Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οντως η θερμοκρασια λειτουργειας ανεβαινει,και την ακουει παντα η πολαπλη εξαγωγης,με κανα ραγισμα.επισης αν δουλευει σταματα ξεκινα και δεν ερχεται το μοτερ σε θερμοκρασια λειτουργειας,δημιουργει περισοτερη υγρασια .κολωδη βενζίνα,πετυχα στο διχρονο που ειχα αραχτο για 15ετια,με βενζινολαδο στο ντεποζιτο.σε αραγμενα οχηματα 7ετιας,δεν ειχε θεμα η βενζινα.και δουλεψαν μια χαρα οταν τα κυκλοφορησα.η αντλια βενζινης πρεπει να εχει αλλεργια στο αεριο.και καλα στα δικα μου,που την καταργω εντελως,αλλα σε ολα τα αλλα που την λειτουργουν σε εκκινησεις κλπ,για ποιον λογο χαλαει,δεν το καταλαβαινω..........

• Like 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 ώρες πριν, kaktos77 είπε

Ρώτησα σήμερα για το αέριο και ενημερώθηκα ακόμα και για τη τοποθέτηση στο ford fiesta το οποίο έχω ήδη. Στην αντιπροσωπεία της ford μου είπαν ότι δεν αξίζει και πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσουν τα προβλήματα. Μου ανέφεραν ότι:

1ον Η θερμοκρασία στην οποία δουλεύει ο βενζινοκινητήρας είναι περί τους 800 βαθμούς, τοποθετώντας σύστημα υγραεριοκίνησης αυτή η θερμοκρασία θα ανέβει κατά 15% προκαλώντας βλάβες σε αυτόν ειδικά όταν το αυτοκίνητο οδηγείται σε υψηλές στροφές.

2ον Η μη χρήση της βενζίνης λόγω του υγραερίου μπουκώνει τις βαλβίδες και αργά ή γρήγορα θα θέλουν άλλαγμα λόγω του ότι η βενζίνη θα γίνει κολλώδεις, το ίδιο μου είπαν και για την αντλία βενζίνης, η οποία επίσης θα χρειάζεται αντικατάσταση συχνά (κάθε 2 χρόνια άλλαγμα). 

Μου είπαν ότι με το υγραέριο απροβλημάτιστα μπορείς να βγάλεις, από τη στιγμή που θα το βάλεις, 40000-80000 χλμ και μετά θα αρχίσουν τα προβλήματα και ότι γενικά μειώνεις τη ζωή του κινητήρα στο μισό σε σχέση με το αν δούλευε με βενζίνη...

Αυτοί προτείνουν ακόμα βενζίνη και αν δεν μου πρότειναν αμέσως μετά πετρέλαιο, τονίζοντας μου, ότι θα πρέπει να έχω έμπιστο πρατήριο για καύσιμα και να γνωρίζω το παρελθόν του αυτοκινήτου που θα πάρω.

Φιλε μου οι περιπτωσεις απροβληματιστης υγραεριοκινησης ειναι χιλιαδες στην Ελλαδα. Και αναμεσα στους φιλους σου να ψαξεις, σιγουρα υπαρχουν αρκετοι που εχουν βαλει αεριο και δεν εχουν κανενα προβλημα. 

Πηγες να ρωτησεις σε λαθος σημειο. Ειναι σα να ρωτας οπτικο αν πρεπει να κανεις laser στα ματια. Προφανως θα σε απετρεπαν αφου οσο ο κοσμος εξασφαλιζει φθηνη μετακινηση χωρις να αλλαξει αμαξι, τοτε αυτοι δεν πουλανε καινουρια που υποτιθεται εχουν καλυτερη καταναλωση κ.ο.κ. Με βαση την χρηση που του κανεις, μπορεις να κανεις αποσβεση το αεριο σε 1-1,5 χρονο και μετα να το σπρωξεις αμα δε σ αρεσει ή εχεις λεφτα να παρεις πιο καινουριο...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο με την κολλωδη βενζινη ισχυει οπως ειπα πιο πανω, το ευκολο ειναι να κανεις που και που μερικα χιλιομετρα με βενζινα.

Πχ ανα 2 3 ντεποζιτα αεριο να καις και ενα 20ρι βενζίνα 

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά επανέρχομαι πάλι γιατι6η τράπεζα μου έριξε άκυρο στο να πάρω καινούργιο αμάξι (yaris hybrid) και τώρα ψάχνω και έχω πελαγωσει και όσο σκαλιζω το car.gr τόσο χειρότερο γίνεται. Το badget ειναι 8000€ και θέλω κάτι οικονομικό και να μην έχει προβλήματα αλλά να είναι και εμφανισιακά ωραίο εξωτερικά και εσωτερικά. Περιμένω γνώμες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/15/2018 στις 6:55 ΜΜ, vasilissouvlaki είπε

Παιδιά επανέρχομαι πάλι γιατι6η τράπεζα μου έριξε άκυρο στο να πάρω καινούργιο αμάξι (yaris hybrid) και τώρα ψάχνω και έχω πελαγωσει και όσο σκαλιζω το car.gr τόσο χειρότερο γίνεται. Το badget ειναι 8000€ και θέλω κάτι οικονομικό και να μην έχει προβλήματα αλλά να είναι και εμφανισιακά ωραίο εξωτερικά και εσωτερικά. Περιμένω γνώμες.

Άσχετο αλλά από περιέργεια γιατί σου έριξαν άκυρα?Χαμηλό εισόδημα,άλλα δανεια,είδος εργασιας(έπιασες προσφατα δουλεια,εποχιακα επαγγελματα)?Με βαση το budget ψάχνεις για μτχ φαντάζομαι ότι ζητουσες κανενα 10χιλιαρο και τα υπολοιπα θα τα εβαζες εσυ.

p.s. Ειμαι και εγω στην διαδικασία της ερευνας για αγορά ενος μικρου αυτοκινητου καινουριου για την γυναικα και περιπου στα 8 χιλ τα θελω με δανειο

Επεξ/σία από solton57010
Δημοσ.
4 ώρες πριν, solton57010 είπε

Άσχετο αλλά από περιέργεια γιατί σου έριξαν άκυρα?Χαμηλό εισόδημα,άλλα δανεια,είδος εργασιας(έπιασες προσφατα δουλεια,εποχιακα επαγγελματα)?Με βαση το budget ψάχνεις για μτχ φαντάζομαι ότι ζητουσες κανενα 10χιλιαρο και τα υπολοιπα θα τα εβαζες εσυ.

p.s. Ειμαι και εγω στην διαδικασία της ερευνας για αγορά ενος μικρου αυτοκινητου καινουριου για την γυναικα και περιπου στα 8 χιλ τα θελω με δανειο

Κοίτα εγώ πήγα και είδα το yaris hybrid στα 15.000 και λεω 3000 προκαταβολή και μετά 300ευρο δόση αλλά 300 διχνω ότι παίρνω το μήνα αρα γι'αυτό μάλλον μου ρίξανε ακυρο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

Κοίτα εγώ πήγα και είδα το yaris hybrid στα 15.000 και λεω 3000 προκαταβολή και μετά 300ευρο δόση αλλά 300 διχνω ότι παίρνω το μήνα αρα γι'αυτό μάλλον μου ρίξανε ακυρο.

Ε λογικο το ακυρο με το Bold ρε φιλε. Δε γινεται να ζητας δανειο 12,000 οπου η δοση ειναι οσο το δηλωθεν εισοδημα σου. Ουτε επι παχιων αγελαδων δεν σου εδιναν ετσι :P

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

Τώρα έλεγα να ξαναπάω με 8000 προκαταβολή αλλά μου έριξε άκυρο ο λογιστής μου

:wub: δηλαδή πως σου έριξε άκυρο ο λογιστής ?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mp123 είπε

:wub: δηλαδή πως σου έριξε άκυρο ο λογιστής ?

Ότι δεν μπορεί να κάνει μια τόσο μεγάλη αγορά γιατί δεν είχε ποτέ δηλωμένα εισοδήματα. Αν τα πέρνεις όλα μαύρα δεν μπορείς να τα εμφανίσεις ξαφνικά 

Δημοσ.
Στις 9/1/2018 στις 10:08 ΠΜ, theo93 είπε

σε peugeot 307 1,4 του 2003 μπήκε αέριο πριν απο 3 4 χρόνια, ένα γεμισμα βγάζει περίπου 500χλμ και γεμίζει με κοντα στα 30κατι ευρω.
Το μόνο πρόβλημα που είχε παρουσιάσει είναι τρόμπα βενζίνης γιατί η μάνα μου νόμιζε οτι ειναι μόνο για το ξεκίνημα και ειχε γίνει κολλώδης απο τον καιρό η βενζίνη.

Ε τωρα τι συγκρινεις και εσυ,οι TU κινητηρες οπως ο συγκεκριμενος που περιγραφεις ειναι οι ιδανικοι για αεριο.Ειναι ντουβαρια,δεν καταλαβαινουν τιποτα.Τραβα βαλε σε κανενα Focus αεριο ή σε κανενα Opel και μετα ελα πες μου ποσα χλμ θα κανει.

Δημοσ.
Στις 11/1/2018 στις 12:57 ΠΜ, kaktos77 είπε

Ρώτησα σήμερα για το αέριο και ενημερώθηκα ακόμα και για τη τοποθέτηση στο ford fiesta το οποίο έχω ήδη. Στην αντιπροσωπεία της ford μου είπαν ότι δεν αξίζει και πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσουν τα προβλήματα. Μου ανέφεραν ότι:

1ον Η θερμοκρασία στην οποία δουλεύει ο βενζινοκινητήρας είναι περί τους 800 βαθμούς, τοποθετώντας σύστημα υγραεριοκίνησης αυτή η θερμοκρασία θα ανέβει κατά 15% προκαλώντας βλάβες σε αυτόν ειδικά όταν το αυτοκίνητο οδηγείται σε υψηλές στροφές.

2ον Η μη χρήση της βενζίνης λόγω του υγραερίου μπουκώνει τις βαλβίδες και αργά ή γρήγορα θα θέλουν άλλαγμα λόγω του ότι η βενζίνη θα γίνει κολλώδεις, το ίδιο μου είπαν και για την αντλία βενζίνης, η οποία επίσης θα χρειάζεται αντικατάσταση συχνά (κάθε 2 χρόνια άλλαγμα). 

Μου είπαν ότι με το υγραέριο απροβλημάτιστα μπορείς να βγάλεις, από τη στιγμή που θα το βάλεις, 40000-80000 χλμ και μετά θα αρχίσουν τα προβλήματα και ότι γενικά μειώνεις τη ζωή του κινητήρα στο μισό σε σχέση με το αν δούλευε με βενζίνη...

Αυτοί προτείνουν ακόμα βενζίνη και αν δεν μου πρότειναν αμέσως μετά πετρέλαιο, τονίζοντας μου, ότι θα πρέπει να έχω έμπιστο πρατήριο για καύσιμα και να γνωρίζω το παρελθόν του αυτοκινήτου που θα πάρω.

Ολα οσα σου ειπαν ειναι ανακρίβειες .Τα περισσότερα ford οπως και το φιεστα σου δεν εχουν υδραυλικα ωστηρια αυτορυθμιζομενα αλλα απλα καπελοτα.Με το αεριο λοιπον πρεπει καθε 20.000 χλμ να ρυθμιζεις βαλβιδες για να μην παθεις ζημια.Ομως το κοστος ειναι σχετικα ακριβο ας πουμε (300 -400 ευρο)οποτε συμπιεζει το όφελος απο το αεριο.........Με υδραυλικα το αεριο λειτουργει απροβληματιστα και συμφερει.

Δημοσ.
Στις 11/1/2018 στις 12:22 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

Φιλε μου οι περιπτωσεις απροβληματιστης υγραεριοκινησης ειναι χιλιαδες στην Ελλαδα. Και αναμεσα στους φιλους σου να ψαξεις, σιγουρα υπαρχουν αρκετοι που εχουν βαλει αεριο και δεν εχουν κανενα προβλημα. 

Πηγες να ρωτησεις σε λαθος σημειο. Ειναι σα να ρωτας οπτικο αν πρεπει να κανεις laser στα ματια. Προφανως θα σε απετρεπαν αφου οσο ο κοσμος εξασφαλιζει φθηνη μετακινηση χωρις να αλλαξει αμαξι, τοτε αυτοι δεν πουλανε καινουρια που υποτιθεται εχουν καλυτερη καταναλωση κ.ο.κ. Με βαση την χρηση που του κανεις, μπορεις να κανεις αποσβεση το αεριο σε 1-1,5 χρονο και μετα να το σπρωξεις αμα δε σ αρεσει ή εχεις λεφτα να παρεις πιο καινουριο...

Ένα αμάξι με υγραέριο λογικά χάνει σε μεταπώληση πάντως. Εκτός αν μπορεί να ελεγχθεί ότι έχει γίνει σωστή εγκατάσταση και λειτουργεί σωστά.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Ε τωρα τι συγκρινεις και εσυ,οι TU κινητηρες οπως ο συγκεκριμενος που περιγραφεις ειναι οι ιδανικοι για αεριο.Ειναι ντουβαρια,δεν καταλαβαινουν τιποτα.Τραβα βαλε σε κανενα Focus αεριο ή σε κανενα Opel και μετα ελα πες μου ποσα χλμ θα κανει.

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση, ποια απο πιο συγγχονα μοντέλα έχουν "καλους" για αέριο κινητήρες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...