theripper7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Τελικά δεν υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει το ps now από αγγλικό λογαριασμό;
ToroLoco Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Επιστρέφω στο θέμα 2 μήνες αργότερα. Έχω κάνει λογαριασμό στο US store και έχω στο wallet 20$, αλλά όταν επιλέγω 1 μήνα θέλει υποχρεωτικά να βάλω κάρτα ή paypal. Αν βάλω στο paypal account διεύθυνση από US θα μπορέσω να προχωρήσω στην αγορά τριμήνου ή μήνα? Το PS Now έχει ωραία παιχνίδια από ps 1, 2, 3 πέρα από αυτά του 4 και είναι σαν υπηρεσία καλύτερη του Plus και προσπαθώ να αποκτήσω πρόσβαση, αλλά δεν τα καταφέρνω.
Chidori18 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Playstation Now - Συνδεση απο Ελλάδα.? Καλησπέρα παιδες, ξέρει κανείς πως μπορώ να συνδεθώ απο Ελλάδα στο psnow? Υπάρχει κάποιο guide? Έχω κάνει ένα account με χώρα την Αγγλία αλλά δεν μου πετάει error στην σελίδα του psnow ή απλά είναι όλα greyed out. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς? Ευχαριστώ πολύ.
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 το ps now δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, οπότε ότι region account να έκανες, εαν δεν πάρεις ip της χώρας που είναι ο λογαριασμός, δεν θα τρέξει. Άρα χρειάζεσαι VPN. καλή τύχη να πολεμάς με την ταχύτητα της γραμμής μέσω vpn για να παίξεις streaming.
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 1 hour ago, xtrmsnpr said: το ps now δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, οπότε ότι region account να έκανες, εαν δεν πάρεις ip της χώρας που είναι ο λογαριασμός, δεν θα τρέξει. Άρα χρειάζεσαι VPN. καλή τύχη να πολεμάς με την ταχύτητα της γραμμής μέσω vpn για να παίξεις streaming. Δεν ισχύει αυτό, εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι δραματικά τον τελευταίο καιρό. ΜΕ US account μια χαρά παίζεις με servers Αμερικής.
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν ισχύει αυτό, εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι δραματικά τον τελευταίο καιρό. ΜΕ US account μια χαρά παίζεις με servers Αμερικής. Για να μπεις σε σερβερους ΗΠΑ δε χρειάζεται αμερικανική ip?
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 24 minutes ago, xtrmsnpr said: Για να μπεις σε σερβερους ΗΠΑ δε χρειάζεται αμερικανική ip? Μέχρι ένα εξάμηνο περίπου πριν που είχα βάλει τελευταία φορά, όχι. Μόνο αμερικανικό account. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει ακόμα.
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, Malthador είπε Μέχρι ένα εξάμηνο περίπου πριν που είχα βάλει τελευταία φορά, όχι. Μόνο αμερικανικό account. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει ακόμα. τότε είπα μπούρδα, γράψε άκυρο TS
Nerazzurri Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά άρα με αντίστοιχο λογαριασμό άλλης Ευρωπαικής χώρας γίνεται να λειτουργήσει; ( χώρας που περιλαμβάνεται στις ενεργές π.χ. Ιταλία - Ιρλανδία ) Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από Nerazzurri
StavrosPS4 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Παιδια εχουμε καποιο νεο πανω στο θεμα? Μολις εφτιαξα Ιρλανδικο account αλλα οταν παταω Start free trial με παει σε error 404 στην σελιδα της sony.gr Ξερει κανεις καποιον τροπο να περασει αυτο το σημειο ωστε να προσπαθησω να βαλω καρτα?
vorlon Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Στις 29/11/2020 στις 2:44 ΠΜ, StavrosPS4 είπε Παιδια εχουμε καποιο νεο πανω στο θεμα? Μολις εφτιαξα Ιρλανδικο account αλλα οταν παταω Start free trial με παει σε error 404 στην σελιδα της sony.gr Ξερει κανεις καποιον τροπο να περασει αυτο το σημειο ωστε να προσπαθησω να βαλω καρτα? Πρέπει να υπάρχει κάρτα απο τράπεζα της χώρας της οποίας είναι ο λογαριασμός. Ο μόνος τρόπος είναι αγορά κάρτας PSN με χρήματα της αντίστοιχης χώρας και αγορα μήνα ή 3μηνο ή 12μήνο. Δεν μπορείς να βάλεις το trial.
seatgiorgos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 καλησπερα μια ερωτηση θελω να παιξω τα παιχνιδια του playstation me to playstation now το ξερω δεν υποστηριζετε στην χωρα μου δοκιμασα μεσω vpn και αμερικανικο λογαριασμο αλλα το πλοκαρουν υπαρχει καποιος τροπος νομιμα πα;ντα με αγορα συνδρομης ευχαριστω.....
joker80 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 45 λεπτά πριν, seatgiorgos είπε καλησπερα μια ερωτηση θελω να παιξω τα παιχνιδια του playstation me to playstation now το ξερω δεν υποστηριζετε στην χωρα μου δοκιμασα μεσω vpn και αμερικανικο λογαριασμο αλλα το πλοκαρουν υπαρχει καποιος τροπος νομιμα πα;ντα με αγορα συνδρομης ευχαριστω..... Έχω βάλει δύο φορές psnow σε UK λογαριασμό και ελληνική χρεωστική κάρτα τρ. Πειραιώς. Μια χαρά έγινε η αγορά της συνδρομής χωρίς VPN.
seatgiorgos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Ναι για να παίξω πρέπει να είμαι συνδεμένος σε χώρα που έχει την υπηρεσία και συνδρομή για αυτή την χώρα αλλιώς δεν γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα