duran Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Αγορασα το Xiaomi Redmi Note 4X και στο καταστημα μου προτειναν πακετο θηκης και tempered glass. Προσπαθοντας να βαλω στην οθονη το προστατευτικο και εφαρμοζοντας τις οδηγιες της συσκευασιας και απο το ιντερνετ, σε ολες μου τις αποπειρες η οθονη εγκλωβιζει φυσαλιδα αερα περιμετρικα. Το προβλημα τελικα, ξεκινα απο το οτι το κινητο εχει ελαφρως κυρτη οθονη στα πλαγια για αυτο και δεν απεγκλωβιζεται ο αερας απο οτι τσεκαρα.Υπαρχει καποιος που να εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα και που κατεληξε? Δεν προκειται να χαλασω πχ 40 ευρω για να παρω το tempered glass των edge συσκευων της samsung οποτε αν υπαρχει καποια φθηνη/πρακτικη λυση για να προστατευσω την οθονη μου θα ηθελα να την ακουσω.
SeNNinhA Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δεν υπαρχει λογος για tempered glass. Δεν προστατευουν απο σπασιμο αλλα μονο απο γρατζουνιες οπου με τα gorilla glass απλα δεν γινονται.
duran Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δεν υπαρχει λογος για tempered glass. Δεν προστατευουν απο σπασιμο αλλα μονο απο γρατζουνιες οπου με τα gorilla glass απλα δεν γινονται. Μου προτεινεις λοιπον να μην προσθεσω τιποτα στην οθονη μου? (δεν εχω θηκη-πορτοφολι αλλα μια σιλικονατη που το καλυπτει απο πισω)
SeNNinhA Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δεν εχω βαλει τιποτε στα κινητα μου εδω και χρονια (οπου μονο οι αθλιες πλαστικες ζελατινες υπηρχαν) αλλα με gorilla glass (παλιοτερες εκδοσεις) και 2 ελαφρες γρατζουνιες που εγιναν, εγιναν μετα απο πολλαπλες πτωσεις με συρσιμο της οθονης σε πεζοδρομιο/ασφαλτο. Εαν ειναι να βαλεις τοτε μονο καλης ποιοτητας tempered glass. Για κινητα με κυρτη στην ακρη οθονη διαλεγεις glass που δεν παει μεχρι τις ακρες. Ξαναλεω οτι τα tempered glasses δεν προστατευουν την οθονη απο σπασιμο λογω πεσιματος. Η οθονες κατα 90% σπανε μετα απο πεσιμο υπο γωνια οπου το tempered glass δεν προστατευει ουτως ή αλλως. Τα γυαλια της οθονης ουτως ή αλλως εχουν υποστει σκληρυνση και σπαει πολυ δυσκολα ακομη και με σφυρι. Γενικα τα σκληρυμενα γυαλια σπανε ευκολα εαν τα χτυπησεις με κατι μυτερο (πχ καποια σκληρη γωνια) ή στην ακρη τους
Μακιαβέλλι Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Παραμονή Χριστουγέννων επεσε iPhone 6 με την οθόνη απο το μπράτσο του καναπε και η οθόνη εγινε ψιφιδωτο. Πιστευω πως αν ειχε tempered glass θα σωζόταν. Επισης εχω σπάσει 4 tempered glass στα 2 χρονια που εχω το κινητο μου και πιστευω πως δεν θανγλιτωνε και τις 4 φορες. Υπομονή και καλο καθάρισμα για να μπει.
greg2310 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 tempered δυσκολα να βρεις λογω της 2.5d οθονης..εγω αγορασα απο protectionfilms24.com κατι αναμεσα απο tempered κ ζελατινα και εχει κατσει τελεια ..ειναι λιγο πιο μικρο στις ακρες ...το tempered που ειχα αφηνε κενο στισ ακρες.. http://www.protectionfilms24.com/article/upscreen-scratch-shield-clear-premium-screen-protector-xiaomi-redmi-note-4-2830685.html
ziaba Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Αγορασα το Xiaomi Redmi Note 4X και στο καταστημα μου προτειναν πακετο θηκης και tempered glass. Προσπαθοντας να βαλω στην οθονη το προστατευτικο και εφαρμοζοντας τις οδηγιες της συσκευασιας και απο το ιντερνετ, σε ολες μου τις αποπειρες η οθονη εγκλωβιζει φυσαλιδα αερα περιμετρικα. Το προβλημα τελικα, ξεκινα απο το οτι το κινητο εχει ελαφρως κυρτη οθονη στα πλαγια για αυτο και δεν απεγκλωβιζεται ο αερας απο οτι τσεκαρα.Υπαρχει καποιος που να εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα και που κατεληξε? Δεν προκειται να χαλασω πχ 40 ευρω για να παρω το tempered glass των edge συσκευων της samsung οποτε αν υπαρχει καποια φθηνη/πρακτικη λυση για να προστατευσω την οθονη μου θα ηθελα να την ακουσω. Έπρεπε να τους κάνεις και συ μια πρόταση αν σου περάσουν το tempered χωρίς ψεγάδι θα τους το πληρώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα