Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι γίνεται τον τελευταίο χρόνο με την Pointer και έχει περιστατικά με blackouts στο δίκτυο τους σε VPS και Clouds;

Απόψε πάλι είναι εκτός εδώ και δύο ώρες σχεδόν, στο τηλ λένε είναι θέμα δικτύου, υποθέτω από το μητρικό δίκτυο της Lancom.

Έχουμε αρχίσει και προβληματίζομαστε με τους συνεργάτες μου και έχουμε πρόβλημα με τους πελάτες μας κάθε φορά που συμβαίνει κάτι γενικευμένο με τις υποδομές τους.

Ανακοίνωση δε βγάζουν ποτέ όπως συνηθίζουν άλλοι πάροχοι όταν έχουν πρόβλημα στο Datacenter τους. Είναι σα να πρέπει να μη βλέπουμε μέχρι να φτιάξει ή να ξεχνάμε τι έγινε κατόπιν, ενώ είναι σοβαρότατη εταιρία δεν καταλαβαίνω τη συγκεκριμένη τακτική αντιμετώπισης των συμβάντων.

Τουλάχιστον απαντάνε πάντα στο τηλ και εννοώ πάντα !

Συμβαίνουν και σε άλλες μεγάλες Ελληνικές εταιρίες παροχής servers τα outages και η αντιμετωπισή των συμβάντων (πχ ανακοινώσεις) είναι ίδια όπως με της Pointer;

Επεξ/σία από The King
Δημοσ.

Δεν την γνωρίζω την εν λόγω εταιρεία, αλλα αφου είσαι δυσσαρεστημένος γιατι δεν φεύγεις;
Οι εναλλακτικές είναι πάρε πολλές απο papaki, tophost, μέχρι Godaddy και hostgator.

Δημοσ.

Εγώ για το blog μου πήγα φέτος στην easy.gr

Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Ούτε δευτερόλεπτο downtime.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...