Elysian Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια ενας γνωστος μου ψαχνει λυση οικονομικη σε σχεση με το ζεστο νερο για μπανιο εχει ενα θερμοσιφωνα που αργει να ζεστανει το νερο 1 ωρα...και χανεται και πολυ γρηγορα το ζεστο νερο και γτ εχει και παιδια δεν γινεται αυτο το πραγμα υπαρχει καποια λυση για ζεστο νερο και οικονομικη να του πω?σας ευχαριστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Να ελεξει αν εχει προβλημα ο θερμοσυφωνας ή αν ειναι μικρης χωριτικοτητας . Ταχυθερμοσυφωνα να ψαξει .
siracos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ότι λέει ο Γιάννης , και να κοιτάξει για ηλιακό τριπλής ενέργειας (ήλιος-ρεύμα-καλοριφέρ) 200 λίτρα και πάνω. 1
De@th L0rd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ οικονομική λύση η τελευταία.1000€ και βαλε με την εγκατάσταση... 3
dollyyy19 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 ηλιακο τριπλης,μονο αν εχεις πετρελαιοπηγη.και 200αρι μαλιστα;αυτα ειναι......σε πετρελαιο ,θα καιει οσο ενα διαμερισμα....το συστηνουν οι τεμπεληδες υδραυλικοι που απεχθανονται το παταρι,ή οι ασχετοι πωλητες,για να αγορασει το θυμα ντε και καλα απο το καταστημα τους. σχετικα με τον νηματοθετη,δεν δινει καποια πληροφορια για να κανουμε σεναρια.ποσα λιτρα ειναι;σε ποιους βαθμους ειναι ρυθμισμενος ο θερμοστατης;ποσα ατομα και τι χρηση γινεται.....εγω θελω κοντα 80 λιτρα ζεστο ωστε με μιξη με το κρυο να κανω ενα καλο ντουσακι.ο αλλος μπορει με 30λιτρα ζεστου να γεμιζει και μπανιερα.και τι ειναι ζεστο;στους 50;στους 70; 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ οικονομική λύση η τελευταία.1000€ και βαλε με την εγκατάσταση... Ποια λυση λες με 1000 ευρω ?
gia_nnis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 υπαρχει καποια λυση για ζεστο νερο και οικονομικη https://www.skroutz.gr/s/4833431/AEG-DDLE-Basis-18-21-24Kw.html#reviews 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/4833431/AEG-DDLE-Basis-18-21-24Kw.html#reviews Μαζι με εγκατασταση κανα 400αρι αλλα θελει 3φασικο ρευμα. Εχω ακουσει οτι υπαρχουν κια για μονοφασικο με γραμμη αο τον πινακα πολυ πιο οικονομικοι αλλα δεν ξερω σιγουρα.
papoys1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Το θέμα είναι ότι έχει αλλάξει η συνήθεια των σημερινών ανθρώπων. Ειδικά οι νέοι θέλουν να κάνουν μπάνιο τουλάχιστον μία φορά τη μέρα και όταν λέμε μία φορά που θα μπει στο ντουζ ο καθένας θέλει το ζεστό νερό ενός θερμοσίφωνα 80 λίτρων το λιγότερο. Μπορεί στο τέλος να γκρινιάξει και στη μάννα του ότι άνοιξε τη βρύση του νεροχύτη να πλύνει το μπρίκι και τέλειωσε το ζεστό νερό. Μετά από αυτό η μόνη οικονομία στο ζεστό νερό που μπορεί να γίνει να κάτσει η οικογένεια κάτω και να συζητήσει τρόπους μείωσης κατανάλωσης ζεστού νερού.Δεν γίνεται ρε παιδί μου να θέλει ο άλλος π.χ. 80 λίτρα ζεστό νερό συν 50 π.χ. κρύο που θα κάνει μίξη130. Με 130 λίτρα με σωστή κατανάλωση μπορούν να κάνουν μπάνιο 3 και 4 άτομα. Εντάξει αν π.χ. ο πατέρας έχει συνεργείο δικαιολογείται να καταναλώσει λίγο παραπάνω. Αν όμως ο άλλος μπαίνει μέσα ανοίγει το ντούζ και το αφήνει 15-20 λεπτά να του κάνει μασάζ μη ζητάει μετά οικονομική λύση στο ζεστό νερό. Καταναλώνεις πληρώνεις. Απλά πράγματα. 2
Elysian Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/4833431/AEG-DDLE-Basis-18-21-24Kw.html#reviews καλησπερα παιδια αυτο πχ ποσο καιει? Ειναι οικονομικο ο θερμοσιφωνας ειναι παλιος μου ειπε ο γνωστος στα 80 lt για τον θερμοστατη δεν γνωριζε στο ποσο πρεπει να ειναι? Σας ευχαριστω πολυ Περιπου φαντασου τωρα θελει ο θερμοσιφωνας μια ωρα για να μπορεις να κανεις μπανιο με ζεστο και κρατα περιπου για 10 λεπτα με 15 1 ατομο αντε 2... αμα περιμενει απ εξω και μπει κατευθειαν χαχα
siracos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό https://www.skroutz.gr/s/4833431/AEG-DDLE-Basis-18-21-24Kw.html#reviews λέει Ισχύς (kW) 18-24 Ρέυμα (A) 29-35 Δεν το λες οικονομικό στην χρήση , αλλά ρώτα και έναν ηλεκτρολόγο αν το σηκώνει η ηλεκτρική σου εγκατάσταση . Αν βλέπω καλά είναι τριφασικό , και για να το συνδέσεις πρέπει να έχεις τριφασικό ρεύμα . Αν θέλεις μου λες , τη καύσιμο έχεις για την θέρμανσή σου ; Είσαι αυτόνομος ή μαζί με άλλους ; ηλιακο τριπλης,μονο αν εχεις πετρελαιοπηγη.και 200αρι μαλιστα;αυτα ειναι......σε πετρελαιο ,θα καιει οσο ενα διαμερισμα....το συστηνουν οι τεμπεληδες υδραυλικοι που απεχθανονται το παταρι,ή οι ασχετοι πωλητες,για να αγορασει το θυμα ντε και καλα απο το καταστημα τους. Δεν έχουν όλοι καύσιμο το πετρέλαιο , και δεν καίει όσο ένα διαμέρισμα ,στο περίπου σαν να έχεις ένα ακόμα σώμα. Ακριβή εγκατάσταση και αγορά, αλλά φτηνό στην χρήση λόγο της κύριας χρήσης του ήλιου , το καλοριφέρ μόνο όταν δεν έχει ήλιο και λειτουργείς την θέρμανση. Αν δεν λειτουργεί η θέρμανση τότε ρεύμα. Οι ημέρες που χρειάζεσαι το ρεύμα ή το καλοριφέρ είναι πολύ λίγες στην διάρκεια του έτους εκτός αν μένεις στα πολύ βόρια ή στα βουνά π.χ. στο χωριό μου. Σε ιδιόκτητο διαμέρισμα ή μονοκατοικία ο ηλιακός είναι αναντικατάστατος , και συνήθως απροβλημάτιστος στην χρήση. Δεν είμαι πωλητής ή γενικά στον χώρο . 1
26ska Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Για πέστε για ταχυθερμοσιφωνα τι παίζει,γιατί το κοιτάω για ηλιακό κ θέλει κ πολύ μανουρα κ πολύ χρήμα... Καίει πολύ σε ρεύμα,είναι πιο οικονομικός από τον κλασσικό θερμοσίφωνα που έχω και τον ανάβω 3 φορές τη μέρα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ο ηλικακος εχει το μειονεκτημα οτι ειναι μεγαλος σε χωρητικοτητα και εκτεθιμνος σε καιρικες συνθηκες .Αν χρειαστει να αναψει με ρευμα θελει πολυ ωρα με οτι σημαινει σε κοστος . Εχω 30 χρονια τετοιον αλλα στο παταρι εχω και ενα κλασικο για πιο γρηγορο και οικονομικο ζεσταμα τον χειμωνα. Τον εχω συνδεσει και με το φυσικο αεριο θερμανσης που εχω οποτε σπανια αναβω με ρευμα. 1
LouCi4er Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/4833431/AEG-DDLE-Basis-18-21-24Kw.html#reviews καλησπερα παιδια αυτο πχ ποσο καιει? Ειναι οικονομικο ο θερμοσιφωνας ειναι παλιος μου ειπε ο γνωστος στα 80 lt για τον θερμοστατη δεν γνωριζε στο ποσο πρεπει να ειναι? Σας ευχαριστω πολυ Περιπου φαντασου τωρα θελει ο θερμοσιφωνας μια ωρα για να μπορεις να κανεις μπανιο με ζεστο και κρατα περιπου για 10 λεπτα με 15 1 ατομο αντε 2... αμα περιμενει απ εξω και μπει κατευθειαν χαχα Κατσε λιγο,80 λιτρα και θελει 1 ωρα για να ζεσταθει?Εγω εχω ηλιακο 160αρη και σε μια ωρα το νερο δεν το ακουμπας ουτε καν στην μεση ο μικτης.Αν ειναι κρυος,σε 30-40 λεπτα το πολυ κανω μπανιο ανετα.80αρι μποιλερ εχω στο καλοριφερ,οταν δουλευει ο λεβητας και 5 ατομα να κανουν μπανιο δεν τελειωνει το νερο.Το εχω μεσα στο υπογειο μαζι με τον λεβητα,την επομενη μερα το πρωι εχει ακομα ζεστο νερο,οχι για μπανιο αλλα εχει.Ο φιλος σου που τον εχει και κρυωνει αμεσως? Οσοι εχετε σκοπο να βαλετε ηλιακο,ενας φιλος που εφτιαξε περισυ σκεπη στο σπιτι(ειχε ταρατσα),ο μαστορας του εκανε καλη πατεντα.Εβαλε το καζανι μεσα στην σκεπη για να ειναι προστατευμενο και αφησε μονο τις πλακες απ' εξω.Απ' οτι μου ειπε εχει μεγαλη διαφορα.Κραταει το ζεστο νερο μεχρι την αλλη μερα ενω πριν,παγωνε μετα απο μερικες ωρες. 1
26ska Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Τι εννοείς τέτοιον; Ταχυθερμοσιφωνα;Σε σχέση με ηλιακό και του απλού στην απόδοση και στο κόστος τι παίζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα