Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Παρακαλειται η διευθυνσις να ενημερωσει για το downtime αν ειναι δυνατον, ευχαριστουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Την προηγούμενη φορά (κοντεύουν 7 χρόνια) το σύνδρομο στέρησης άφησε τα χνάρια του στο F5 του προηγούμενου πληκτρολογίου μου, για να δούμε τώρα. Κουράγιο στα παιδιά, τίποτ' άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Σε λίγο θα ξεκινήσουμε, περιμέναμε λιγότερο κόσμο τέτοια ώρα/μέρα. Ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα συμπαράστασης Ελπίζω να σας αποζημιώσουμε με το νέο site 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Members Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Σε λίγο θα ξεκινήσουμε, περιμέναμε λιγότερο κόσμο τέτοια ώρα/μέρα. Νομίζω ότι προσπαθεί να μας πει με τρόπο ότι πρέπει σιγά-σιγά να φεύγουμε... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Σε λίγο θα ξεκινήσουμε, περιμέναμε λιγότερο κόσμο τέτοια ώρα/μέρα. Ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα συμπαράστασης Ελπίζω να σας αποζημιώσουμε με το νέο site Καλή δουλειά απροβλημάτιστη !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Σε λίγο θα ξεκινήσουμε, περιμέναμε λιγότερο κόσμο τέτοια ώρα/μέρα. Ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα συμπαράστασης Ελπίζω να σας αποζημιώσουμε με το νέο site Πάμε δυνατά παιδιά! Ο καινούριος χρόνος να μας βρει με όλα τα καλά του site! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω ότι προσπαθεί να μας πει με τρόπο ότι πρέπει σιγά-σιγά να φεύγουμε... Θα φυγουμε θελουμε δεν θελουμε. Εφτιαξα και την υπογραφη μου με γαλαζια γραμματακια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John74myphone Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δηλαδή αλλάζεις 3-4 κινητά τη βδομάδα;φίλε μου αλλάζω πολύ συχνάΠιστεψε με Οποίος με ξέρει με γνωρίζει πολύ καλα Trust me 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Το παλιό insomnia μου άρεζε περισσότερο. Που είναι η σκούφια του νυσταγμένου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Και συνεχίζουν και μαλλωνουν ορισμένοι. Φτάνει πια. Θα ξεκινήσει η αναβάθμιση; Περιμένω πως και πως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Και συνεχίζουν και μαλλωνουν ορισμένοι. Φτάνει πια. Θα ξεκινήσει η αναβάθμιση; Περιμένω πως και πως Σε εμένα έγινε, λες να φταίει που είμαι κοντά στο καφάο?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Σε εμένα έγινε, λες να φταίει που είμαι κοντά στο καφάο?!. . . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Περιμενω αρθρακι για το τελευταιο ποστ της παλιας πλατφορμας, και το πρωτο της νεας, το πρωτο μπαν, την πρωτη διαγραφη μυνηματος κλπ Καλα κουραγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EarlyBigi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Παρα πολυ καλες οι αλλαγες - Με το καλο και καλη συνεχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις