Προς το περιεχόμενο

μεταχειρισμενο mac mini

kostasbm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειμαι στη διαδικασια αγορας μεταχειρισμενου και θελω αν ξερει καποιος να μου πει τι να κοιταζω

και ποιας χρονιας...βλεπω πχ Αυστραλια οταν παω πολλα μεταξυ 2012 2014 με τιμες στα 400 με 600

δολλαρια αναλογα με τι δισκο εχουν και επεξεργαστη ..και τα μαγαζια δινουν και καποια εγγυηση...επισης 

βλεπω μερικα ειναι με πληκτρολογιο και ποντικι......για δωστε μου λιγο μια κατευθυνση...

εχω mac pro τα τελευταια 5 χρονια αλλα θα προτιμουσα και ενα desktop για να παιζω λιγο με τα βιντεο

και φωτο που  τραβαω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον καταρχας να αναφερω οτι ειχα mac mini μεχρι το μοντελο 2014 ,απο πλευρα αναβαθμισης μονο το 2012 προσφερει τοσο αναβαθμιση σε ραμ και σκληρο, για μενα θα ταν καλυτερα να παιρνες το ι7 μοντελο εκεινης της χρονιας .

τα επομενα μοντελα εχουν soldered ram και τωρα τελευταια προσανατολιζονται και σε σκληρο soldered ,απο αποψη ποντικιου κλπ εγω θα επαρνα ενα συμβατικο σετ στα 50 ευρω παρα να σκασω αλλα 80+ για μεταχειρισμενο keyboard και mouse.

οκ ευχαριστω για τη πληροφορια....αρα κοιταζω πριν το 2012 αν μπρορεσω η 2014 το αργοτερο

θα ειμαι 1,5 μηνα κατω οποτε θα πω στους δικους μου να εχουν τα ματια τους ανοικτα......

ok απο μια ματια που εριξα με τους κολλητους ειδα αρκετα κομματια 2012 i5 και i7 οποτε θα ριξω το βαρος σε αυτη

τη περιοδο

α δεν ηξερα για το fusion drive........καλο

ευχαριστω για τις πληροφοριες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...