παιζεται με το τελωνειο και εχω λαλησει με αυτα που διαβαζω.....θελω να κανω την αγορα με πιστωτικη φιλου που με εξυπηρετει αλλα δεν ηξερα αν θα χρεωθει παραπανω ο φιλος και ψαχνομαι......Θα το παραγγειλω αμεσα λοιπον.....

Χρειαζεται να προσεξω κατι στην παραγγελια η στην αποστολη του...???

Σε Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σου.......

Γιατι ψαχνεις μερες?Στο myphone εχει αναφερθει απειρες φορες οπως και στο θεμα συζητησης στο skroutz.Το κινητο δεν περναει τελωνειο επειδη εχει αποθηκες στην Πολωνια για να στελνει σε Ευρωπη και εχει 2 επιλογες στα μεταφορικα,την απλη και την express με νομιζω 10ευρω παραπανω.

Δημοσ.
Στις 10/1/2018 στις 12:34 ΠΜ, Symbad είπε

Επανέρχομαι ανεβάζοντας το μπατζετ για κάτι με μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Από τη μια το Galaxy s8 και από την άλλη το 1+ 5t 8Gb-128Gb. Με ενδιαφέρει η καλή κάμερα, οπότε το oneplus είναι μεγάλος συμβιβασμός σε αυτόν τον τομέα; Επίσης αν πάω για oneplus συμφέρει η αγορά του από bangood, όπου βγαίνει περίπου στα 470 ή καλύτερα από το επίσημο site της oneplus στα 560€; 

Οποιαδήποτε άποψη ευπρόσδεκτη...

Αφού μπορείς να πάρεις το s8 αυτό να πάρεις...  Το 1+5t θα ξεχαστεί απ όλους μόλις βγει το 1+6...  Πχ ποιος θυμάται τώρα το 1+3 το απλό ενώ το s7 το προτείνουν αβέρτα ακόμα και τώρα...  είναι και κάτι μήνες πιο παλιό απ το oneplus 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...