Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!!! Ουπολογιστης μου φριζαρει οταν παιζω !!!Θα δειτε στο βιντεο που θα παραθεσω τι εννοω!!!

Δεν μου το κανει μονο οταν κανω rec αλλα και οταν δεν κανω!!!

Δημοσ.

Θα ήταν χρήσιμο να μας πεις την σύνθεση του pc σου.

Εν τω μεταξύ δες αν συνεχιστεί το πρόβλημα αφού βεβαιωθείς ότι όλοι οι drivers είναι up-to-date, το κουτί εσωτερικά και ιδιαίτερα οι ανεμιστήρες έχουν φράξει από σκόνη.

Προσπάθησε να θυμηθείς αν το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά από αλλαγή υλικού ή μετά από εγκατάσταση κάποιου software.

Κάνε έναν διαγνωστικό έλεγχο μήπως έχεις αρπάξει κάνα ιό.

Αν έχεις λίγη ram δες μήπως έχουν γεμίσει ο/οι σκληρός/οί και δεν έχει το σύστημα που να buffάρει (για την μνήμη που του λείπει  ).

Δημοσ.

Θα ήταν χρήσιμο να μας πεις την σύνθεση του pc σου.

Εν τω μεταξύ δες αν συνεχιστεί το πρόβλημα αφού βεβαιωθείς ότι όλοι οι drivers είναι up-to-date, το κουτί εσωτερικά και ιδιαίτερα οι ανεμιστήρες έχουν φράξει από σκόνη.

Προσπάθησε να θυμηθείς αν το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά από αλλαγή υλικού ή μετά από εγκατάσταση κάποιου software.

Κάνε έναν διαγνωστικό έλεγχο μήπως έχεις αρπάξει κάνα ιό.

Αν έχεις λίγη ram δες μήπως έχουν γεμίσει ο/οι σκληρός/οί και δεν έχει το σύστημα που να buffάρει (για την μνήμη που του λείπει ).

Ξεκινάω τις απαντήσεις!!! 1)i3-2120 GT730 4GB 8GB ram 500GB σκληρό !!2)Νομίζω υπάρχει ενας driver για την καρτα που δεν έχω κάνει install!!! Απότι βλέπω δεν έχει φράξει κάτι ολα κινούνται κανονικά :) !!3)Μπά όχι δεν έχει γίνει κάποια εγκατάσταση software και hardware απο όταν ξεκίνησε!!! 4)Κάποιο καλο πρόγραμμα για να δω για ιούς; ή να κάνω με το antivirus? 5)Δεν νομίζω να ειναι το πρόβλημα η ram εχω αρκετή ηια τίς δουλειές που κάνω!!Ο σκληρός εχει ακόμα καπου 150 gb χώρο !!!Ευχαριστώ, Αργύρης
Δημοσ.

Τελικα τωρα που κοιταξα ειχα μονο 1.6 gb ελευθερο χωρο!!!εσβησα καποια αχρηστα αρχεια και τωρα εχω 200!!!Ελπιζω να εφτιαξε!!!

Δημοσ.

Πες μας αν έφτιαξε. Αν συνεχιστούν τα προβλήματα να δούμε τι μπορεί να γίνει...

Σήμερα και εχθές που έκατσα δεν κόλλησε καθόλου ελπίζω να έφτιαξε!!!
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...