spyroseva Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Για όποιον φίλο(η) ενδιαφέρεται είναι, εκτιμώ, εξαιρετική προσφορά. Το συγκεκριμένο κλιματιστικό Site: Carrier έχει αρχική τιμή 1049€ στον Κωτσόβολο και πατώντας επάνω στο "ΜΑΓΙΚΗ ΤΙΜΗ" το ποσό πηγαίνει στα 775€. Δεν υπάρχει 24άρι κλιματιστικό στη τιμή αυτή και μάλιστα Carrier με ότι συνεπάγεται αυτό. Στο Site: Σκρουτζ ξεκινάει επίσης από 1047€. Μόνο όποιος επιθυμεί ας ενεργήσει γρήγορα, δεν κρατάνε πολύ οι "ΜΑΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ". Με εκτίμηση, 4
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 @spyroseva Δεν υπάρχει κουμπί 'ΜΑΓΙΚΗ ΤΙΜΗ'. Μήπως σου ήρθε μέσω newsletter η προσφορά;
Iamthagod Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια οταν δημιουργηθηκε το θεμα υπηρχε οντως η προσφορα. Απλα προφανως η μαγικη τιμη θα κραταει για καμια ωρα το πολυ 1
spyroseva Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά, ειλικρινά λυπάμαι που σας "ξεσήκωσα" χωρίς λόγο (όπως φαίνεται) - η προσφορά όμως υπήρχε, δεν ήξερα (και δεν ξέρω) πόσο διαρκεί η προσφορά "ΜΑΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ". Εγώ έκανα κανονικά την παραγγελία γύρω στις 00.15 εχθές και δεν μου έχει έρθει ακόμα e-mail αλλά θεωρώ ότι θα προχωρήσει κανονικά. Τουλάχιστον γραφτείτε στην υπηρεσία "ΜΑΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ" του Κωτσόβουλου, διότι κάθε βράδυ (εδώ και μία εβδομάδα περίπου) σου στέλνει μήνυμα στο κινητό ότι έχουν ενεργοποιηθεί προσφορές. Οι περισσότερες προσφορές είναι το να γελάς, αλλά μέσα στις πολλές υπάρχουν και εξαιρέσεις που αξίζουν την προσοχή μας. Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος, όμως, στην συγκεκριμένη υπηρεσία Site: ΞΩΤΙΚΑ& ΜΑΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ , δεν θα το μάθεις ποτέ. 1
van62 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ελεος με τα κολπακια του Κωτσοβολου,απλα ολα ειναι μουφα και απλα ψαχνουν για συλλογη email,και λιστας πελατων.Επισης καλο ειναι παπαγαλακια του να εκλειψουν απο εδω. 1
spyroseva Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ελεος με τα κολπακια του Κωτσοβολου,απλα ολα ειναι μουφα και απλα ψαχνουν για συλλογη email,και λιστας πελατων.Επισης καλο ειναι παπαγαλακια του να εκλειψουν απο εδω. Αδερφέ, εμένα υπονοείς "παπαγαλάκι"; Ακολούθησα τους κανόνες του forum και "πόσταρα" μία προσφορά. Σκέφτηκα ότι όπως εγώ έχω επωφεληθεί από δημοσιεύσεις άλλων μελών με προσφορές, έτσι όφειλα και εγώ να πράξω αναλόγως. Απλός καταναλωτής είμαι και μάλιστα προσωπικά προχώρησα και στην αγορά του εν λόγω προϊόντος (συνημμένο αρχείο). Προφανώς όμως είσαι από εκείνους τους "έξυπνους" που το μυαλό τους φτάνει μέχρι του σημείου να σκέφτεται ότι οι άλλοι είναι υποβολιμαίοι και κατευθυνόμενοι. Κρίμα.. (Συνημμένο αρχείο) 7 2
ilion10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά, Θα επιβεβαιώσω τα λεγόμενα του φίλου, καθώς και εγώ έβαλα παραγγελία. Ελπίζω να τα αξίζει, καθώς έψαχνα 24αρι. Είχε και ένα Toshiba 24000 που φαινόταν καλή περίπτωση από 1250 στα 950 και δωρεάν εγκατάσταση 1
arma1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Υπήρχε η προσφορά κανονικότατα,μου την έβγαλε και σε μένα, απλά πριν 1 μήνα πήρα ένα toyotomi και δεν το αγόρασα, ατυχία 1
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μία γενική πληροφορία για όσους ενδιαφέρονται για Wifi χειρισμό του κλιματιστικού τους. Δε χρειάζεται να ψάχνετε κλιματιστικό με wifi module, το οποίο θα πληρώσετε extra έως και 50 ευρώ. Με μία τέτοια συσκευή θα κάνετε τη δουλειά σας με 12 ευρώ και θα δουλεύει για όλες τις συσκευές, ακόμα και σε παλιά κλιματιστικά. 4
Themos3 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Προφανώς και υπήρχε η προσφορά. Οι "μαγικές τιμές" απ ότι έχω παρατηρήσει ξεκινάνε κατά τις 9.30-10.00 το βράδυ και πάνε το πολύ μέχρι 12.30-1.00. Έχουν βγεί αρκετά καλά κομμάτια σε πολύ καλές τιμές μέχρι στιγμής, οπότε το σχόλιο για παπαγαλάκια και phishing του Κώτσου είναι εντελώς άκυρο... 1
fazer 1000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά, ειλικρινά λυπάμαι που σας "ξεσήκωσα" χωρίς λόγο (όπως φαίνεται) - η προσφορά όμως υπήρχε, δεν ήξερα (και δεν ξέρω) πόσο διαρκεί η προσφορά "ΜΑΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ". Εγώ έκανα κανονικά την παραγγελία γύρω στις 00.15 εχθές και δεν μου έχει έρθει ακόμα e-mail αλλά θεωρώ ότι θα προχωρήσει κανονικά. Τουλάχιστον γραφτείτε στην υπηρεσία "ΜΑΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ" του Κωτσόβουλου, διότι κάθε βράδυ (εδώ και μία εβδομάδα περίπου) σου στέλνει μήνυμα στο κινητό ότι έχουν ενεργοποιηθεί προσφορές. Οι περισσότερες προσφορές είναι το να γελάς, αλλά μέσα στις πολλές υπάρχουν και εξαιρέσεις που αξίζουν την προσοχή μας. Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος, όμως, στην συγκεκριμένη υπηρεσία Site: ΞΩΤΙΚΑ& ΜΑΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ , δεν θα το μάθεις ποτέ. Ελεος με τα κολπακια του Κωτσοβολου,απλα ολα ειναι μουφα και απλα ψαχνουν για συλλογη email,και λιστας πελατων.Επισης καλο ειναι παπαγαλακια του να εκλειψουν απο εδω. η προσφορα οντως υπηρχε την ειδα αν και δεν εβαλα παραγγελια καλο ειναι πριν κραξουμε να ειμαστε σιγουροι.... αυτα και χρονια πολλα!!! 1
Triple_HR21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μία γενική πληροφορία για όσους ενδιαφέρονται για Wifi χειρισμό του κλιματιστικού τους. Δε χρειάζεται να ψάχνετε κλιματιστικό με wifi module, το οποίο θα πληρώσετε extra έως και 50 ευρώ. Με μία τέτοια συσκευή θα κάνετε τη δουλειά σας με 12 ευρώ και θα δουλεύει για όλες τις συσκευές, ακόμα και σε παλιά κλιματιστικά. η συσκευη αυτη ειναι παντελως αχρηστη...δεν συνδεεται καν πολλες φορες και απο τις 10 θα ανοιξει 1,2 και αν.. και επισης δεν μπορεις να καταλαβεις ποτε ειναι το κλιματιστικι ανοιχτο και ποτε οχι.. οπως πχ στο ινβερτορ app που οταν το ανοιγεις λεει συνδεδεμενο...το πατας και ανοιγει και το ξερεις,ενω σε αυτο εδω τιποτα δεν μπορεις να καταλαβεις,το πηρα και το πεταξα σε 5 λεπτα.
paylidis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 η συσκευη αυτη ειναι παντελως αχρηστη...δεν συνδεεται καν πολλες φορες και απο τις 10 θα ανοιξει 1,2 και αν.. και επισης δεν μπορεις να καταλαβεις ποτε ειναι το κλιματιστικι ανοιχτο και ποτε οχι.. οπως πχ στο ινβερτορ app που οταν το ανοιγεις λεει συνδεδεμενο...το πατας και ανοιγει και το ξερεις,ενω σε αυτο εδω τιποτα δεν μπορεις να καταλαβεις,το πηρα και το πεταξα σε 5 λεπτα. Κάτι δε κανείς καλά εμένα μου δουλεύει άψογα και την έχω πάνω από 1,5 χρόνο και είμαι φουλ ικανοποιημένος. Αν δε τη θες παρεπιπτόντως την παίρνω εγώ στείλε μου... 1
Triple_HR21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι δε κανείς καλά εμένα μου δουλεύει άψογα και την έχω πάνω από 1,5 χρόνο και είμαι φουλ ικανοποιημένος. Αν δε τη θες παρεπιπτόντως την παίρνω εγώ στείλε μου... πως γινεται να δουλευει αψογα απο τη στιγμη που δεν ξερεις καν ποτε ειναι ανοιχτο και ποτε κλειστο? δουλεω 3 κλιματιστικα με wifi invertor,carrier,toyotomi,και ξερω ανα πασα στιγμη ποτε ειναι ανοιχτα.. επισης διαβασα και τις τοσες κριτικες αρνητικες σε φορουμ,και στο playstore, τωρα εσυ αμα ανοιγεις και το κλεινεις και δεν ανεβαζεις θερμοκρασια δεν αλλζεις πχ θερμανση ψυξη κλτπ αλλ θεμα.. τεσπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις