Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα διαθέτω έως 150€ για ρολόι. Έχω δει κάποια άλλα Θέλω να μου πείτε και εσείς τι να πάρω που να πληρεί τα παρακάτω:

Αδιάβροχο 10atm και πάνω

Μεταλλικό η καουτσούκ λουράκι

Ημερομινια(Δεν είναι απαραίτητο)

Αυτόματο η Quartz

Δημοσ.

Ατμόσφαιρες όχι μέτρα.

Δες τα invicta από amazon. Απίστευτα για την τιμή τους.

Επειδή δεν έχω δυνατότητα παραγγελίας απ έξω προτείνετε κάτι που μπορώ να βρω ελλαδα
Δημοσ.

Καλά χρυσά τα invicta αλλά λίγο βαριά στο χέρι και η υδατοστεγανότητα τους δεν είναι πάντα αναμενόμενη, δες και σχόλια στο αμαζον.

Θα πρότεινα κάτι τέτοιο εφόσον θες μόνο Ελλάδα

https://www.skroutz.gr/s/3262066/Citizen-Men-s-Eco-drive-Promaster-Diver.html

Δημοσ.

100 ηθελα να γραψω το διορθωνω. :)

Ναι αλλά δεν έχω βρει με 10atm και πάνω.

100 ηθελα να γραψω το διορθωνω. :)

100 atm είναι 1000 μέτρα, είσαι σίγουρος για αυτό που λες ; 

Δημοσ.

100 atm είναι όντως 1000 μέτρα 

αλλά όσα μέτρα και να δηλώνουν αν δε μιλάμε για βιδωτή κορώνα (καταδυτικό) καλύτερα να μην μπαίνει θάλασσα

τα καταδυτικά είναι τουλάχιστον 120-150 μέτρα και συνήθως 200 και πάνω

από κει και κάτω είτε λέει 100 είτε 50 κλάιν θα αντέξει στη βροχή ή αν πέσει νερό επάνω (χωρίς να είμαι και πολύ βέβαιος για κάποιο πλύσιμο χεριών) αλλά αν μπει θάλασσα θα μπει νερό

επίσης αν κάποιος όντως βουτάει σε βάθος και δεν κάνει απλά μπάνιο θα πρέπει να τσεκάρει στεγανότητα κάθε χρόνο.

βέβαια όλα αυτά δεν αφορούν ιδιαίτερα τα 150 ευρώ.. και ειδικά τα ρολόγια των 1000 μέτρων που έχουν κάποιο σεβαστό κόστος 

αλλά για θάλασσα με 180-300 ευρώ (ελληνικές τιμές) σίγουρα μπορείς να πάρεις κάποιο αξιόλογο καταδυτικό από seiko η citizen και να το βουτάς άφοβα (και αυτόματο όχι μόνο quartz, τα ιαπωνικά αυτόματα σε entry level επίπεδο βέβαια χάνουν από την άλλη είναι σκυλιά σε θέμα συντήρησης) 

• Like 1
Δημοσ.

1000 μετρα με  150ε?

λαθος τιτλος τοτε,ο σωστος ειναι 

τι γυαλα?

seiko,citizen,casio βιδωτη κορωνα κ καταδυτικη στεφανη ,στην καλυτερη περιπτωση να βρεις μεχρι 200μετρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...