kostasbm Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 ειμαι στη διαδικασια αγορας μεταχειρισμενου και θελω αν ξερει καποιος να μου πει τι να κοιταζω και ποιας χρονιας...βλεπω πχ Αυστραλια οταν παω πολλα μεταξυ 2012 2014 με τιμες στα 400 με 600 δολλαρια αναλογα με τι δισκο εχουν και επεξεργαστη ..και τα μαγαζια δινουν και καποια εγγυηση...επισης βλεπω μερικα ειναι με πληκτρολογιο και ποντικι......για δωστε μου λιγο μια κατευθυνση... εχω mac pro τα τελευταια 5 χρονια αλλα θα προτιμουσα και ενα desktop για να παιζω λιγο με τα βιντεο και φωτο που τραβαω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 λοιπον καταρχας να αναφερω οτι ειχα mac mini μεχρι το μοντελο 2014 ,απο πλευρα αναβαθμισης μονο το 2012 προσφερει τοσο αναβαθμιση σε ραμ και σκληρο, για μενα θα ταν καλυτερα να παιρνες το ι7 μοντελο εκεινης της χρονιας . τα επομενα μοντελα εχουν soldered ram και τωρα τελευταια προσανατολιζονται και σε σκληρο soldered ,απο αποψη ποντικιου κλπ εγω θα επαρνα ενα συμβατικο σετ στα 50 ευρω παρα να σκασω αλλα 80+ για μεταχειρισμενο keyboard και mouse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 οκ ευχαριστω για τη πληροφορια....αρα κοιταζω πριν το 2012 αν μπρορεσω η 2014 το αργοτερο θα ειμαι 1,5 μηνα κατω οποτε θα πω στους δικους μου να εχουν τα ματια τους ανοικτα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ψάχνε με fusion drive ή και σκέτο ssd αλλιώς η εμπειρία χρήσης θα σου είναι τραυματική. Το Mac Os με μαγνητικό δίσκο είναι υπερβολικά αργό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 ok απο μια ματια που εριξα με τους κολλητους ειδα αρκετα κομματια 2012 i5 και i7 οποτε θα ριξω το βαρος σε αυτη τη περιοδο α δεν ηξερα για το fusion drive........καλο ευχαριστω για τις πληροφοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα