Morchen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Είχα δώσει στη μητέρα μου το παλιό μου κινητό μου (Note 3) εδώ και ένα χρόνο. Ξαφνικά μου λέει η μητέρα μου ότι δεν έχει καλό σήμα και προσπαθώ να βρω το πρόβλημα. Στην αρχή έλεγξα αν φταίει το κινητό, οπότε δοκίμασα τη sim σε άλλο και είχε κανονικά σήμα άρα φταίει το κινητό! Έκανα τις πρώτες δοκιμές: 1. Έκανα format το κινητό 2. Πήρα τη cosmote μήπως είχε κάποιο θέμα το δίκτυο (έτσι από περιέργεια!), όλα καλά με το δίκτυο 2. Άλλαξα τη σύνδεση από 3g σε 2g, να γίνεται χειροκίνητα κτλ. αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα. 3. Άλλαξα τη κεραία του κινητού μήπως από τα χρόνια έφαγε τα ψωμιά του, πάλι το ίδιο! Και τώρα έχω τις εξής σκέψεις: Η κάρτα sim είναι κομμένη (micro sim) και στο άλλο κινητό που χρησιμοποιεί τώρα είναι με adaptor (γίνεται κανονική sim) και δουλεύει, υπάρχει περίπτωση να φταίει η κάρτα; Σα τελευταίο σκέφτηκα να αλλάξω και την υποδοχή της κάρτας sim. Κάθε βοήθεια δεκτή για το που μπορεί να υπάρχει πρόβλημα! Καλές γιορτές!
dkmaster Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ερώτηση 1: Εμφανίζει την ένδειξη σήματος; Ερώτηση 2: Την αλλαγή της κεραίας την έκανες εσύ ή κάποιο μαγαζί; Αν ήταν μαγαζί είναι απαράδεκτο να έκανε τέτοια αλλαγή χωρίς να ελέγξει αν όντως φταίει αυτό.
Morchen Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Στις 29/12/2017 στις 9:44 ΠΜ, dkmaster είπε Ερώτηση 1: Εμφανίζει την ένδειξη σήματος; Ερώτηση 2: Την αλλαγή της κεραίας την έκανες εσύ ή κάποιο μαγαζί; Αν ήταν μαγαζί είναι απαράδεκτο να έκανε τέτοια αλλαγή χωρίς να ελέγξει αν όντως φταίει αυτό. Ερώτηση 1:Ναι εμφανίζει ότι υπάρχει σήμα. Ερώτηση 2: Την αλλαγή την έκανα εγώ.
AlienTechGR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Όταν λες ότι υπάρχει πρόβλημα σήματος τι εννοείς; Ότι είναι αδύναμο; Δημιουργεί προβλήματα σε κλήσεις κτλ;
marmarasm Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Για σού φίλε μου, και χρόνια πολλά, έχω τήν εντύπωση ότι το note3 έχει χαμηλό SAR οπότε σε σημείο με χαμηλό σιμά δεν θα πιάνει, δοκίμασε με καμιά ROM μιπος καί διορθώσεις το πρόβλημα, ευχαριστώ
AlienTechGR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 20 ώρες πριν, marmarasm είπε Για σού φίλε μου, και χρόνια πολλά, έχω τήν εντύπωση ότι το note3 έχει χαμηλό SAR οπότε σε σημείο με χαμηλό σιμά δεν θα πιάνει, δοκίμασε με καμιά ROM μιπος καί διορθώσεις το πρόβλημα, ευχαριστώ Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Είχα Samsung Galaxy Note 3, και τώρα έχω iPhone 5 το οποίο έχει πολύ μεγαλύτερο SAR. Στα ίδια σημεία ακριβώς, το GN3 έχει ίδιο αν όχι καλύτερο σήμα σε σχέση με το 5S. Επίσης, ο άνθρωπος ανέφερε, ότι τώρα άρχισε να έχει θέμα.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Θα συμφωνήσω με τα παιδιά από πάνω και κατά σειρά θα δοκίμαζα: 1. άλλες κάρτες με άλλες εταιρίες 2. άλλη rom (δουλίτσα μεν αλλά για σιγουριά) 3. ανάλογα με το πόσο κόστος έχει (δεν το έψαξα) θα άλλαζα και εκτός από την κεραία και το καλώδιο που πάει από κεραία σε μητρική. Αυτό εννοώ, αφού λες ότι άλλαξες κεραία φαντάζομαι εννοείς την κάτω πλακέτα όχι το καλώδιο https://d3nevzfk7ii3be.cloudfront.net/igi/12QiZyqYlS6RBGLX.huge
Morchen Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους! Το πρόβλημα είναι ενώ δείχνει την εταιρία κινητής τηλεφωνίας και ότι υπάρχει σήμα, όταν πάω να πάρω τηλέφωνο δε με αφήνει να πάρω, κλείνει κατευθείαν. Αντίστοιχα όταν με παίρνουν δείχνει να είναι κλειστό το τηλέφωνο και μπορεί κάποια στιγμή μπορεί να μου έρθει μνμ με τις κλήσεις τους. Το πρόβλημα απλά εμφανίστηκε μόνο του μετά από 3 χρόνια σχεδόν. Δεν είναι θέμα SAR. Σα πρώτη δοκιμή θα αλλάξω τη rom. Κάρτα Sim δεν παίζει να είναι έτσι? Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από Morchen
DeVilMaYcRy69 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα και από μένα και χρόνια πολλά, Εφόσον άλλαξες την καιραία μάλλον χωρίς λόγο, θα πρότεινα απλά μια δοκιμή της official rom από την αρχή με το odin. Βασικά κάνε δοκιμή πριν κάνεις οτιδήποτε στην Rom να καλέσεις το 112. Αν καλεί παίζει η Rom να βοηθήσει. Αν όχι παίζει απλά να ναι πάνω από πλακέτα κάτι. Δίνω ένα αντίστοιχο παράδειγμα με note 2 που είχα και από ψάξε ψάξε έσκασα πάνω σε αυτό. http://blog.brokenlcds.com/solve-samsung-galaxy-note-2-network-problem/ . γενικά αν δεν ειναι κεραία,coaxial cable ή η επαφή που κουμπωνει το coaxial μετά αρχίζεις και ψάχνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα