Lioner Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας, έχω μια Samsung Smart TV στο σπίτι μου, έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή SIPTV και έχω αγοραςει συνδρομή για κάτι ρωσικά κανάλια. Η συγκεκριμένη εταιρία έχει σερβερς σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες συμπεριλαμβανομένης και της Βουλγαρίας που σε απόσταση είναι η πιο κοντινή σε εμένα (και την οποία βέβαια και χρήσιμοποιω). Το πρόβλημα είναι ότι στα 10 λεπτά αναπαραγωγής κάποιου καναλιού φριζάρει για κανενα λεπτό σίγουρα.. η γραμμή μου συγχρονίζει στα 16mb. Από την δικιά τους μεριά δεν υπάρχει θέμα. Μου το κάνει σε όλους τους σερβερς. Έχω δοκιμάσει και τεστ σε άλλες εταιρίες, πάνω κάτω το ίδιο. Ανοίγω λοιπόν αυτό το τοπικ για να ρωτήσω αν υπάρχουν άτομα εδώ που έχουν κάποιες γνώσεις πάνω σε αυτά . Αν πάρω Android box η mag, θα υπάρχει κάποια βελτίωση στην αναπαραγωγή ? Η δεν έχει καμία διαφορά και είναι για άτομα που δεν έχουν smart tv και θέλουν να βλέπουν iptv ? Εκανα αναζήτησή πριν δημιουργήσω το θέμα αυτό. Δυστηχως δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Κωνσταντίνος.
vrwmiaris Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 5 ευρώ για μια φορά είναι να ενεργοποιήσεις την εφαρμογή, δεν σε δίνει κανάλια 1
Lioner Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το γνωρίζω αυτό, έχω αγοράσει την εφαρμογή και έχω συνδρομή σε μια εταιρία για ρωσικά κανάλια. Το πρόβλημα είναι στο μετά
vrwmiaris Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το γνωρίζω αυτό, έχω αγοράσει την εφαρμογή και έχω συνδρομή σε μια εταιρία για ρωσικά κανάλια. Το πρόβλημα είναι στο μετά Το μετά μπορεί να οφείλεται στον σέρβερ.Και εγώ την έχω αγοράσει αλλά πιο εύκολα βάζεις κανάλια με ένα tv box.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα