Προς το περιεχόμενο

F&U 32 !

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονια να έχουμε (λίγο νωρίς αλλα w.e :P).. χθες πήρα δώρο στους δικούς μου αυτή την τηλεόραση. https://www.skroutz.gr/s/12557786/F-U-FL32105.html#sku-info ...Την έχω συνδέσει με τον παλιό αποδικοποιητη με scart.. αλλα όπως μπορείτε να φανταστείτε η εικόνα είναι για το πέος.. Τι μπορώ να πάρω για τρέχουν όλα τα κανάλια ψηφιακά? (DTV?) Δεν έχω ιδέα από τηλεοράσεις και ότι παρελκόμενο ... 

Δημοσ.

Πρέπει να έχει κατευθείαν για κεραία κάτι είδα... θα το δοκιμάσω τώρα.. Πως το συνδέω με hdmi? και η κεραία?

Δημοσ.

Μην παρεμβάλεις καθόλου τον αποκοδικοποιητή, βγάλτον απο εκει σε μπερδεύει :) Βάλε την κεραία στην τηλεόραση, και κάνε Scan τα κανάλια.

Δημοσ.

Sindesa thn kerea stp RF IN kai tora pou kanei aytomath anazhthsh vrike sto DTV 46 kanalia enw prin den ixe vrei kanena. (Sorry gia ta greeklish)

Molis paw source kai p

Epilego dtv .. den mou paizei kanena kanali..

Akuro tora epekse .. euxaristw polu.. na upothesw dn uparxei kapios allos tropos gia kaluterh poiothta eikonas?

Δημοσ.

Για καλυτερη ποιότητα εικόνας η μονη σοβαρη λύση ειναι να αλλαξεις τηλεόραση. Εναλλακτικά ψάξε στις ρυθμίσεις αν εχει φιλτρα για εξομάλυνση της εικόνας. Δεν εχω τετοια τηλεοραση οποτε δεν μπορώ να σου πω τι να κοιτάξεις ακριβώς. 

Δημοσ.

Mia xara einai gia ta lefta ths.. kai gia thn xrhsh pou tha ths kanoyn oi dikoi mou.. apla nomiza oti uparxei kapio "mixanima" pou mporeis na sindeseis wste na exei akoma kaluterh ikona.. giayto ipa oti den exw idea apo tvs :P

Δημοσ.

Μην γράφεις greeklish. 

Η αναλυση εικόνας που εκπέμπει η digea ειναι SD οποτε αν το βλέπεις σε μεγάλη οθόνη χωρίς ενσωματωμένα φίλτρα, θα βλέπεις κουταια και γωνίες. Το προβλημα πάυει να υπάρχει σε καναλια με εικόνα hd. Δες στην τηλεοραση αυτη τη διαφορα εικόνας αναμεσα στο ert hd και σε οποιοδηποτε αλλο καναλι και θα καταλαβεις. 

Απο εκεί και πέρα η ποιότητα εικόνας "δεν δημιουργείται" δηλαδη αν ητηλεοραση δεν εχει φιλτρα (ψαξε στις ρυθμισεις) τοτε οποιο και μηχανημα να βάλεις που στελνει digea SD σήμα θα εχεις χαλια εικόνα. Τωρα να σου πω να βάλεις δορυφορική τηλεοραση για να εχεις καλυτερη αναλυση ... δε νομιζω οτι ειναι λυση που σου κανει.

Περσι ειχε βγει μια μπομπατη προσφρα για μια funai 42 αλλά δε θυμάμαι αν ήτανν το μοντελο 103 ή το 105. Την ήθελα για αναλογη με τη δικη σου περιπτωση. Με πιεση στο μαγαζι ειδα τηλεοπτικό σήμα και σε λιγοτερο απο 1 λεπτο την απέρριψα σαν προταση. Πήρα μια LG και εκανα τη δουλειά μου. 

Με δυο λογια, αν δεν βολευει/γινεται/θελεις να αλλαξεις τηλεοραση, μένουν με αυτή την εικονα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...