Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κινητό μιλάμε έτσι;;;

1) MixByCamera360 (κορυφή)

2) snapseed

3) Adobe lightroom

Πες όμως τι είδους επεξεργασία σε ενδιαφέρει να σου πούμε συγκεκριμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεκάδες. Δώσε λεπτομέρειες. Τι θες να κάνεις, τι μηχάνημα έχεις κλπ.

Σορυ παιδια δεν το διευκρινησα ... εχω apple macbook pro 13.3"  2.9 GHz (i5/8GB/256GB) with touch bar (2016) .

Για κινητό μιλάμε έτσι;;;

1) MixByCamera360 (κορυφή)

2) snapseed

3) Adobe lightroom

Πες όμως τι είδους επεξεργασία σε ενδιαφέρει να σου πούμε συγκεκριμένα.

Σορυ παιδια δεν το διευκρινησα ... εχω apple macbook pro 13.3"  2.9 GHz (i5/8GB/256GB) with touch bar (2016) .

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα , έχετε να προτείνετε καποες εφαρμογές για επεξεργασία εικόνας και βίντεο ? Ευχαριστώ .

Το ίδιο το macOS παρέχει κάποιες εφαρμογές. Για εικόνα υπάρχει Preview και Photo και για video QuickTime Player και iMovie.

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε GIMP, Krita, Affinity, Pixelmator και από κει και πέρα Photoshop, Lighroom και πάρα πάρα πολλά άλλα.

Ακόμα Final Cut Pro, Premier.

Αυτά νομίζω σε καλύπτουν.

• Like 1
Δημοσ.

Το ίδιο το macOS παρέχει κάποιες εφαρμογές. Για εικόνα υπάρχει Preview και Photo και για video QuickTime Player και iMovie.

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε GIMP, Krita, Affinity, Pixelmator και από κει και πέρα Photoshop, Lighroom και πάρα πάρα πολλά άλλα.

Σ ευχαριστώ πολύ .

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ πολύ .

To photoshop είναι το ίδιο με το photoshop elements ?Μπήκα στο appstore και το μόνο που βρήκα είναι το adobe photoshop elements 2018 ? Το κόστος του 70 ευρώ . Τα έχω βρεί μπαστούνια .

To photoshop είναι το ίδιο με το photoshop elements ?Μπήκα στο appstore και το μόνο που βρήκα είναι το adobe photoshop elements 2018 ? Το κόστος του 70 ευρώ . Τα έχω βρεί μπαστούνια .

Δημοσ.

Το Photoshop είναι ένα πρόγραμμα για επαγγελματική δουλειά. Αν το θέλεις για κάτι τέτοιο σίγουρα αξίζει να κάνεις εγγραφή και να γίνεις συνδρομητής.

Το Photoshop Elements να πω την αλήθεια δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Σίγουρα όμως δεν έχει καμία σχέση με το κανονικό Photoshop.

Για να κάνεις απλά πράγματα μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο από αυτά που σου πρότεινα πιο πάνω. Το GIMP ή το Krita.

• Like 1
Δημοσ.

Για βίντεο, το iMovie είναι φανταστικό τόσο σε iOS όσο και macOS. Για φωτογραφίες, δοκίμασε το GIMP αν δε σε καλύπτουν τα ενσωματωμένα του λειτουργικού εκτός κι αν πρόκειται να κάνεις επαγγελματική δουλειά, όπου ίσως εκεί χρειαστείς το Adobe Photoshop.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/27/2017 στις 10:48 ΜΜ, vakvag είπε

Καλησπέρα , έχετε να προτείνετε καποες εφαρμογές για επεξεργασία εικόνας και βίντεο ? Ευχαριστώ .

Πέρα από αυτά που σου πρότειναν τα παιδιά παραπάνω, μπορείς να τσεκάρεις Luminar 2018 και Aurora HDR 2018 (όπως φανερώνει και το όνομά του είναι για hdr).

• Like 1
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...