Προς το περιεχόμενο

PlayStation Now - Απορίες [PS Now]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επιστρέφω στο θέμα 2 μήνες αργότερα.

Έχω κάνει λογαριασμό στο US store και έχω στο wallet 20$, αλλά όταν επιλέγω 1 μήνα θέλει υποχρεωτικά να βάλω κάρτα ή paypal.

Αν βάλω στο paypal account διεύθυνση από US θα μπορέσω να προχωρήσω στην αγορά τριμήνου ή μήνα?

Το PS Now έχει ωραία παιχνίδια από ps 1, 2, 3 πέρα από αυτά του 4 και είναι σαν υπηρεσία καλύτερη του Plus και προσπαθώ να αποκτήσω πρόσβαση, αλλά δεν τα καταφέρνω.

• 1 μήνα μετά...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Playstation Now - Συνδεση απο Ελλάδα.?

Καλησπέρα παιδες,

ξέρει κανείς πως μπορώ να συνδεθώ απο Ελλάδα στο psnow? Υπάρχει κάποιο guide?

Έχω κάνει ένα account με χώρα την Αγγλία αλλά δεν μου πετάει error στην σελίδα του psnow ή απλά είναι όλα greyed out.

Μπορεί να με βοηθήσει κανείς?

Ευχαριστώ πολύ. :)

Δημοσ.

το ps now δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, οπότε ότι region account να έκανες, εαν δεν πάρεις ip της χώρας που είναι ο λογαριασμός, δεν θα τρέξει.
Άρα χρειάζεσαι VPN.

καλή τύχη να πολεμάς με την ταχύτητα της γραμμής μέσω vpn για να παίξεις streaming.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, xtrmsnpr said:

το ps now δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, οπότε ότι region account να έκανες, εαν δεν πάρεις ip της χώρας που είναι ο λογαριασμός, δεν θα τρέξει.
Άρα χρειάζεσαι VPN.

καλή τύχη να πολεμάς με την ταχύτητα της γραμμής μέσω vpn για να παίξεις streaming.

Δεν ισχύει αυτό, εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι δραματικά τον τελευταίο καιρό.

ΜΕ US account μια χαρά παίζεις με servers Αμερικής.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν ισχύει αυτό, εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι δραματικά τον τελευταίο καιρό.

ΜΕ US account μια χαρά παίζεις με servers Αμερικής.

Για να μπεις σε σερβερους ΗΠΑ δε χρειάζεται αμερικανική ip?

• Moderators
Δημοσ.
24 minutes ago, xtrmsnpr said:

Για να μπεις σε σερβερους ΗΠΑ δε χρειάζεται αμερικανική ip?

Μέχρι ένα εξάμηνο περίπου πριν που είχα βάλει τελευταία φορά, όχι. 

Μόνο αμερικανικό account. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει ακόμα. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μέχρι ένα εξάμηνο περίπου πριν που είχα βάλει τελευταία φορά, όχι. 

Μόνο αμερικανικό account. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει ακόμα. 

τότε είπα μπούρδα, γράψε άκυρο TS

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά άρα με αντίστοιχο λογαριασμό άλλης Ευρωπαικής χώρας γίνεται να λειτουργήσει; ( χώρας που περιλαμβάνεται στις ενεργές π.χ. Ιταλία - Ιρλανδία ) 

Επεξ/σία από Nerazzurri
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εχουμε καποιο νεο πανω στο θεμα? Μολις εφτιαξα Ιρλανδικο account αλλα οταν παταω Start free trial με παει σε error 404 στην σελιδα της sony.gr Ξερει κανεις καποιον τροπο να περασει αυτο το σημειο ωστε να προσπαθησω να βαλω καρτα? 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 29/11/2020 στις 2:44 ΠΜ, StavrosPS4 είπε

Παιδια εχουμε καποιο νεο πανω στο θεμα? Μολις εφτιαξα Ιρλανδικο account αλλα οταν παταω Start free trial με παει σε error 404 στην σελιδα της sony.gr Ξερει κανεις καποιον τροπο να περασει αυτο το σημειο ωστε να προσπαθησω να βαλω καρτα? 

Πρέπει να υπάρχει κάρτα απο τράπεζα της χώρας της οποίας είναι ο λογαριασμός. Ο μόνος τρόπος είναι αγορά κάρτας PSN με χρήματα της αντίστοιχης χώρας και αγορα μήνα ή 3μηνο ή 12μήνο. Δεν μπορείς να βάλεις το trial.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα μια ερωτηση θελω να παιξω τα παιχνιδια του playstation me to playstation now το ξερω δεν υποστηριζετε στην χωρα μου δοκιμασα μεσω vpn και αμερικανικο λογαριασμο αλλα το πλοκαρουν υπαρχει καποιος τροπος νομιμα πα;ντα με αγορα συνδρομης ευχαριστω.....

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, seatgiorgos είπε

καλησπερα μια ερωτηση θελω να παιξω τα παιχνιδια του playstation me to playstation now το ξερω δεν υποστηριζετε στην χωρα μου δοκιμασα μεσω vpn και αμερικανικο λογαριασμο αλλα το πλοκαρουν υπαρχει καποιος τροπος νομιμα πα;ντα με αγορα συνδρομης ευχαριστω.....

Έχω βάλει δύο φορές psnow σε UK λογαριασμό και ελληνική χρεωστική κάρτα τρ. Πειραιώς. Μια χαρά έγινε η αγορά της συνδρομής χωρίς VPN. 

Δημοσ.

Ναι για να παίξω πρέπει να είμαι συνδεμένος σε χώρα που έχει την υπηρεσία και συνδρομή για αυτή την χώρα αλλιώς δεν γίνεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...