hondakkias31 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Πρόκειται για λειτουργία παρόμοια με αυτή που συναντάμε σε άλλες μεγάλες υπηρεσίες αγγελιών και οι απαντήσεις θα είναι διαθέσιμες για όλους τους επισκέπτες της αγγελίας. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα επιτρέπεται ο με οποιονδήποτε τρόπο σχολιασμός της αγγελίας, της τιμής κλπ. Αυτο αν το αφησετε ανοικτο εχουν να γινουν πολλες παρεξηγησεις και καυγαδες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Για την διαχείριση των προσωπικών δεδομένων (κινητό τηλέφωνο) δεν πρέπει να οριστεί υπεύθυνος επεξεργασίας και να γίνουν οι απαραίτητες αιτήσεις προς την dpa.gr; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy94 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Η υποχρεωτική κατοχή κινητού αποκλείει όσους δέν χρησιμοποιούν κινητό. Είμαι ένας από αυτούς. Επομένως, «αντίο μικρές αγγελίες». Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας είναι ξένων συμφερόντων καί τό ποσόν τής συνδρομής φεύγει στό εξωτερικό. Χώρια από τό γεγονός πως μέ τήν χρήση κινητού καταγράφεται η θέση μας στόν χώρο καί χρόνο για πάντα καί τιθέμεθα υπό απόλυτη παρακουλούθηση. Με τον ιδιο τροπο ομως ξεφορτωνεσαι troll και διπλους λογαριασμους.Ετσι ειναι καθε νομισμα εχει δυο πλευρες ποτε δεν θα ειναι ολοι ευχαριστημενοι.Αν νομιζεις οτι δεν εισαι ηδη υπο παρακολουθηση μαλλον εισαι σε αλλο κοσμο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Ούτε εγώ συμφωνώ με την υποχρεωτική "δήλωση" του κινητού. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Επιτέλους Άντε με το καλό παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Η υποχρεωτική κατοχή κινητού αποκλείει όσους δέν χρησιμοποιούν κινητό. Είμαι ένας από αυτούς. Επομένως, «αντίο μικρές αγγελίες». Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας είναι ξένων συμφερόντων καί τό ποσόν τής συνδρομής φεύγει στό εξωτερικό. Χώρια από τό γεγονός πως μέ τήν χρήση κινητού καταγράφεται η θέση μας στόν χώρο καί χρόνο για πάντα καί τιθέμεθα υπό απόλυτη παρακουλούθηση. Εν ολίγοις, δέν μ' ενθουσιάζουν ιδιαίτερα οι αλλαγές. Αντίθετα, θά έπρεπε νά υπάρξει μία εποπτεία όσον αφορά τήν απαράδεκτη χρήση τών γκρίκλις. Είναι ασαφή, υποβαθμίζουν τήν ἐπικοινωνία καί πλήττουν τήν γλώσσα η οποία είναι ο φορέας τής σκέψης. ζητά πχ από την γιαγιά σου να χρησιμοποιήσεις το δικό της για να ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μπράβο παιδιά! Πολύ καλές και αναγκαίες οι προσθήκες. Θα πρέπει να ληφθεί και κάποιο μέτρο για τα τρόλς που έχουν υποβαθμίσει την ποιότητα της κοινότητας το τελευταίο διάστημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 δλδ εγω που ειμαι πλεον κυπρο δεν μπορω να βαλω αγγελια στο ινσομνια ? μηπως θα πρεπε να δειτε προσεκτικα το θεμα ? διοτι καταρχας για εμενα ο αριθμος τηλεφωνου αν ενας θελει να κανει την απατεωνια δεν ειναι απαγορευτικος λογος μια και πωλουνται χυμα καρτες απο αλλοδαπους (οσο καιρο ημουν ελλαδα φυσικα) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Καλά αυτό με το κινητό δεν διασφαλίζει κάτι 100% ούτε στις αγγελίες, ούτε στους λογαριασμούς αφού όλοι σχεδόν μπορούν να δηλώσουν παραπάνω από ένα νούμερα, αλλά σίγουρα κάτι είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 mfw 2 μερες χωρις insomnia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Η υποχρεωτική κατοχή κινητού αποκλείει όσους δέν χρησιμοποιούν κινητό. Είμαι ένας από αυτούς. Επομένως, «αντίο μικρές αγγελίες». Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας είναι ξένων συμφερόντων καί τό ποσόν τής συνδρομής φεύγει στό εξωτερικό. Χώρια από τό γεγονός πως μέ τήν χρήση κινητού καταγράφεται η θέση μας στόν χώρο καί χρόνο για πάντα καί τιθέμεθα υπό απόλυτη παρακουλούθηση. Εν ολίγοις, δέν μ' ενθουσιάζουν ιδιαίτερα οι αλλαγές. Αντίθετα, θά έπρεπε νά υπάρξει μία εποπτεία όσον αφορά τήν απαράδεκτη χρήση τών γκρίκλις. Είναι ασαφή, υποβαθμίζουν τήν ἐπικοινωνία καί πλήττουν τήν γλώσσα η οποία είναι ο φορέας τής σκέψης. Μου κάνει εντύπωση που χρησιμοποιείς ίντερνετ! 42 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Φαινονται πολυ καλες οι αλλαγες. Μπραβο παιδια. Και συμφωνω απολυτα με την υποχρεωτικη χρηση του κινητου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argimeg Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μπράβο, πολύ καλές οι αλλαγές. Συμφωνώ σε όλες. Επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι θα πρέπει οι αγγελίες να είναι για μεταχειρισμένα και μόνο προιόντα και να μην γίνεται εμπόριο. Υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που πουλάνε συνέχεια καινούρια σφραγισμένα, χωρίς απόδειξη αγοράς. Που τα βρίσκουν; Είναι κλεμένα; Είναι αγορασμένα με τιμολόγιο και τα πουλάνε και παίρνουν πίσω το Φ.Π.Α.; Αυτά κατά την γνώμη μου θα πρέπει να σταματήσουν όσο και να μας χαλάει όλους. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polyvios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μπράβο παιδιά!Είναι πολύ καλή ανανέωση και περιμένουμε πως και πως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Για κάποιον σαν εμένα που στην αγγελία έχω πολλά αντικείμενα πως θα μπορώ να πάρω κριτική αν πουλήσω πχ μόνο ένα απτα δέκα; Αν πατήσω "ολοκλήρωση" θα κλειδώσει η αγγελία έτσι δεν είναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις