alldaynews Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Γνωστός μου μου έδωσε αντί να πετάξει ένα κινητό κινέζικο Jiake A8 plus λέγεται.Υπάρχει τρόπος αφαίρεσης των ιών που έχει γιατι είναι γεμάτο??Χωρίς να κάνω κάτι ανοίγει εφαρμογές τις κείνει με πάει στα settings και διάφορα άλλα.Δοκίμασα κάποια πράγματα που διάβασα αλλα τίποτα.Και μέσω safe mode ένα ας πούμε φορμάτ αλλα τίποτα.Σώζεται η κατάσταση??
gusdevelopers Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Γνωστός μου μου έδωσε αντί να πετάξει ένα κινητό κινέζιο A8 plus λέγεται.Υπάρχει τρόπος αφαίρεσης των ιών που έχει γιατι είναι γεμάτο??Χωρίς να κάνω κάτι ανοίγει εφαρμογές τις κείνει με πάει στα settings και διάφορα άλλα.Δοκίμασα κάποια πράγματα που διάβασα αλλα τίποτα.Και μέσω safe mode ένα ας πούμε φορμάτ αλλα τίποτα.Σώζεται η κατάσταση??δοκίμασε να κατεβάσεις malwerbytes και adware
alldaynews Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 ρεσετ καλυτερα έκανα reset μέσω safe mode τζίφος
gusdevelopers Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 ρεσετ καλυτερατο reset δεν κάνει τιποτα αν είναι adware της romΓνωστός μου μου έδωσε αντί να πετάξει ένα κινητό κινέζικο Jiake A8 plus λέγεται.Υπάρχει τρόπος αφαίρεσης των ιών που έχει γιατι είναι γεμάτο??Χωρίς να κάνω κάτι ανοίγει εφαρμογές τις κείνει με πάει στα settings και διάφορα άλλα.Δοκίμασα κάποια πράγματα που διάβασα αλλα τίποτα.Και μέσω safe mode ένα ας πούμε φορμάτ αλλα τίποτα.Σώζεται η κατάσταση??επίσης δοκιμασε να.φαλασαρεις αυτήν την rom https://www.needrom.com/download/jiake-a8-plus/ https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=OkYq3KPkx1w 1
alldaynews Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Eυχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια.Αμέσως θα το κάνω γιατι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις το ρημάδι Ολα εντάξει ευχαριστώ παιδιά και καλή χρονιά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα