mecp2 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα και χρόνια πολλά με υγεία. Έχω δει το logitech g502 στο Amazon.fr στα 40 ευρώ χωρίς μεταφορικά https://www.amazon.fr/gp/aw/d/B019DVCW3E/ref=mp_s_a_1_1?__mk_fr_FR=ÅMÅZÕÑ&qid=1514455365&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=Logitech&dpPl=1&dpID=412WAzRAnzL&ref=plSrchΣε αυτά τα χρήματα προτείνετε κάτι καλύτερο? Το φοβάμαι λίγο γιατί έχω το g402 και χάλασε. Κάνει jumping ο κέρσορας.παίζω απολα. Και fps και mmo. Ευχαριστώ.
NemeSis1990 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 το g502 φοραει τον καλυτερο σενσορα της αγορας (PMW3366DM), το g402 φοραει Avago AM010
iCyd Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Καλη χρονια , χρονια πολλα. Η αληθεια ειναι οτι κανεις δεν εχει πει κακα λογα το ποντικι. Εγω το επιασα στα χερια μου μια περιοδο αλλα μου φανηκε αρκετα βαρη και μικρο για τα δικα μου χερια. Το βαρος ηταν περιεργο σε fps games (επαιζα CSGO τοτε) και δεν με βολεψε, αν βρεις την ευκαιρια και δεν εχεις προχωρησει σε αγορα ηδη , πανε πιασε ενα
devil-ji Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 4 hours ago, iCyd said: Καλη χρονια , χρονια πολλα. Η αληθεια ειναι οτι κανεις δεν εχει πει κακα λογα το ποντικι. Εγω το επιασα στα χερια μου μια περιοδο αλλα μου φανηκε αρκετα βαρη και μικρο για τα δικα μου χερια. Το βαρος ηταν περιεργο σε fps games (επαιζα CSGO τοτε) και δεν με βολεψε, αν βρεις την ευκαιρια και δεν εχεις προχωρησει σε αγορα ηδη , πανε πιασε ενα Εχει 4-6 (δεν θυμαμαι) βαριδια το ποντικι και χρησιμοποιεις οσα θες. Μπορει για αυτο να σου φανηκε βαρυ
mecp2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Καλή χρονιά σε όλους. Τελικά το πήρα. Είναι πολύ καλό. Χωρίς τα βαρίδια μου φαίνεται κανονικό το βάρος. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα