Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

235 - 240 ευρώ μέσω skroutz η εν λόγω  συσκευή. Και επειδή θέλω να πληρώσω με Paypal με βαράνε και ενα 3,5% επιπλέον. Τί επιλογές έχω;

Αυτό θα δουλέψει Ελλαδα;

https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-MAX-2-6_44-inch-5300mAh-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-Core-4G-Smartphone-Gold-p-1167721.html?rmmds=search&ID=232&cur_warehouse=HK

Αυτό μηπως θα σταλεί Ελλάδα χωρίς τελωνείο;

https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_684710.html?wid=4

Γενικώς ποια ειναι η φθηνοτερική τελική τιμή του Mi Max 2 4GB RAM /4GB στην αγορά του εξωτερικού;

Αξίζει η αναμονή ή θα σκασω 50-60 αέρα κοπανιστό εδώ ;

Δημοσ.

Από pp να τα μεταφέρεις στην κάρτα ή λογαριασμό σου δεν γίνεται?

Δεν γνωρίζω. Φοβαμαι μη με χαρατσώσει η τράπεζα. Και δεν ξέρω αν γίνεται άμεσα.

Δημοσ.

Πριν 3 μερες πηρα απο το bangood mi max 2 στα 188 ευρω πληρωμη μεσω πευπαλ και τροπος αποστολης Priority Direct Mail με κοστος 1,94 ευρω(μεθοδος η οποια δεν περναει τελωνειο μιας και προκειται για τριγωνικη αποστολη η οποια φτανει ολλανδια αλλαζει συσκευασια αποστολης και φαινετα οτι σταλθηκε απο ολλανδια αρα ταξ φρι)

Δημοσ.

Πριν 3 μερες πηρα απο το bangood mi max 2 στα 188 ευρω πληρωμη μεσω πευπαλ και τροπος αποστολης Priority Direct Mail με κοστος 1,94 ευρω(μεθοδος η οποια δεν περναει τελωνειο μιας και προκειται για τριγωνικη αποστολη η οποια φτανει ολλανδια αλλαζει συσκευασια αποστολης και φαινετα οτι σταλθηκε απο ολλανδια αρα ταξ φρι)

Το λινκ για την σωστή συσκευή;

Δημοσ.

Eδω εισαι απλά φρόντισε να επιλέξεις τρόπο αποστολής Priority Direct Mail τπτ αλλο.. Σε 2 το πολυ 3 βδομαδες θα το εχεις στα χερια σου

• Like 1
Δημοσ.

Απορία.... Γιατί να δώσεις τα 239 του Banggood και να περιμενεις και να μην πάρεις στα 269 Ευρώ από Ελλάδα; Και δύο χρόνια εγγύηση και άμεσα....Είναι ενα 50άρικο διαφορά αλλα δεν ξέρω αν αξίζει. Προσωπική άποψη πάντα. :)

Δημοσ.

Eδω εισαι απλά φρόντισε να επιλέξεις τρόπο αποστολής Priority Direct Mail τπτ αλλο.. Σε 2 το πολυ 3 βδομαδες θα το εχεις στα χερια σου

Βασικα ΜΗΝ παρεις αυτο , προτιμησε την Global εκδοση του κινητου [ https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-MAX-2-Global-Version-6_44-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1155333.html ] που βγαινει στα 193€ με priority

Εαν αισθανεσαι τυχερος ( τελωνειο) μπορεις να το παρεις απο το Gearbest στα 171€ με το κουπονι [ CXLMAX2 ] που οπως λεει εδω σου πληρωνουν το τελωνειο αμα σε "πιασει"

Ειμαι και εγω στην διαδικασια να αγορασω το ιδιο και ψαχνω τριγυρω να δω τι παιζει .

EDIT : Στο bangood ειναι μη διαθεσιμο για την ωρα .

Δημοσ.

Δεν έχει 239€ αλλά τσεκαρε το λίνκ του Aiwaaa να δεις πόσο έχει τώρα και μετά θα δεις ότι αξίζει να περιμένεις ;)

To link μου το δείχνει αρχικά 219.99  και μετά πάει στα 238,47. Προφανώς αναφέρομαι εκει σε $$$

Δημοσ.

Βασικα ΜΗΝ παρεις αυτο , προτιμησε την Global εκδοση του κινητου [ https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-MAX-2-Global-Version-6_44-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1155333.html ] που βγαινει στα 193€ με priority

Εαν αισθανεσαι τυχερος ( τελωνειο) μπορεις να το παρεις απο το Gearbest στα 171€ με το κουπονι [ CXLMAX2 ] που οπως λεει εδω σου πληρωνουν το τελωνειο αμα σε "πιασει"

Ειμαι και εγω στην διαδικασια να αγορασω το ιδιο και ψαχνω τριγυρω να δω τι παιζει .

EDIT : Στο bangood ειναι μη διαθεσιμο για την ωρα .

Όταν λέει global, να ξέρετε ότι δεν υποστηρίζει την 800αρα μπάντα, μάλλον εννοούν την global rom, μην τσιμπάτε και πληρώνετε τσάμπα λεφτά παραπάνω για κάτι που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας σε 10 λεπτά
Δημοσ.

H Global version ειναι με τον ευρωπαϊκό φορτιστή και εχει την Global rom και το κουτι-εγχειριδια στα αγγλικα

Επισης για καποιον που δεν ξερει - ασχολειται δεν ειναι 10 λεπτα η αλλαγη

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας. Δυστυχώς θα αναγκαστώ να το πάρω από Ελλάδα. Δεν μπορώ να περιμένω 1-2 μήνες από το Gearbest. Μόνο μια τελευταία ερώτηση : Με Cosmote θα έχω 4G , εκτός Θεσσαλονίκης; σε αστικά κέντρα πάλι όπως Καβάλα Ξανθη Βολο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...