nikos9595 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 παιδια μολις αγωρασα ενα usb hub http://www.e-shop.gr/tp-link-uh400-4-port-usb30-hub-p-PER.612772 οταν το συνδεσα στο λαπτοπ ! μου κανε το λαπτοπ ρεσταρτ! εχει θεμα ή ετσι πρεπει να κανει ? και μολις εβαλα το πληκτρολογιο στο hub και ξανα εβαλα το usb hub μου το ξανα κανε restart ειναι προβληματικο? ή ετσι πρεπει να κανει ?
dj_aggelos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Κατά 99% είναι προβληματικό, κανονικά δεν πρέπει να κάνει restart. Μετά το restart το hub δουλεύει κανονικά όταν είναι πάνω στο laptop ? Στο κάνει σε όλες τις θύρες του laptop ή σε κάποια συγκεκριμένη. Αν στο κάνει σε όλες τότε είναι το hub αν στο κάνει σε συγκεκριμένη δοκίμασε σε αυτή να βάλεις πάνω το πληκτρολόγια απευθείας να δεις αν θα κάνει και πάλι restart αν ναι τότε είναι η θύρα του laptop Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2017 από dj_aggelos
isay Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Βραχυκύκλωμα ή στο pc σου ή στο hub. Αν εχεις αλλο hub το δοκιμαζεις στον υπολογιστη σου και αν δεν κανει reboot ... στελνεις αυτό που εχεις για ελεγχο κ αντικατασταση
nikos9595 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Οκ θα το κοιτάξω.... Σε όλες μου κάνε ρεσταρτ... Και μετά όταν τα ξανά βαλα δεν μου κανε
dj_aggelos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δηλαδή τώρα βάζεις - βγάζεις το hub και δεν κάνει restart ποτέ ??
nikos9595 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 τελικα εκανα ρεσταρτ το λαπτοπ και μολις ξανα βαλα τον hub μου τον εκανε restart παλι!
dj_aggelos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Στείλτο πίσω για αντικατάσταση έχει θέμα το hub
ZELOMOTH Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Το δοκιμασες σε ολες τις usb και κανει το ιδιο? Επισης, αν βαλεις το πληκτρολογιο στην συγκεκριμενη usb ειναι ολα οκ χωρις restart κτλ? Αν τα εκανες αυτα, τοτε ναι 100% ειναι προβληματικο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα