Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει βγει ενας νομος που αναλογα με τους μηνες χρησης μες στο ετος πληρωνεις ενα ποσο αναλογικα και οχι ολοκληρο το χρεωστικο των τελων κυκλοφοριας. Αυτο στη περιπτωση της αρσης ακινησιας ομως καπου στη πορεια.

Γνωριζει κανεις αν μπορεις να το κανεις και απο την αρχη του ετους? Εγω ας πουμε θα παρω ως το τελος της βδομαδας πινακιδες, και θα χρησιμοποιησω αμαξι για 2-3 μηνες. Μπορω να πληρωσω το ποσο που μου αναλογει και οχι ολοκληρω το χαρατσι?

Δημοσ.

Μυριζει σιγουρα ραδιο Αρβυλλα αλλα αν υπαρχει εστω και μια μικρη πιθανοτητα πιστευω αξιζει για ολους μας να το γνωριζουμε.

Εφορια που ρωτησα μου ειπαν δεν ισχυει κατι τετοιο.

Το θεμα ειναι οτι εγω θελω τους 3 πρωτους μηνες και οχι τους τελευταιους. Δηλαδη κανονικα βαση νομου πρεπει να το κρατησω ακινησια και να κανω αρση ενα τριμηνο πριν το τελους του ετους

Δημοσ.

Κάτι λέγανε ότι θα κάνουν αλλά δεν είναι ακριβώς αναλογικά. Πχ θες 2 μήνες, θα πληρώσεις 3.

Τώρα αν εφαρμόστηκε δε ξέρω.

Όλους εσάς σας απασχολούν τα τέλη και όχι το τεκμήριο;

Εγώ παρέδωσα πινακίδες απο 2ο αυτοκίνητο λόγω τεκμηρίων πριν λίγα χρόνια.

Αυτό είναι το παλούκι και όχι τα τέλη.

Εκτός αν δεν έχετε τίποτα άλλο στο όνομα σας

Δημοσ.

Εχει βγει ενας νομος που αναλογα με τους μηνες χρησης μες στο ετος πληρωνεις ενα ποσο αναλογικα και οχι ολοκληρο το χρεωστικο των τελων κυκλοφοριας. Αυτο στη περιπτωση της αρσης ακινησιας ομως καπου στη πορεια.

Γνωριζει κανεις αν μπορεις να το κανεις και απο την αρχη του ετους? Εγω ας πουμε θα παρω ως το τελος της βδομαδας πινακιδες, και θα χρησιμοποιησω αμαξι για 2-3 μηνες. Μπορω να πληρωσω το ποσο που μου αναλογει και οχι ολοκληρω το χαρατσι?

Ο "νόμος" στον οποίο αναφέρεσαι είναι τροπολογία που μέχρι τώρα έβγαινε κάθε χρόνο και αφορούσε μόνο το τρέχον έτος, προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα απολύτως για το 2018. Μόνο ολόκληρα τέλη μπορείς να πληρώσεις.

Eφαρμοστηκε περσυ και το 2015 δεν θυμαμαι για το 2016.Βγαινει τροπολογια τον Απριλιο Μαιο ομως.

Πέρσι 2016 είχαμε :)

Δημοσ.

https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/23982 με αρση ακινησιας..

Για τα τεκμηρια λογικα καλυπτεσαι με ανάλωσης κεφαλαίου παρελθόντων ετών..

Για σκαφη και μεγαλα αυτοκ. Επιστροφη "αδειας" καθε 14 μερες ή παραδοση δευτερα και τις ξαναπαιρνεις παρασκευη..

Ετσι γλυτωνεις τεκμήριο αλλά και φόρο πολυτελούς διαβίωσης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...