noobogadgetakias Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.εκανα ενα φορματ σε ενα λαπτοπ και περασα τα windows 10.βασικα ειχε γινει αναβαθμιση απο τα 7αρια στα 10 πρωτα αλλα τωρα καναμε και φορματ.το θεμα ειναι οτι παρολο που περαστηκαν ολοι οι οδηγοι οταν συνδεει το κινητο της η ξαδερφη μου δεν της το αναγνωριζει για να μπορεσει να περασει καποιες φωτογραφιες και βιντεο που θελει απο το κινητο στο λαπτοπ.εχει ενα iphone5.εχει κατεβασει και itunes η οπως λεγεται τελος παντων αλλα τπτ.οταν συνδεσει το κινητο στο λαπτοπ δεν κανει τπτ.υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να διορθωθει αυτο;βασικα συγγνωμη αν ειμαι και σε λαθος νημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Για να μεταφέρεις αρχεία από και προς το iphone πρέπει να εγκαταστήσεις το itunes.
noobogadgetakias Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Θα το δοκιμασω το σαββατο γτ της το εχω πει αυτο να το κανει αλλα δεν σκαμπαζει.θα επιστρεψω στο θεμα λοιπον το σαββατο.σε ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα