Leokatana Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα, Σκοπευω να αγορασω το κινητο του τιτλου απο το συγκεκριμενο καταστημα, θα βαλω Priority Direct Mail, πρεπει να προσεξω κατι αλλο? Επισης εχει κανενας καμια εμπειρια με τελωνειο με το συγκεριμενο τροπο αποστολης (ποσα θα πληρωσω αν μου κατσει) ή ειναι 100% σιγουρο οτι θα το γλιτωσω. Με ενδιαφερει για 4G η 800αρα, αν υπαρχει καμια αντιπροταση για κινητο μπορειτε να το γραψετε. Tο budget ειναι 200e.
stelios18120 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Με priority δεν πληρώνεις 100% Προχωρά άφοβα.
spyro80 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Συμφωνώ κι εγώ, εχω παρει πολλές συσκευές με priority Banggood και δεν είχα κανένα πρόβλημα, απλα να ξέρεις έρχεται σε σένα με απλό ΕΛΤΑ. Ορίστε κι ενας κωδικός για να παει 216$ 12BGXA164G. Άλλες προτάσεις είναι και το Nubia M2 που έχει και την Β20 με αρκετα καλά χαρακτηριστικά σε πολύ καλή τιμη 160$
BlueBlade Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Αν σου κάτσει τελωνείο θα πληρώσεις ΦΠΑ + μικροέξοδα. Αλλά με Priority όντως δεν πληρώνεις. Όσο για αντιπρόταση, λες Budget 200€ αλλά το συγκεκριμένο κινητό εγώ το βλέπω στα 229. Άρα στα ίδια λεφτά ίσως σου πρότεινα να πάρεις το P10 Lite από Ελλάδα να το έχεις και άμεσα και να είσαι καλυμμένος από θέμα εγγύησης. Έχει μερικά Features που προτιμώ όπως Fast charge και NFC υποστήριξη (κάτι πολύ σημαντικό για αγορές).
4four Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Αν σου κάτσει τελωνείο θα πληρώσεις ΦΠΑ + μικροέξοδα. Αλλά με Priority όντως δεν πληρώνεις. Όσο για αντιπρόταση, λες Budget 200€ αλλά το συγκεκριμένο κινητό εγώ το βλέπω στα 229. Άρα στα ίδια λεφτά ίσως σου πρότεινα να πάρεις το P10 Lite από Ελλάδα να το έχεις και άμεσα και να είσαι καλυμμένος από θέμα εγγύησης. Έχει μερικά Features που προτιμώ όπως Fast charge και NFC υποστήριξη (κάτι πολύ σημαντικό για αγορές). Eτσι οπως τα λες μπερδευεις κοσμο! Το Ρ10 λιτε εχει μερικα features που προτιμας? Το fast charge θα ενεργοποιηθει τωρα με το android 8 που θα παρει σε λιγακι οσο για NFC εδω ο κοσμος δν πληρωνει με καρτα θα πληρωσει με android pay? Επισης πες μου ΠΟΥ μπορεις να πληρωσεις γιατι εγω (τουλαχιστον θεσσαλονικη) δν εχω βρει σχεδον πουθενα.. Ναι χρησιμο το nfc αλα ΚΑΘΟΛΟΥ μα καθολου απαραιτητο!
BlueBlade Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Επισης πες μου ΠΟΥ μπορεις να πληρωσεις γιατι εγω (τουλαχιστον θεσσαλονικη) δν εχω βρει σχεδον πουθενα.. Ναι χρησιμο το nfc αλα ΚΑΘΟΛΟΥ μα καθολου απαραιτητο! Τι εννοείς που; Όπου υπάρχει μηχάνημα για ανέπαφες συναλλαγές. Από Supermarket μέχρι εστιατόρια (ακόμα και τα McDonald) έχουν τέτοια μηχανήματα και όσο περνάει ο καιρός θα έχουν όλοι. Επίσης βοηθάει αν πας ένα ταξίδι στο εξωτερικό που δεν χρειάζεται να πάρεις ούτε 1€, τα έχεις όλα στο κινητό σου και πληρώνεις παντού.
4four Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Τι εννοείς που; Όπου υπάρχει μηχάνημα για ανέπαφες συναλλαγές. Από Supermarket μέχρι εστιατόρια (ακόμα και τα McDonald) έχουν τέτοια μηχανήματα και όσο περνάει ο καιρός θα έχουν όλοι. Επίσης βοηθάει αν πας ένα ταξίδι στο εξωτερικό που δεν χρειάζεται να πάρεις ούτε 1€, τα έχεις όλα στο κινητό σου και πληρώνεις παντού. Το ιδιο μποερις να κανεις και με την καρτα σου ομως οποτε σιγα την αναγκαιοτητα.. Pull & Bear Θεσσαλονικης και Σκλαβενιτη δν γινοταν να πληρωσω με android pay παντως πληροφοριακα
BlueBlade Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχουν συγκεκριμένες εφαρμογές από την κάθε τράπεζα για συναλλαγές με το κινητό σου. Και Οκ εγώ δεν θέλω να κουβαλάω και την κάρτα μου μαζί, αφού παίρνω έτσι και αλλιώς το κινητό μου όπου και αν πάω, γιατί να μην έχω εκεί τα λεφτά μου.
Leokatana Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 το NFC το εχω και δεν το εχω κανει ποτε. Τωρα σαν σύγκριση με το P10 Lite το θεωρώ καλύτερο κινητό, αυτη τη στιγμή εχω το P9 lite.
Leokatana Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Τελικα το κινητο ηρθε χωρις επιλεον χρεωσεις!!!
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Λογικό εφόσον έκανες τα σωστά βήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα