captaintzim Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά Εχω ενα dell λάπτοπ Ν5010 με μπαταρία J1KND Rating 11.1 V και capacity 48 Wh Βρήκα μία μέσω ebay με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά capacity 90 Wh/9Cell στα 50 ευρώ. Ερωτήσεις: 1. Θα κάνει για το δικό μου λάπτοπ ή ελλοχεύει ο κίνδυνος βραχυκυκλώματος ή δεν ξέρω τι άλλο; https://www.ebay.com/itm/90Wh-J1KND-965Y7-9TCXN-Battery-Dell-Inspiron-15R-N5010-N5010D-17R-N7010-Laptop/112505744543?hash=item1a31dd6c9f:g:nOkAAOSw6btZufgM 2. Αξίζει να δώσω τόσα λεφτά ή να πάω σε τύπου dell μπαταρίες στη μισή τιμή ακόμα και στην Ελλάδα. Αξίζει ή να πάρω μπαταρία dell; Ρωτάω γιατί δεν έχω αγοράσει ξανά μπαταρία για λάπτοπ και δεν έχω γνώσεις πάνω στο θέμα... 3. Επειδή είναι 50 ευρώ η αξία, υπάρχει ενδεχόμενο να περάσει από τελωνείο και να αναγκαστώ να πληρώσω επιπλέον ποσό;
ss13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δες το Service Tag του Laptop σου ( είναι στο κάτω μέρος του Laptop ) αλλά κατά 99% η μεγαλύτερη μπαταρία θα ταιριάζει αφού στη σελίδα λέει Replace Part Number: J1KND, 9T48V, 9TCXN, YXVK2, J4XDH, 965Y7, 04YRJH Fit for: Dell Inspiron 13R N3010 N3010D Series Dell Inspiron 14R N4010 N4010-148 N4010D Series Dell Inspiron 15R N5010 N5010D-148 N5010D-168 Series για εμένα αξίζει η γνήσια , τώρα αν πάρεις μέσω Ebay στην αριστερή πλευρά της σελίδας λέει Free International Shipping , επιλέγεις το κουτάκι και βλέπεις διαθεσιμότητα ( το οποίο εννοεί πως σου τα στέλνουν χωρίς να πληρώσεις καθόλου μεταφορικά ) , ακόμα ο πωλητής πρέπει να έχει καλό ποσοστό Positive Feedback για να είναι αξιόπιστος , να έχει 99% , να γράφει Top - Rated Seller για να είσαι εντάξει ( σου βαζω φωτογραφίες για να δεις ) , καλές γιορτές και καλή χρονιά 1
coolerman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω μπαταρίες/powerbanks κλπ απο εξωτερικό έχουν απαγορευτεί ΑΝ δεν κάνω λάθος. ΑΝ αγοράσεις απο εξωτερικό,ρώτησε καλύτερα...μην μπλέξεις! ίσως και να μην ισχύει σε κάποιες ευρωπαικές χώρες και μπορούν να στείλουν τέτοιου είδους.
captaintzim Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω μπαταρίες/powerbanks κλπ απο εξωτερικό έχουν απαγορευτεί ΑΝ δεν κάνω λάθος. ΑΝ αγοράσεις απο εξωτερικό,ρώτησε καλύτερα...μην μπλέξεις! ίσως και να μην ισχύει σε κάποιες ευρωπαικές χώρες και μπορούν να στείλουν τέτοιου είδους. Από πότε έχει απαγορευτεί; Οι κινεζικοί, οι ελληνικοί ή άλλοι νόμοι το απαγορεύουν; Πάντως, εγώ είχα αγοράσει παλιότερα ένα powerbank από Κίνα...
coolerman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Από πότε έχει απαγορευτεί; Οι κινεζικοί, οι ελληνικοί ή άλλοι νόμοι το απαγορεύουν; Πάντως, εγώ είχα αγοράσει παλιότερα ένα powerbank από Κίνα... έχουν αλλάξει η νόμοι κείμενο που είδα στο νετ https://www.thepressproject.gr/article/89737/O-ICAO-apagoreuei-ti-metafora-mpatarion-ionton-lithiou-apo-epibatika-aeroskafi
Raptorex Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 θα σου πρότεινα να αγοράσεις συμβατή μπαταρία από την Ελλάδα με 20 ευρώ γιατί στις original μπαταρίες περισσότερο πληρώνεις το όνομα παρά τις επιδόσεις. Αν σου βγει ελαττωματική την επιστρέφεις στο κατάστημα στην Αθήνα και στην αλλάζουν δεν χρειάζεται να τη στείλεις στο εξωτερικό.Επίσης μπορείς να δεις το manufacture date που γράφει πάνω η μπαταρία για αγοράσεις καινούργια μπαταρία και όχι κάποια παλιά μπαταρία με μειωμένες επιδόσεις. https://www.skroutz.gr/c/289/mpataries-laptop.html?keyphrase=dell+j1knd
captaintzim Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 έχουν αλλάξει η νόμοι κείμενο που είδα στο νετ https://www.thepressproject.gr/article/89737/O-ICAO-apagoreuei-ti-metafora-mpatarion-ionton-lithiou-apo-epibatika-aeroskafi Μήπως οι μπαταρίες μεταφέρονται με πλοίο και όχι αεροπορικώς; Αλλωστε η απαγόρευση αφορά επιβατικά και όχι εμπορικά αεροσκάφη... Μπορεί να είμαι ο άσχετος με ηλεκτρονικές αγορές και τεχνολογία, αλλά γραφή και ανάγνωση γνωρίζω... θα σου πρότεινα να αγοράσεις συμβατή μπαταρία από την Ελλάδα με 20 ευρώ γιατί στις original μπαταρίες περισσότερο πληρώνεις το όνομα παρά τις επιδόσεις. Αν σου βγει ελαττωματική την επιστρέφεις στο κατάστημα στην Αθήνα και στην αλλάζουν δεν χρειάζεται να τη στείλεις στο εξωτερικό.Επίσης μπορείς να δεις το manufacture date που γράφει πάνω η μπαταρία για αγοράσεις καινούργια μπαταρία και όχι κάποια παλιά μπαταρία με μειωμένες επιδόσεις. https://www.skroutz.gr/c/289/mpataries-laptop.html?keyphrase=dell+j1knd Και μόνο που μου λες ότι για 20 αντί για 50 ευρώ θα πηγαινοέρχομαι στα μαγαζιά μπροστά στο ενδεχόμενο να πέσω σε ελαττωματική, δεν θέλω με την καμία να μπλέξω με μούφα μπαταρίες και ας πληρώσω διπλάσια τιμή την αυθεντική... Βέβαια, όπως προανέφερα, είμαι άσχετος με τεχνολογία... Αν μπορεί κάποιος που έχει αγοράσει μπαταρία για dell λάπτοπ, ας μου δώσει τα φώτα του...
coolerman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μήπως οι μπαταρίες μεταφέρονται με πλοίο και όχι αεροπορικώς; Αλλωστε η απαγόρευση αφορά επιβατικά και όχι εμπορικά αεροσκάφη... Μπορεί να είμαι ο άσχετος με ηλεκτρονικές αγορές και τεχνολογία, αλλά γραφή και ανάγνωση γνωρίζω... Μπαταρίες έχουν απαγορευτεί με αεροπλάνα,τωρα αν την στέλνουν με άλλο μεταφορικό μέσο(πλοία/τρένα κλπ) δεν το γνωρίζω. Απλα το αναφέρω
Raptorex Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Και μόνο που μου λες ότι για 20 αντί για 50 ευρώ θα πηγαινοέρχομαι στα μαγαζιά μπροστά στο ενδεχόμενο να πέσω σε ελαττωματική, δεν θέλω με την καμία να μπλέξω με μούφα μπαταρίες και ας πληρώσω διπλάσια τιμή την αυθεντική... Βέβαια, όπως προανέφερα, είμαι άσχετος με τεχνολογία... Αν μπορεί κάποιος που έχει αγοράσει μπαταρία για dell λάπτοπ, ας μου δώσει τα φώτα του... Δικά σου είναι τα χρήματα και όπως θες τα ξοδεύεις αλλά για εμένα το να πάρεις geniune μπαταρία για λάπτοπ είναι overkill.Εχω χρησιμοποιήσει συμβατή μπαταρία σe hp laptop και δεν είδα διαφορά σε επιδόσεις από την original. Με το να αγοράσεις μπαταρία από το ebay ρισκάρεις χωρίς λόγο. θα βρεις αξιόπιστο πωλητή; πόσο καιρό θα κάνει να έρθει στην Ελλάδα; Τι εγγύηση θα έχει η μπαταρία ''Κίνας''; Αν σου στείλουν ελαττωματικό κομμάτι θα μπλέξεις με επιστροφές και refund; Σε ελληνικό μαγαζί θα έχεις κανονική εγγύηση έτσι ώστε αν σου τύχει ελλατωματικό κομμάτι να στο αντικαταστήσουν άμεσα.Αυτό που θα πρέπει να ρωτήσεις είναι το manufacture date της μπαταρίας για να σου δώσουν καινούργιο κομμάτι. 1
captaintzim Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δικά σου είναι τα χρήματα και όπως θες τα ξοδεύεις αλλά για εμένα το να πάρεις geniune μπαταρία για λάπτοπ είναι overkill.Εχω χρησιμοποιήσει συμβατή μπαταρία σe hp laptop και δεν είδα διαφορά σε επιδόσεις από την original. Με το να αγοράσεις μπαταρία από το ebay ρισκάρεις χωρίς λόγο. θα βρεις αξιόπιστο πωλητή; πόσο καιρό θα κάνει να έρθει στην Ελλάδα; Τι εγγύηση θα έχει η μπαταρία ''Κίνας''; Αν σου στείλουν ελαττωματικό κομμάτι θα μπλέξεις με επιστροφές και refund; Σε ελληνικό μαγαζί θα έχεις κανονική εγγύηση έτσι ώστε αν σου τύχει ελλατωματικό κομμάτι να στο αντικαταστήσουν άμεσα.Αυτό που θα πρέπει να ρωτήσεις είναι το manufacture date της μπαταρίας για να σου δώσουν καινούργιο κομμάτι. Το γράψατε δύο για το manufacture date της μπαταρίας. Με δεδομένο ότι το λάπτοπ είναι του 2011, η μπαταρία πότε μπορεί να έχει κατασκευαστεί; Ποιο μπορεί να είναι "καινούργιο κομματι"; ΥΓ Σ' ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Σου είπα, δεν είμαι έμπειρος σε τέτοια συναλλαγή... Θα αγοράσω από Αθήνα...
Raptorex Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 ''καινούργιο κομμάτι'' είναι η μπαταρία να έχει κατασκευαστεί στο τελευταίο τρίμηνο πριν την αγορά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα