Rebirth Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Χρήστο σε ευχαριστώ και πάλι. Νομίζω θα το "ρισκάρω" και θα το κάνω μόνος μου. 1333 θυμάμαι κι εγώ ότι είναι η RAM. Θα κάνω την ιστορία με το cpu-z και θα το τσεκάρω. Ο 1TB που έχω είναι σε δυο partition. Μπορώ να κάνω cloning μόνο το partition που έχω το λειτουργικό στον SSD; *το caddy που μου πρότειναν για το g510 είναι αυτό (και νομίζω πως είναι το σωστό): https://www.mgmanager.gr/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/53008-delock-slim-sata-525-inch-installation-frame-for-25-inch-hdd-up-to-95-mm-62669.html **στο μεταξύ το λαπτοπ έχει αρχίσει να ζορίζεται άσχημα. Διαρκή παγώματα ήχου και εικόνας (τα... ζα μου αργά) από την εκκίνησή του, δηλαδή χωρίς να έχει υπερθερμανθεί. Κοίταξα παρεμπιπτόντως θερμοκρασίες χθες και μου έβγαζε... μηδέν και για τις δυο gpu (4600 και Radeon). Υπάρχει κάποιο καλό διαγνωστικό (της Lenovo μου φαίνεται λίγο... φαστ φουντ και τα βρίσκει όλα περίφημα) για να δω αν τρέχει κάτι;
Rebirth Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ιδού (να ανησυχήσω με το... 800mhz??)
Xristaras12 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ιδού (να ανησυχήσω με το... 800mhz??) όχι, στα 1600 τρέχουν οι μνήμες σου. DDR = Double Data Rate οπότε ότι χρονισμό βλέπεις επι 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα