Προς το περιεχόμενο

ESPERANZA EG102 GAMEPAD VIBRATION USB WARRIOR PC 3,90€ e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/esperanza-eg102-gamepad-vibration-usb-warrior-pc-p-PER.572903?utm_campaign=newsletter171222&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=10-game+controller&utm_content=10.4-esperanza+eg102+gamepad+vibration+usb+warrior+pc&uid=122455

Από το τελευταίο newsletter. Νομίζω πως για κάποιον που χρησιμοποιεί gamepad είναι καλή περίπτωση έστω και σαν αναπληρωματικό. Σε τέτοια τιμή και με 1 έτος εγγύηση (από επώνυμο κατάστημα) δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο.

Κωδικός προσφοράς: 1751

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/esperanza-eg102-gamepad-vibration-usb-warrior-pc-p-PER.572903?utm_campaign=newsletter171222&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=10-game+controller&utm_content=10.4-esperanza+eg102+gamepad+vibration+usb+warrior+pc&uid=122455

Από το τελευταίο newsletter. Νομίζω πως για κάποιον που χρησιμοποιεί gamepad είναι καλή περίπτωση έστω και σαν αναπληρωματικό. Σε τέτοια τιμή και με 1 έτος εγγύηση (από επώνυμο κατάστημα) δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο.

6.49 το βγάζει σε μένα.

Δημοσ.

όπως έγραψα, το πήρα για δοκιμή, λόγο του κόστους που έχει. Δεν είναι απαραίτητο να μην παίζει.

Αν δεν παίζει, δεν πειράζει.

Δημοσ.

κάνα link αν μπορείτε για όλο το newsletter του eshop αν γίνεται παιδιά γιατί δεν μπορώ να μπω στο email μου να δω τα offers  

κάνα λινά αν μπορείτε για όλο το newsletter του eshop αν γίνεται παιδιά γιατί δεν μπορώ να μπω στο email μου να δω τα offers  

Δημοσ.

Ελπίζω να είναι plug n play γτ ένα που πήρα από jumbo Τζιφός. Θέλει προγραμματισμό των κουμπιών με προγράμματα

Δημοσ.

Ελπίζω να είναι plug n play γτ ένα που πήρα από jumbo Τζιφός. Θέλει προγραμματισμό των κουμπιών με προγράμματα

Plug and play είναι αν και κάποιοι αναφέρουν πως τα κουμπιά δεν πατιούνται πολύ καλά με τον driver της esperanza... Ωστόσο βάζοντας έναν άλλον driver του οποίου το λινκ θα το βρεις στις αξιολογήσεις του eshop όλα πάνε τέλεια... Το έχει ένας φίλος το συγκεκριμένο χειριστήριο... Πολύ πλαστικουρα αλλά πολύ καλό για την τιμή του.. Ο μοχλός πολύ ακριβής αν και κάπως γλιστράει μετά από λίγο καιρό και δεν είναι κανένα πρόβλημα ακόμα και με Plug and play.. Ωστόσο αν δεν μείνεις ικανοποιημενος κατέβασε και τον άλλον driver.. Για 4 ευρώ πάντως το πιο value for money
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...