tornado Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εψαχνα απο καιρο για μποτες μηχανης, και σημερα ο Αγιος Βασιλης μου εφερε αυτες: Το πρωτο σχολιο ειναι οτι ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ! Τις αγορασα απο Αγγλια 15 δεκεμβρη και ηρθαν σημερα, αλλα στην ουσια ηταν για διανομη απο τις 21 δεκ. αλλα με φαγανε οι αργιες. Κοστισαν 75 ευρω (και κατι λιγοτερα) και ηρθαν στη πορτα μου. Ειναι σιγουρο οτι τετοιο μποτακι σε αυτα τα λεφτα δεν θα εβρισκα στην Ελλαδα. Η μαρκα ειναι Merlin γραφουν 100% αδιαβροχα και ανυπομονο να τα τεσταρω σε ψοφοκρυο. Οποιος θελει παραπανω ινφο να στειλει μηνυμα. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2017 από tornado 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Εμένα και μπότες με 200€ να πάρω, εφόσον τις φοράω καθημερινά, μετά από 6 μήνες μπάζουν από τα πλαϊνά. παρολα αυτά, δώσε πληροφορίες, όχι inbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 αυτες εδω πηρα https://www.customlids.co.uk/boots-c7/wp-boots-c117/merlin-boots-street-w-p-boot-men-p2509 βεβαια δεν μπορω να ξερω σε τι κατασταση θα ειναι μετα απο 6 μηνες χρηση, απο την αλλη τις φοραω και δεν κρυωνω - δεν βρεχομαι. Να ξερεις ομως οτι πληρωνεις παιρνεις, δεν ειναι κορυφαιες μποτες, ειναι σχετικα σκληρες (θα δειξει αν θα μαλακωσουν με την χρηση) και αν τις φορας ολη μερα, θα αρχισει να σε ενοχλουν. Δες ομως τι αρκιβως υπαρχει στην ελληνικη αγορα και συγκρινε. Προσωπικα θα τις χρησιμοποιω 4-5 μηνες το χρονο στα χοντρα κρυα - βροχες και μετα στο κουτι τους, θελω να τις κρατησω οσα χρονια μπορω ανεπαφες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα